Αναβάθμηση σε vbulletin 3.6.8

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα.
Σήμερα στις 5.00 θα ξεκινήσει η αναβάθμιση σε vbulletin 3.6.8

Η αναβάθμιση έχει σαν κύριο σκοπό την διορθώσει κενών ασφαλειών και όχι τόσο την προσθήκη νέων features.

Σύμφωνα με τους προγραμματισμούς η αναβάθμιση θα ολοκληρωθεί στις 7.30 την ίδια μέρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Μιλαμε δλδ για 5-7:30 πμ την Δευτερα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την Κυριακή, σήμερα σε μια ώρα δλδ

A, οκ. θα καω με το Diablo λοιπον για να περασει η ωρα...:P

Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε

:clapup::clapup::clapup: καλη ξεκουραση

Να που μερικοί γκρινιάζατε πως θα καθυστερίσει η αναβάθμιση:)

Ε πως! Εγώ είχα γυρίσει μια ώρα σπίτι μου, δεν νύσταζα, ήμουν στη τσιτα από τον χορό και τα ποτά και την παρέα .. και το στέκι μου έλεγε πως αναβαθμίζεται! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back