Γιατι συμβαινει αυτο και μπορω να κανω κατι για να το σταματησω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειμαι 18 χρονων και συνεχεια αναστεναζω και χασμουριεμαι 2-3 φορες σε 1 λεπτο. Αυτο συμβαινει εδω και 3 χρονια και δεν μπορω να το σταματησω. Επισης νυσταζω σχεδον συνεχεια ενω εχω κοιμηθει αρκετες ωρες.
Γιατι συμβαινει αυτο και μπορω να κανω κατι για να το σταματησω;
αν και δεν ειμαι σχετικος επι του θεματος, μηπως αυτα τα 3 χρονια εισαι στεναχωρημενος και αναστεναζεις? και μηπως δεν τρως καλα και δεν εχεις δυναμεις και νυσταζεις?
prinCess.
Επιφανές μέλος

Κάποιος πρέπει να σε ξεματιάσει.

Isiliel
Επιφανές μέλος

Επειδή όμως μπορεί να μην είναι και τίποτα και απλά να υπερβάλλεις, (δεν μπορώ να φανταστώ πως τόσα χρόνια δεν το πρόσεξε κανείς -γονείς, συμμαθητές, δάσκαλοι- με τη συχνότητα που λες πως συμβαίνει) καλό θα ήταν να πας σε έναν γιατρό που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μετά είτε δείξουν κάτι, είτε όχι πας σε ιατρό που θα σου προτείνει ο μικροβιολόγος για περαιτέρω έλεγχο ή θεραπεία/ρύθμιση προβλημάτων που φάνηκαν στις αιματολογικές.
ΥΓ: Ως σενάριο παίζει και η υπνική άπνοια, αλλά αυτά θα τα συζητήσεις με τον ιατρό σου.
ΥΓ2: Έλεος με τις τρεις αρνητικές στην από πάνω... λίγο χιούμορ...
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Το χιούμορ εμείς το καταλάβαμε. Είσαι σίγουρος όμως ότι θα το καταλάβει και ο θεματοθέτης;ΥΓ2: Έλεος με τις τρεις αρνητικές στην από πάνω... λίγο χιούμορ...

Το χιούμορ εμείς το καταλάβαμε. Είσαι σίγουρος όμως ότι θα το καταλάβει και ο θεματοθέτης;![]()
Αν το πίστευε και ξεματιαζόταν αντί να πάει σε ιατρό, τότε δεν φταίει κανένας νομίζω.
Ξέρεις από ένα σημείο και μετά, αναλαμβάνει και η φυσική επιλογή...

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Μπορεί να είναι από μια αλλεργία -ιγμόρειο , μέχρι άσθμα και βαλε!!!
Το "Γιατι συμβαινει αυτο και μπορω να κανω κατι για να το σταματησω;" δεν πρέπει να το ρωτάς σε εμάς εδώ αλλά στον παθολόγο που θα σε δει!!!!!!

Δεν κοιμαμε νωρις γιατι οταν ξαπλωνω αρχιζω να σκεφτομαι διαφορα και δεν μπορω να κοιμηθω. Και να κοιμηθω ομως νωρις παλι θα νυσταζω την επομενη μερα. Συνηθως νυσταζω οταν βγαινω εξω. Μπορει αυτο να συμβαινει λογω του αγχους που εχω καθε φορα οταν προκειται να βγω.
Δεν θελω να κανω αναλυσεις γιατι νομιζω πως ειναι ψυχολογικο το προβλημα. Εχω παει σε ψυχολογο και δεν με βοηθησε και δεν θελω να παω σε αλλον γιατι ειναι ακριβοι.
Τρωω καλα.
Οντως μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος. Δεν το κανω παντα τοσο συχνα οσο ειπα(2-3 φορες σε 1 λεπτο) ομως παλι δεν εχω δει ποτε κανεναν να χασμουριεται τοσο.
MissKit
Επιφανές μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί νυστάζεις όταν βγαίνεις έξω; Δε περνάς καλά;
Προσπάθησε να περνάς καλά με τους φίλους και να βγαίνεις συχνά έξω. Τώρα έρχεται και καλοκαίρι, δεν είναι καιρός να είσαι συνέχεια μέσα....

Δημήτρης88
Νεοφερμένο μέλος

Τελευταια προσπαθω να το μειωσω λιγο και τα καταφερνω, για λιγο ομως, μετα οταν σταματησω να το σκεφτομαι παλι αρχιζω να χασμουριεμαι. Οντως δεν ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα. Ειμαι κλειστος χαρακτηρας και δεν βγαινω συχνα εξω. Οταν βγαινω ομως με φιλους νυσταζω και βαριεμαι ευκολα.
Δεν κοιμαμε νωρις γιατι οταν ξαπλωνω αρχιζω να σκεφτομαι διαφορα και δεν μπορω να κοιμηθω. Και να κοιμηθω ομως νωρις παλι θα νυσταζω την επομενη μερα. Συνηθως νυσταζω οταν βγαινω εξω. Μπορει αυτο να συμβαινει λογω του αγχους που εχω καθε φορα οταν προκειται να βγω.
Δεν θελω να κανω αναλυσεις γιατι νομιζω πως ειναι ψυχολογικο το προβλημα. Εχω παει σε ψυχολογο και δεν με βοηθησε και δεν θελω να παω σε αλλον γιατι ειναι ακριβοι.
Τρωω καλα.
Οντως μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος. Δεν το κανω παντα τοσο συχνα οσο ειπα(2-3 φορες σε 1 λεπτο) ομως παλι δεν εχω δει ποτε κανεναν να χασμουριεται τοσο.
Αδερφέ καλησπέρα....έχω το ίδιο πρόβλημα απο το 2011 εχω πάει σε πολλούς γιατρούς καρδιολογους πνευμανολογο εξετάσεις αίματος ψυχολόγους...έχω κάνει τα πάντα κ δεν με αφήνει καθόλου μερικές φορές ηρεμώ κ μετά πάλι τα ίδια....Έχεις βρει κάτι ν σε βοηθήσει?η όποιος γνωρίζει κστι ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimmakos31
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.