giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.048 μηνύματα.

06-12-22

11:42
Εις τας Σέρρας εχθές ένα σχολείο ανατινάχθηκε από τον λέβητα με αποτέλεσμα ένα παιδί να χάσει τη ζωή του. Δήμος και διεύθυνση επιρρίπτουν τας ευθύνας ο ένας εις τον άλλον. Αυτό το κράτος είναι κωμωδία! Φαντάσου να στέλνεις το παιδί σου εις το σχολείον και να μη το βλέπεις ξανά ποτέ! και όλο αυτό γιατί το κράτος δεν δίνει δεκάρα για τις υποδομές του λαού.
www.ethnos.gr

Σέρρες: Ο λέβητας «έσκασε» γιατί ήταν κλειστές οι βάνες - Έτσι σημειώθηκε η έκρηξη στο σχολείο
«Γαϊτανάκι αλληλοκατηγοριών» ανάμεσα στον διευθυντή του σχολείου και τις Αρχές

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-12-22

16:00
Φταίει η κεντρική διαχείριση που λειτουργεί το κράτος. Να κατηγορήσεις ποιον; Το διευθυντή που είναι ένας δάσκαλος που λίγο πριν τη σύνταξη έγινε διευθυντής με μεγάλες ευθύνες και καμία δυνατότητα να επιλέξει αυτός τους προμηθευτές και τους εργολάβους που θα αναλάβουν εργασίες στο σχολείο; Το δήμο που πρέπει να διαχειριστεί 60 άλλα σχολεία με μειωμένο budget και είναι υποχρεωμένος να κάνεις διαγωνισμούς για οποιαδήποτε εργασία και να δίνει τη δουλειά στον φθηνότερο;
Τα σχολεία πρέπει να τα αναλάβουν ιδιωτικές εταιρίες manager με πλήρη δυνατότητα επιλογής του εκπαιδευτικού και λοιπού προσωπικού, των εργολάβων και του προμηθευτών του σχολείου αλλιώς τέτοια δυστυχήματα θα συμβαίνουν.
Τα σχολεία πρέπει να τα αναλάβουν ιδιωτικές εταιρίες manager με πλήρη δυνατότητα επιλογής του εκπαιδευτικού και λοιπού προσωπικού, των εργολάβων και του προμηθευτών του σχολείου αλλιώς τέτοια δυστυχήματα θα συμβαίνουν.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.603 μηνύματα.

06-12-22

20:23
Αν γινόταν τέτοια βλάβη και με ιδιωτική εταιρία, μετά θα λέγαμε το σχολείο να το αναλάβει μια ΜΚΟ; Θέλω να πω ότι κάπως θα έπρεπε να δίνουμε βάση στην πιο υπεύθυνη δουλειά και ποιος κάνει τι. Τι είδους εκπαίδευση έχει, τι είδους γνώσεις και δεξιότητες δοκιμασμένες για τη δουλειά ειδικά όταν αυτή επιφέρει κινδύνους με απρόβλεπτες συνέπειες. Σε μια υπεύθυνη χώρα, οι ευθύνες πάνε αλυσιδωτά ξεκινώντας από το μοντέλο κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής που παράγει πολίτες. Δεν εξετάζουν να δουν ποιος έφταιξε στην τραγωδία. Η τραγωδία είναι το αποτέλεσμα μιας λανθασμένης νοοτροπίας που φυσικά και επηρεάζει τον τρόπο που χτίζονται τα σπίτια, οι πόλεις, τα σχολεία, τα νοσοκομεία, κτλ αλλά και πως αυτά επιδρούν στο περιβάλλον.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-12-22

20:50
Οι δημοι λειτουργουν με ''ειδικους'' βυσματιες ανειδικευτους μαλακες.
Τι συζηταμε τωρα;
Ενα θα σας πω.
Στο σχολειο μου ,υπαρχει καθιζηση εδαφους,εχουν ερθει οι μηχανικοι ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ(
) ειπαν οκ θα το κανουμε το καλοκαιρι(το περασμενο)..το καλοκαιρι δεν ηρθαν.,ηρθαν σεπτεμβρη...ειπαν ΟΚ δεν υπαρχει προβλημα στατικοτητας,καποια πραγματα θα τα κανουμε στις διακοπες των χριστουγεννων τα πολλα το αλλο καλοκαιρι (Γελαμε πικρα) ,Εχω κινησιε θεους και δαιμονες επειδη ξερω απο αυτα,να μας πουν ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ μεχρι να αποκατασταθει η ζημια.....ΕΡΧΟΝΤΑΙ..ΜΑς ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Λυσσαω τοσο καιρο τωρα οτι πρεπει να κανουμε διαμαρτυρια εγγραφως που να αποσταλει σε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΑΣΠ οτι ζηταμε εγγραφως να μας διαβεβαιωσουν οτι δεν εχιε προβλημα στατικοτητας το κτηριο λογω καθιζησης..μεχρι να αποκατασταθουν οι ζημιες..φωνη βοωντος εν τη ερημω.
Σημερα που πηγα σχολειο η διευθυντρια μου ειπε : ''Συντασσω εγγραφο διαμαρτυριας επειδη δεν μας διαβεβαιωνουν ΕΓΓΡΑΦΩΣ οτι δεν υπαρχιε προβλημα στατικοτητας!!!''
Δηλαδη,,,επρεπε να γινει αυτο το τραγικο γεγονος για να γινουν τα αυτονοητα .
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΠΑΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ.
Αν γινει σεισμος και παθει το κτηριο ζημια και εχουμε θυματα ή τραυματισμους,θα πουν οι γονεις:
''Ειχατε προβλημα καθιζησης...δεν ειχε αποκατασταθει η ζημια,ποιος σας ειπε οτι το κτηριο δεν ειχε προβλημα στατικοτητας;' Και ειχατε μεσα τα παιδα;''
Το σχολειο μου εχει κανει απειρες ενεργειες για αυτο.Εχουμε καλεσει μηχανικους του δημου,ακομα και μηχανικοι απο τον ΟΑΣΠ ηρθαν.,ειπαν τι να γινει...ΕΙΠΟΑΝ ΔΕΝΕ ΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΟ ΛΕΝΕ,ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ......εγω η ιδια ειπα στον μαλάκα του δημου να μας δωσουν ΕΓΓΡΑΦΩΣ χαρτι που να μας διαβεβαιωνει οτι ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ ΕΙΑΜΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΜΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΒΛΑΒΗ...οσο εσεις δωσατε διαβεβαιωση τοσο μας εδωσαν χαρτι.
Οποτε και αν γινει κατι θα πουν οι γονεις:
''Ποιος σας ειπε οτι ειναι οκ το κτηριο;''
Εμεις θα πουμε.
''Ο δημος''
Κια ο δημος θα πει
''ΕΜΕΙΣ; Πότε το ειπαμε αυτο; Εχετε κανενα χαρτι που να το βεβαιωνει.;''
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
Γι ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ...και δυστυχως,ηρθε αυτο το τραγικο περιστατικο να με επιβεβαιωσει και να κινησει την διευθυνση τουσ χολειου να διαμαρτυρηθει εγγραφως οτι δεν μας διαβεβαιωνουν εγγραφως οτι ειμαστε οκ.Διοτι ολα τα εχουμε κανει σωστα.Αλλα πρεπει να υπαρχουν εγγραφα δεδομενα/.
ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΚΙΝΗΘΕΙ.
Οταν παει στο υπουργειο παιδειας και στον οασπ η διαμαρτυρια μας οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ...τοτε ισως κατι γινει.Και θα εχουμε κανει τα παντα και θα ειμαστε καλλυμενοι.
ΓΜΤ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.
Τι συζηταμε τωρα;
Ενα θα σας πω.
Στο σχολειο μου ,υπαρχει καθιζηση εδαφους,εχουν ερθει οι μηχανικοι ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ(

Λυσσαω τοσο καιρο τωρα οτι πρεπει να κανουμε διαμαρτυρια εγγραφως που να αποσταλει σε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΑΣΠ οτι ζηταμε εγγραφως να μας διαβεβαιωσουν οτι δεν εχιε προβλημα στατικοτητας το κτηριο λογω καθιζησης..μεχρι να αποκατασταθουν οι ζημιες..φωνη βοωντος εν τη ερημω.
Σημερα που πηγα σχολειο η διευθυντρια μου ειπε : ''Συντασσω εγγραφο διαμαρτυριας επειδη δεν μας διαβεβαιωνουν ΕΓΓΡΑΦΩΣ οτι δεν υπαρχιε προβλημα στατικοτητας!!!''
Αν γινει σεισμος και παθει το κτηριο ζημια και εχουμε θυματα ή τραυματισμους,θα πουν οι γονεις:
''Ειχατε προβλημα καθιζησης...δεν ειχε αποκατασταθει η ζημια,ποιος σας ειπε οτι το κτηριο δεν ειχε προβλημα στατικοτητας;' Και ειχατε μεσα τα παιδα;''
Το σχολειο μου εχει κανει απειρες ενεργειες για αυτο.Εχουμε καλεσει μηχανικους του δημου,ακομα και μηχανικοι απο τον ΟΑΣΠ ηρθαν.,ειπαν τι να γινει...ΕΙΠΟΑΝ ΔΕΝΕ ΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΟ ΛΕΝΕ,ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ......εγω η ιδια ειπα στον μαλάκα του δημου να μας δωσουν ΕΓΓΡΑΦΩΣ χαρτι που να μας διαβεβαιωνει οτι ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ ΕΙΑΜΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΜΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΒΛΑΒΗ...οσο εσεις δωσατε διαβεβαιωση τοσο μας εδωσαν χαρτι.
Εμεις θα πουμε.
''Ο δημος''
Κια ο δημος θα πει

Γι ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ...και δυστυχως,ηρθε αυτο το τραγικο περιστατικο να με επιβεβαιωσει και να κινησει την διευθυνση τουσ χολειου να διαμαρτυρηθει εγγραφως οτι δεν μας διαβεβαιωνουν εγγραφως οτι ειμαστε οκ.Διοτι ολα τα εχουμε κανει σωστα.Αλλα πρεπει να υπαρχουν εγγραφα δεδομενα/.
Οταν παει στο υπουργειο παιδειας και στον οασπ η διαμαρτυρια μας οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ...τοτε ισως κατι γινει.Και θα εχουμε κανει τα παντα και θα ειμαστε καλλυμενοι.
ΓΜΤ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-12-22

21:45
Αν αναλάμβανε το έργο μια ιδιωτική εταιρεία θα έφευγε και τη διαχείρηση θα την αναλάμβανε άλλη ιδιωτική εταιρεία.Αν γινόταν τέτοια βλάβη και με ιδιωτική εταιρία, μετά θα λέγαμε το σχολείο να το αναλάβει μια ΜΚΟ;
Είδες να γίνεται σύλληψη στον δήμαρχο ή στον διευθυντή; Το παιδί δεν πέθανε από την έκρηξη άμεσα αλλά γιατί το κλιμακοστάσιο δεν ικανοποιούσε τις προδιαγραφές και πεταγόντουσαν πράγματα δεξιά και αριστερά εκτός κλιματοστασίου. Αντί να πάει ο επιβλέπων μηχανικός του δήμου στη δικαιοσύνη βάλανε έναν ηλεκτρολόγο και έναν υδραυλικό που έχουν επίσης ευθύνη αλλά όχι εξολοκλήρου.
Το πιο εκνευριστικό είναι ότι ακούγονται χαζά επιχειρήματα. Ότι η εργασίες δεν πρέπει να εκτελούνται όταν λειτουργεί το σχολείο!!! Αν για μια εγκατάσταση λέβητα πρέπει να ελευθερώσεις ένα τετράγωνο κάθε φορά οι πόλεις θα ήταν ακατοίκητες.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

06-12-22

21:45
Η μόνη ελπίδα να κινηθεί κάτι πιο γρήγορα είναι να σπαμμάρεις μέιλ σε δήμο, υπουργείο και τοπικές εφημερίδες κάθε μέρα, μαζί με κοινοποίηση στο φβ και ταγκ τους γονεις.Οι δημοι λειτουργουν με ''ειδικους'' βυσματιες ανειδικευτους μαλακες.
Τι συζηταμε τωρα;
Ενα θα σας πω.
Στο σχολειο μου ,υπαρχει καθιζηση εδαφους,εχουν ερθει οι μηχανικοι ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ() ειπαν οκ θα το κανουμε το καλοκαιρι(το περασμενο)..το καλοκαιρι δεν ηρθαν.,ηρθαν σεπτεμβρη...ειπαν ΟΚ δεν υπαρχει προβλημα στατικοτητας,καποια πραγματα θα τα κανουμε στις διακοπες των χριστουγεννων τα πολλα το αλλο καλοκαιρι (Γελαμε πικρα) ,Εχω κινησιε θεους και δαιμονες επειδη ξερω απο αυτα,να μας πουν ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ μεχρι να αποκατασταθει η ζημια.....ΕΡΧΟΝΤΑΙ..ΜΑς ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Εμεις θα πουμε.
''Ο δημος''
Κια ο δημος θα πει
ΓΜΤ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.048 μηνύματα.

06-12-22

22:29
Τώρα τι να πουν και πως; Η κυβέρνηση λέει δεν είναι δική της ευθύνη, ο δήμος λέει ότι φταίει η διεύθυνση του σχολείου, η διεύθυνση του σχολείου ότι φταίει ο δήμος κλπ. Πιάσε το αυγό και κουρεφτο. Σημασία έχει ότι ένα παιδί χάθηκε και σημασία επίσης έχει ότι
ο χαμός του δεν θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή όπου θα γίνεται τίποτα σωστά σε αυτή τη χώρα.... Τα ίδια και τα ίδια μέχρι να ξανάχουμε νεκρό. Μια χώρα που βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο εδώ και πολλές δεκαετίες....
ο χαμός του δεν θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή όπου θα γίνεται τίποτα σωστά σε αυτή τη χώρα.... Τα ίδια και τα ίδια μέχρι να ξανάχουμε νεκρό. Μια χώρα που βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο εδώ και πολλές δεκαετίες....
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

06-12-22

23:49
Οι κακιές γλώσσες λένε ότι οι δήμαρχοι κάνουν απευθείας αναθέσεις σε κάτι τέτοια, αλλά ποιος είμαι εγώ να κρίνω; 

Guest 207242
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-12-22

16:03
Εγώ πραγματικά οργίζομαι όταν βλέπω αφορισμούς του κράτους και των κρατικών λειτουργών για ψύλλου πήδημα. Δες τι υπάρχει γύρω σου. Κάτω και πάνω, δεξιά και αριστερά. Μετά αναλογίζου "εσύ τι έδωσες"? Πως έκανες τη κοινωνία σου και κατ' επέκτασιν τη πατρίδα σου καλύτερη? Μήπως το μόνο που προσέφερες είναι γκρίνια, φωνές και κακό? Τα έλεγε και ο Ανδρέας για εκείνη την αντιπολίτευση. Αλλά αν δεν έχεις ένα σχέδιο στη ζωή σου βλέπεις ένα μόνο περισταστικό, ή μερικά και αμέσως ωπ "γουρούνια μπάτσοι" "ανίκανοι κρατικοί υπάλληλοι" "Τεμπέληδες δημόσιοι". Ακόμα και έτσι να ήταν δεν βοηθάς σε τίποτα καταστροφολογώντας.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.603 μηνύματα.

07-12-22

16:41
Ακριβώς. Λες και όλα τα άλλα τριγύρω παρέχουν ασφάλεια και μόνο το σχολείο εμφάνισε ξαφνικά λάθος. Πόσες φορές τρέμω στην ιδέα ότι θα χάσω τη ζωή μου από κάποιο σπασμένο πλακάκι σε πεζοδρόμιο που μπορεί να παραπατήσω και να χτυπήσω στο τσιμέντο ή να σπάσω τα χέρια μου στην καλύτερη των περιπτώσεων ή να χάσω τη ζωή μου από κάποιο μάρμαρο που ξεκολλήσει από μπαλκόνι πολυκατοικίας. Παίδες να προσέχετε. Η χώρα είναι στον αυτόματο και η ζωή είναι δική σας. Ποτέ να μην χαζεύετε στο κινητό όσο περπατάτε αλλά να έχετε το νου σας για ξαφνικά ατυχήματα καθώς το 90% των περιουσιών σε μεγάλες πόλεις είναι ετοιμόρροπα, όπως στην Πάτρα σε όλο σχεδόν το κέντρο.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.102 μηνύματα.

07-12-22

16:47
Αυτά που γράφεις μου θύμισαν μια μέρα πρωί που περπάταγα Αθήνα, κάπου Ακαδημίας, και το πεζοδρόμιο είχε μια μεγάλη τρύπα στην οποία χώρεσε το πόδι μου και βρέθηκα ανισόπεδος.Ακριβώς. Λες και όλα τα άλλα τριγύρω παρέχουν ασφάλεια και μόνο το σχολείο εμφάνισε ξαφνικά λάθος. Πόσες φορές τρέμω στην ιδέα ότι θα χάσω τη ζωή μου από κάποιο σπασμένο πλακάκι σε πεζοδρόμιο που μπορεί να παραπατήσω και να χτυπήσω στο τσιμέντο ή να σπάσω τα χέρια μου στην καλύτερη των περιπτώσεων ή να χάσω τη ζωή μου από κάποιο μάρμαρο που ξεκολλήσει από μπαλκόνι πολυκατοικίας. Παίδες να προσέχετε. Η χώρα είναι στον αυτόματο και η ζωή είναι δική σας. Ποτέ να μην χαζεύετε στο κινητό όσο περπατάτε αλλά να έχετε το νου σας για ξαφνικά ατυχήματα καθώς το 90% των περιουσιών σε μεγάλες πόλεις είναι ετοιμόρροπα, όπως στην Πάτρα σε όλο σχεδόν το κέντρο.
Μια περαστική κυρία μεγάλης ηλικίας μου είπε: αφού δεν το έσπασες πάλι καλά!
Tragic

jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

07-12-22

19:42
Έλα βρε γκρινιάρηδες...
Αφού οι δήμαρχοι βάζουν κάθε εξάμηνο λουλουδάκια και σχεδιάζουν περιπάτους,για να τσεπωσουν οι φίλοι τους για μια ανθρώπινη πόλη! Τι παραπονιέστε;; 
Αφού οι δήμαρχοι βάζουν κάθε εξάμηνο λουλουδάκια και σχεδιάζουν περιπάτους,

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.664 μηνύματα.

07-12-22

19:50
με αυτό το περιστατικό θυμήθηκα όταν ήμουν 6η δημοτικού και στις αίθουσες είχαμε σόμπες πετρελαίου, κι εμείς τα 6άκια, σαν μεγαλύτερα, αναλαμβάναμε να τις ανάβουμε.
nPb
Επιφανές μέλος

07-12-22

20:19
με αυτό το περιστατικό θυμήθηκα όταν ήμουν 6η δημοτικού και στις αίθουσες είχαμε σόμπες πετρελαίου, κι εμείς τα 6άκια, σαν μεγαλύτερα, αναλαμβάναμε να τις ανάβουμε.
στο Νεπάλ πήγαινες σχολείο; Νεπαλιώτης;

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.664 μηνύματα.

07-12-22

20:21
στο Νεπάλ πήγαινες σχολείο; Νεπαλιώτης;![]()
περίπου

σε ένα χουριό, με διθέσιο σκολείο. 2 δάσκαλοι για 6 τάξεις.

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

07-12-22

20:57
Και ο παππούς μου πήγαινε σχολείο σε χωριό και κάθε πρωί τα παιδιά φέρνανε και από ένα ξύλο για τη σόμπα.με αυτό το περιστατικό θυμήθηκα όταν ήμουν 6η δημοτικού και στις αίθουσες είχαμε σόμπες πετρελαίου, κι εμείς τα 6άκια, σαν μεγαλύτερα, αναλαμβάναμε να τις ανάβουμε.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

07-12-22

21:03
Και ο παππούς μου πήγαινε σχολείο σε χωριό και κάθε πρωί τα παιδιά φέρνανε και από ένα ξύλο για τη σόμπα.
μην το γελάς καθόλου. στα ξύλα γυρίσαμε πάλι.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

07-12-22

21:12
Το χωριό του παππού μου αποκλειόταν το Νοέμβριο από τα χιόνια και άνοιγε πάλι τον Απρίλιο. Το σχολείο ήταν διθέσιο και έστελναν πάντα ( επίτηδες; ) έναν δάσκαλο και μια δασκάλα. Στο 95% των περιπτώσεων στο τέλος της χρονιάς γινόταν γάμος.
nPb
Επιφανές μέλος

07-12-22

21:18
Το χωριό του παππού μου αποκλειόταν το Νοέμβριο από τα χιόνια και άνοιγε πάλι τον Απρίλιο. Το σχολείο ήταν διθέσιο και έστελναν πάντα ( επίτηδες; ) έναν δάσκαλο και μια δασκάλα. Στο 95% των περιπτώσεων στο τέλος της χρονιάς γινόταν γάμος.
Γιατί; ο δάσκαλος για δουλειά πήγαινε ή για φλέρτ με τη συνάδελφο;

Dias
Επιφανές μέλος

07-12-22

21:24
Λογικό δεν ήταν; Σε ένα αποκλεισμένο από τα χιόνια χωριό με ποιον θα έκαναν παρέα ο δάσκαλος και η δασκάλα; Μάλλον μεταξύ τους. Οπότε μετά από τόσους μήνες, αναπόφευκτα....Γιατί; ο δάσκαλος για δουλειά πήγαινε ή για φλέρτ με τη συνάδελφο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.