Ανδρας ή γυναίκα

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.
Σε αλλα νεα τωρα.

Ποιο φύλο θεωρείται οτι περνάει καλύτερα, εννοω για ποιο φυλο η ζωη ειναι πιο ευκολη, καλύτερη κτλ.
Φυσικα και υπαρχουν εξαιρέσεις.
Απλα κατά καιρούς εχω αυτη την απόρροια και σκέφτομαι σε γενικές γραμμες τη ζωη του άνδρα και της γυναίκας χωρις ομως να εχω καταλήξει σε καποιο ξεκάθαρο συμπέρασμα(λίγο πολύ νομίζω ειναι το ίδιο, ή τουλάχιστον εκει καταλήγω εγω) .

Θα ηθελα ωστόσο να ακουσω τις δικες σας απόψεις.

bubblebee

Δραστήριο μέλος

Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 575 μηνύματα.
ειναι πολυ γενικη ερωτηση.. ποιο φυλο περναει καλυτερα οσον αφορα ποιον τομεα της ζωης μας;

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.
ειναι πολυ γενικη ερωτηση.. ποιο φυλο περναει καλυτερα οσον αφορα ποιον τομεα της ζωης μας;
Ολους οτι θελει γραφει ο καθενας. Για μενα ειναι ενδιαφέρον θέμα και θα ηθελα να ακουσω και αλλες αποψεις.

Γραψε για οποιον τομεα θες και για πολλούς αμα θες

Pak

Επιφανές μέλος

bubblebee

Δραστήριο μέλος

Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 575 μηνύματα.
Θα γραψω κατεβατα κι βαριεμαι αν ειναι να πιασω κυριολεκτικα καθε πλευρα του θεματος οποτε θα το αφησω λεγοντας οτι υπαρχουν προκαταληψεις απεναντι σε ολα τα φυλα, μιας και εκτος των φυλων υπαρχουν και οι σεξουαλικοι προσανατολισμοι, οι εθνικοτητες, κλπ που διακρινουν τους ανθρωπους.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.
Αχ, πού 'ναι ο Χάκερ, να μας πει με τα ωραία του σεντόνια ότι η γυναίκα έχει πιο εύκολη ζωή, και πόσα βάρη έχει ρίξει η κοινωνία στις πλάτες τού άντρα. Λείπεις, ρε Χάκερ.

Pak

Επιφανές μέλος

Θα γραψω και γω η ίδια τιποτα μηπως και αυξηθεί η κινητικότητα.

Γενικα υπαρχει η αντίληψη οτι η γυναικες και κυριως οι όμορφες γυναικες εξυπηρετούνται πιο γρηγορα, δέχονται συνηθως βοηθεια ακομα και απο άγνωστους στο δρομο κ.α

Ας παρουμε τη γέννηση ενος παιδιού φυσικα και ειναι πολύ κουραστική η κύηση για τη γυναίκα αλλα ειμαι σιγουρη οτι το παιδί είναι δικο της.

Μετα εχουμε την περιοδο που "ταλαιπωρεί " τις περισσότερες γυναίκες. Αλλα αμα σκεφτούμε πως ξυπνάνε οι περισσότεροι ανδρες το πρωι (αμα καταλάβατε τι εννοω) δεν ξερω ποιός είναι πιο αδικημένος.

Ας πουμε οτι μια γυναικα θελει δικο της παιδι(αλλα δεν θελει αντρα σύντροφο) μπορει να βρει εναν "τυχαιο", να παει σε μια τραπεζα σπέρματος ή οπως αλλιως λέγεται ,αλλα ο αντρας δεν νομιζω οτι μπορει να κανει κατι.
Ωστοσο οφείλω να πω οτι ο αντρας μπορει να κανει παιδι (με τον "πατροπαράδοτο τροπο") και σε πολυ μεγαλη ηλικια κατι το οποιο δεν μπορουν οι γυναικες.

Ο αντρας βεβαια μπορει να κυκλοφορεί πιο ανετα το βραδυ και βασικά ολες τις ωρες της ημερας(φυσικα και εχουν υπαρξει βιασμοί σε βάρος αντρών αλλα θεωρω οτο ειναι σαφώς λιγότεροι). Εγω ως γυναικα φοβαμαι να κυκλοφορήσω το βράδυ και μονη μου και με τους "φιλους" μου γιατι πολλα εχουν ακουστεί και για τους εκάστοτε φιλους, αλλα και με τον δικο μου αδερφο γιατι νιωθω οτι τον θετο σε κίνδυνο.

Παραλληλα ο αντρας δεν κρίνεται τοσο για την εξωτερική του εμφάνιση, οπως καο για τα σημάδια των γεραματων πανω.

Θεωρω οτι αδίκησα λιγο τους αντρες γιατι στέρεψα απο σκέψεις αλλα θα ξαναεπιστρέψω

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Κανένα. Και τα δύο το ίδιο σκατά είναι, και τα δύο το ίδιο χάλι ζούνε. Γαμιέται η ανθρωπότης.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.430 μηνύματα.
Τα φυλα ειναι παραπανω απο 2 πλεον. Το τοπικ ειναι ξεπερασμενο !

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Τα φυλα ειναι παραπανω απο 2 πλεον. Το τοπικ ειναι ξεπερασμενο !
Επειδη το θρεντ είναι γενικό, θεωρώ πως απαντάμε με βάση το πραγματικό (βιολογικό) φύλο και όχι με βάση την ψυχολογική κατάσταση (και θέση/ κοινωνική ταυτότητα/ κοινωνικό φύλο?)
κάποιου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια