Ανδρικά ρολογια

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.
Καλημέρα γνωστες του αντικειμένου.
Ξέρει κανείς μήπως κάποια αξιόλογη μάρκα ρολογιων (ανδρικών) μέχρι 150€;

Τελευταία επεξεργασία:

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.
Orient, Citizen, Timex, Casio, Festina, ίσως βρεις και Seiko.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.066 μηνύματα.
Daniel Wellington DW υπέροχα κομψά πανέμορφα (προσωπικά μου αρέσει η εκδοση με το καφέ δερμάτινο λουρακι)
SmartSelect_20240724_210433_Gallery.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.
βάλε 150 ακόμη και παρ του ένα apple watch να το ευχαριστηθεί ο άνθρωπος 😂

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.
Που να τα βρω καλέ 300€; 🤡
Επίσημο ρολόι θέλω να του πάρω να έχει να βάλει σε καλές περιστάσεις.

@chester20080 φαίνεται πολύ ωραίο!
Έχει και σε άλλα χρώματα;

Αχαχαχα ειίπαα μήπως ένιωθες λαρτζ. δεν έχω ιδέα από αυτά δυστυχώς, δεν μπορώ να σε βοηθήσω :(

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.021 μηνύματα.
1721845175645.png

1721845242625.png

1721845368151.png

αυτο φαινεται να με αρεσει..το ρολοι δυστηχως δειχνει μονο οταν το βαλεις στο χερι. τα 44mm διαμετρο ειναι ιδανικο ..τα 40 λιγο και τα 50 πολυ.. βεβαια εξαρτατε και τον καρπο.
1721845609082.png

και μπρασελατα ..εγω δεντα παω

1721845501677.png

και αλλα απειρα ...τα ρολογια πλεον τα οριζουν οι μοδιστροι
Κοριτσι εισαι θα βρεις το ομορφοτερο.
Στα αγορακια αρεσουν και τα μπιχλιμπιδατα ..δηλαδη με κυκλους μεσα οχι τα vip σκετα .

Τελευταία επεξεργασία:

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα αυτά με τα δερμάτινα λουριά δε μου αρέσουν πάλι. Μου βγάζουν κάτι παπουδιστικο, ίσως it’s just me.

οκ, από τα λίγα που είδα σε αυτή τη τιμη δες emporio armani, φαίνονται πολύ τίμια, και πιο μοδάτα και νεανικά imo, αν ψάχνεις δηλαδή κάτι για νεαρό…

Τελευταία επεξεργασία:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.021 μηνύματα.

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι τα λουρακι ειναι για πιο συνεσταλμενους Τα μπασελατα για πιο επιθετικους

Μετα παλι σκέφτομαι ότι κάτι τέτοιο φοράει ο μέσος πηδήκουλας…😂

https://www.clachic.gr/el-gr/emporio-armani/emporio-armani-renato-ar11181-2755-el-gr

παπουδιστικα ή φακμποι βαιμπς λοιπόν, ιδού η απορία

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Μετα παλι σκέφτομαι ότι κάτι τέτοιο φοράει ο μέσος πηδήκουλας…😂

https://www.clachic.gr/el-gr/emporio-armani/emporio-armani-renato-ar11181-2755-el-gr

παπουδιστικα ή φακμποι βαιμπς λοιπόν, ιδού η απορία
παραπολυ ωραιο ειδικα το μπλε ..για αυτο θα εκανα εξαιρεση σε μπρασελε.. ειναι πολυ μαζεμενος... κυριλατος.... και το κατραν παραξενα λιτο και πλουσιο μαζι

1721846996178.png

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

παραπολυ ωραιο ειδικα το μπλε ..για αυτο θα εκανα εξαιρεση σε μπρασελε.. ειναι πολυ μαζεμενος... κυριλατος.... και το κατραν παραξενα λιτο και πλουσιο μαζι

View attachment 135715

Νομίζω είναι πολύ διαδεδομένο ειδικά σε μικρότερες ηλικίες.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.066 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
@Grand Duchess εγώ έχω αυτό το Tommy Hilfiger. Το αγόρασα πέρσι στα €140.

IMG_7001.jpeg

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Τα Tommy Hilfiger καλά είναι και θα βρεις αρκετά στην τιμή που θέλεις. Έχω κι εγώ ένα που το είχα πάρει γύρω στα 130€ αν θυμάμαι καλά.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

View attachment 135705

View attachment 135706

View attachment 135707

αυτο φαινεται να με αρεσει..το ρολοι δυστηχως δειχνει μονο οταν το βαλεις στο χερι. τα 44mm διαμετρο ειναι ιδανικο ..τα 40 λιγο και τα 50 πολυ.. βεβαια εξαρτατε και τον καρπο.
View attachment 135709

και μπρασελατα ..εγω δεντα παω

View attachment 135708

και αλλα απειρα ...τα ρολογια πλεον τα οριζουν οι μοδιστροι
Κοριτσι εισαι θα βρεις το ομορφοτερο.
Στα αγορακια αρεσουν και τα μπιχλιμπιδατα ..δηλαδη με κυκλους μεσα οχι τα vip σκετα .
Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!!
Να σου πω την αλήθεια προτιμώ και εγώ τα μπιχλιμπιδατα, και να έχει μπρασελε ώστε να αντέχει λίγο νερό πάνω (πχ πλύσιμο χεριών).
Το δέρμα δεν αντέχει με τίποτα, χαλάει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Όλοι οι νεαροί άντρες Tommy Hilfiger έχουμε βλέπω.😂😂
Είδα και εγώ ένα μοντέλο που μου άρεσε αρκετά

Τα Tommy Hilfiger καλά είναι και θα βρεις αρκετά στην τιμή που θέλεις. Έχω κι εγώ ένα που το είχα πάρει γύρω στα 130€ αν θυμάμαι καλά.
Έχει και κάποια Αρμάνι στην ίδια τιμή.
Απλά η σκέψη μου είναι ότι οι μάρκες ένδυσης δεν εξειδικεύονται στην παρασκευή ρολογιών, οπότε σκέφτομαι μη βάζουν κακής ποιότητας υλικά και τα πουλάνε τόσο μόνο και μόνο επειδη είναι απ' τη μάρκα.
Του Φώτη φάνηκε όμορφο πάντως.

Σκέφτομαι γι'αυτό
1000009035.jpg

American Economist

Επιφανές μέλος

Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!!
Να σου πω την αλήθεια προτιμώ και εγώ τα μπιχλιμπιδατα, και να έχει μπρασελε ώστε να αντέχει λίγο νερό πάνω (πχ πλύσιμο χεριών).
Το δέρμα δεν αντέχει με τίποτα, χαλάει.

Είδα και εγώ ένα μοντέλο που μου άρεσε αρκετά

Έχει και κάποια Αρμάνι στην ίδια τιμή.
Απλά η σκέψη μου είναι ότι οι μάρκες ένδυσης δεν εξειδικεύονται στην παρασκευή ρολογιών, οπότε σκέφτομαι μη βάζουν κακής ποιότητας υλικά και τα πουλάνε τόσο μόνο και μόνο επειδη είναι απ' τη μάρκα.
Του Φώτη φάνηκε όμορφο πάντως.

Σκέφτομαι γι'αυτό View attachment 135718

Το λουράκι δεν μου αρέσει πολύ, το θεωρώ για μεγαλύτερες ηλικίες. Κοίταξε για δερμάτινο λουράκι όπως το δικό μου το οποίο είναι για πιο νεανικές ηλικίες ενώ παράλληλα προσφέρει ένα business attitude.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Το λουράκι δεν μου αρέσει πολύ, το θεωρώ για μεγαλύτερες ηλικίες. Κοίταξε για δερμάτινο λουράκι όπως το δικό μου το οποίο είναι για πιο νεανικές ηλικίες ενώ παράλληλα προσφέρει ένα business attitude.
Δεν θέλω καφέ με τίποτα, γιατί μετά θα είναι πολύ κοντά στην επιδερμίδα του (ο γιες ψημένος από την σεζόν)
Μετά πάω σε μαύρο λουράκι ιδανικά που πάει με τα πάντα ή σε μεταλλικό με λίγο πιο λεπτό σκελετό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια