Ανδρικά ρολογια

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Δεν θέλω καφέ με τίποτα, γιατί μετά θα είναι πολύ κοντά στην επιδερμίδα του (ο γιες ψημένος από την σεζόν)
Μετά πάω σε μαύρο λουράκι ιδανικά που πάει με τα πάντα ή σε μεταλλικό με λίγο πιο λεπτό σκελετό

Μαύρο λουράκι καλύτερα. Όσο αφορά την επιδερμίδα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, εγω έχω αρκετά λευκή επιδερμίδα και το καφέ μου πάει πολύ ωραία στο χέρι.😂😂

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Μαύρο λουράκι καλύτερα. Όσο αφορά την επιδερμίδα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, εγω έχω αρκετά λευκή επιδερμίδα και το καφέ μου πάει πολύ ωραία στο χέρι.😂😂
Αν είσαι αρκετά λευκός ναι πάει πολύ ωραία, εκείνος έχει γίνει σοκολα πλέον😂😂 θα μου πεις τον χειμώνα πάει το μαύρισμα 😂
Ναι το μαύρο λουράκι μου αρέσει και εμένα αρκετά

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.
Αν είσαι αρκετά λευκός ναι πάει πολύ ωραία, εκείνος έχει γίνει σοκολα πλέον😂😂 θα μου πεις τον χειμώνα πάει το μαύρισμα 😂
Ναι το μαύρο λουράκι μου αρέσει και εμένα αρκετά
ε ενταξει θα πρεπει να ψυχολογησεις τι χρωματα αρεσουν και στο ''αρκουδι''
Ενταξει εσυ θα το βλεπεις αλλα και αυτο ποτε ποτε.
Εγω πχ μαυρο με τιποτα μονο καφε. σκουρο κατα προτιμηση.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
αρκουδι''
Ενταξει εσυ θα το βλεπεις αλλα και αυτο ποτε ποτε.
Δώρο ορκωμοσίας για τον αδερφό μου ειναι:P
Αν θέλει κάτι πιο λουξ, ας το αναλάβει μόνος του.
Ο πατέρας μου προτείνει ευθέως να τον ρωτήσουμε το στυλ του ώστε να μην πάνε πεταμένα τα λεφτά.
Μάλλον για εκεί με βλέπω

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
IMG_9289.jpg

Έχω ενα Citizen ecodrive. Τα μπιχλιμπίδια είναι άχρηστα γιατί κανένας δεν τα χρησιμοποεί και αυξάνουν το κόστος του ρολογιου.

Θα έπαιρνα ένα τέτοιο. Απλό λιτό αν και ξεφεύγει για λίγο τα 150 ευρώ.

Ωραίο θέμα που έλειπε από το esteki.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.
Δώρο ορκωμοσίας για τον αδερφό μου ειναι:P
Αν θέλει κάτι πιο λουξ, ας το αναλάβει μόνος του.
Ο πατέρας μου προτείνει ευθέως να τον ρωτήσουμε το στυλ του ώστε να μην πάνε πεταμένα τα λεφτά.
Μάλλον για εκεί με βλέπω
ε σωστα ...προεπελεξε εσυ ...δειξτου φωτο να επιλέξει αυτο που του ταιριαζει.
Δηλαδη αν ηταν αυτοκινητο δεν θα τον πηγαινες να δει και μετα εσυ στο ταμειο.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
ε σωστα ...προεπελεξε εσυ ...δειξτου φωτο να επιλέξει αυτο που του ταιριαζει.
Δηλαδη αν ηταν αυτοκινητο δεν θα τον πηγαινες να δει και μετα εσυ στο ταμειο.
Σαχλαμάρες θα διαλέξει μόνος του. Καλύτερα να του διαλέξουμε εμείς εδώ στο esteki.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Σαχλαμάρες θα διαλέξει μόνος του. Καλύτερα να του διαλέξουμε εμείς εδώ στο esteki.
χαχα... ετσι σωστος... χωρια που μπορει να πει οχι αυτο δεν το θελω... θελω το αλλο των 1000€..Αντε να το μαζεψεις μετα.
χμ ... βρηκα λυση ...αν εχει κοριτσαρα να επιλεξει αυτη..εκει η αντίρρηση ειναι δυσκολη και επιπονη.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Α δεν μπλέκομαι σε ξένα περιβόλια εγώ, θα κάνω ένα δώρο όπως και πρέπει και μετά ας κάνει ο,τι θελει:P
ενταξει ... παρε τον διπλα ..και πες οτι για μενα ειναι σημαντικο αυτο το δωρο ..διαλεξε ...μεχρι 135 εχω...ε και αν του γυαλίσει των 160... οκ για σενα δεν θα παρω τα πεδιλα που εχω σταμπαρει.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Α δεν μπλέκομαι σε ξένα περιβόλια εγώ, θα κάνω ένα δώρο όπως και πρέπει και μετά ας κάνει ο,τι θελει:P
Αδερφός σου είναι. Το γούστο του, πάνω κάτω, το ξέρεις. Πόσο έξω μπορεί να πέσεις ;

Πάρε του όποιο σου αρέσει και βάλε καρτούλα αλλαγής.

Είναι ωραίο το δώρο. Η κίνηση, η συσκευασία κ.λπ. Μόνος του ας πάρει ό,τι άλλο θέλει. Και είπαμε...μπορεί να το αλλάξει, αν το θελήσει. Μα μπορεί και να το κρατήσει...

Guest 376555

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το λουράκι πάντως από μπρασελέ σε δερμάτινο μπορεί να το αλλάξει νομίζω

Εγώ γενικά είμαι υπέρ μπρασελέ. Στο skroutz μπορείς να δεις και κριτικές για να κρίνεις ποιότητα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια