Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

02-11-21

02:26
παιδιά βοήθεια! ξεντύθηκα πριν και είδα ότι έχω 10 μικρά ροζ εξανθήματα σαν σπυράκια στον αγκώνα και δύο τρία στο χέρι... τι έπαθα? πρώτη φορά βγάζω τέτοια σημάδια, λέτε να φταίει το μαλακτικό ρούχων?
georgia1213
Δραστήριο μέλος
Η georgia1213 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα.

02-11-21

02:43
σε δερματολογο να πας
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

02-11-21

07:13
όλο μου το δεξί χέρι έχει γεμίσει κοκκινίλες... τώρα που ξύπνησα έχω και άλλεςσε δερματολογο να πας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
βασικά μοιάζει με δερματίτιδα... το φούτερ που φορούσα μύριζε πολύ έντονα μαλακτικό, προφανώς από αυτό θα είναισε δερματολογο να πας
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-11-21

09:41
Σε δερματολόγο και γρήγορα... Τι μαλακτικό είναι αυτό ;; Κι εγώ χρησιμοποιώ δεν μου έχει τύχει ποτέ
constansn
Δραστήριο μέλος
Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 624 μηνύματα.

02-11-21

09:46
Tο αν είναι από το μαλακτικό δεν μπορείς να το ξέρεις. Ακόμη κι αν είναι δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το δει δερματολόγος.όλο μου το δεξί χέρι έχει γεμίσει κοκκινίλες... τώρα που ξύπνησα έχω και άλλες
βασικά μοιάζει με δερματίτιδα... το φούτερ που φορούσα μύριζε πολύ έντονα μαλακτικό, προφανώς από αυτό θα είναι
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

02-11-21

10:33
καλα μεχρι να πας στο δερματολογο, βγαλτα μια φωτο και κανε πλυσεις με ξυδι αμα δεν τσουζει.όλο μου το δεξί χέρι έχει γεμίσει κοκκινίλες... τώρα που ξύπνησα έχω και άλλες
βασικά μοιάζει με δερματίτιδα... το φούτερ που φορούσα μύριζε πολύ έντονα μαλακτικό, προφανώς από αυτό θα είναι
Αμα εχεις υγρο σαπουνι ουδετερου ph τυπου lactacyd ή sanex ροζ ή Pharmasept hygienic shower πλυντα πριν με αυτο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

02-11-21

12:10
ρε παιδιά τώρα εξαφανίστηκαν... τι φάση? αλλά χθες το βράδυ παρά ήταν ... τι ήταν αυτό? έχασα και την σχολή σήμερα γιατί φοβήθηκα να πάω με τα σπυριάκαλα μεχρι να πας στο δερματολογο, βγαλτα μια φωτο και κανε πλυσεις με ξυδι αμα δεν τσουζει.
Αμα εχεις υγρο σαπουνι ουδετερου ph τυπου lactacyd ή sanex ροζ ή Pharmasept hygienic shower πλυντα πριν με αυτο.
το μαλακτικό ήταν είμαι σίγουρη... υποτίθεται είναι και για μωρά... το ρούχο αποκλείεται να ήταν γιατί ήταν αθλητικής μάρκας.Σε δερματολόγο και γρήγορα... Τι μαλακτικό είναι αυτό ;; Κι εγώ χρησιμοποιώ δεν μου έχει τύχει ποτέ
Guest 881237
Επισκέπτης

02-11-21

12:20
Μήπως ήταν κανένα αλλεργικό σοκ ; Έφαγες κάτι περίεργο ??ρε παιδιά τώρα εξαφανίστηκαν... τι φάση? αλλά χθες το βράδυ παρά ήταν ... τι ήταν αυτό? έχασα και την σχολή σήμερα γιατί φοβήθηκα να πάω με τα σπυριά
το μαλακτικό ήταν είμαι σίγουρη... υποτίθεται είναι και για μωρά... το ρούχο αποκλείεται να ήταν γιατί ήταν αθλητικής μάρκας.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

02-11-21

12:21
όχι, μόνο μακαρόνια με τυρί έφαγα μετά την σχολή... και δημητριακά με γάλα το βράδυ...Μήπως ήταν κανένα αλλεργικό σοκ ; Έφαγες κάτι περίεργο ??
Guest 881237
Επισκέπτης

02-11-21

12:23
Δεν ξέρω ..... Πάντως καλό θα ήταν να πας σε δερματολόγοόχι, μόνο μακαρόνια με τυρί έφαγα μετά την σχολή... και δημητριακά με γάλα το βράδυ...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

02-11-21

12:24
θα πάω...Δεν ξέρω ..... Πάντως καλό θα ήταν να πας σε δερματολόγο

Guest 881237
Επισκέπτης

02-11-21

12:25
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

02-11-21

12:26
πω και λείπουν όλοι από το σπίτι, μόνη μου θα είμαι για μία εβδομάδα και τρόμαξα ... έχασα και την σχολή με αυτή την βλακεία
Guest 881237
Επισκέπτης

02-11-21

12:27
Όχι μην αγχώνεσαι . Μάλλον το μαλακτικό θα σε πείραξεπω και λείπουν όλοι από το σπίτι, μόνη μου θα είμαι για μία εβδομάδα και τρόμαξα ... έχασα και την σχολή με αυτή την βλακεία
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

02-11-21

13:17
Κανονικά πρέπει να πας σε ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.παιδιά βοήθεια! ξεντύθηκα πριν και είδα ότι έχω 10 μικρά ροζ εξανθήματα σαν σπυράκια στον αγκώνα και δύο τρία στο χέρι... τι έπαθα? πρώτη φορά βγάζω τέτοια σημάδια, λέτε να φταίει το μαλακτικό ρούχων?
Αλλα μια φιλη μου το πάθαινε αμα ακουμπούσε για πολλες ωρες τους αγκώνες της σε έπιπλα, αντικείμενα
Αλλα να πας σε δερματολόγο γιατι δεν σημαίνει οτι αυτο που είπα ισχύει και στην δικη σου περίπτωση
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

02-11-21

13:18
ναι χθές ακουμπούσα το δεξί χέρι στο ξύλινο που έχουν τα αμφιθέατρα...Κανονικά πρέπει να πας σε ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
Αλλα μια φιλη μου το πάθαινε αμα ακουμπούσε για πολλες ωρες τους αγκώνες της σε έπιπλα, αντικείμενα ακόμα και αν φόραγε μπλουζα.
Αλλα να πας σε δερματολόγο γιατι δεν σημαίνει οτι αυτο που είπα ισχύει και στην δικη σου περίπτωση
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

02-11-21

13:19
Τοτε ΜΠΟΡΕΙ να είναι αυτοναι χθές ακουμπούσα το δεξί χέρι στο ξύλινο που έχουν τα αμφιθέατρα...
Guest 881237
Επισκέπτης

02-11-21

13:21
Μπορεί να έχεις πολύ ευαίσθητο δέρμα
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

10-11-21

21:08
Αν και το βλέπω 8 μέρες μετά,ελπίζω να πήγες σε δερματολόγο.Είχα πάθει κάτι παρόμοιο αλλά και σε χέρια και σε πόδια και ήταν από βρώμικη πισίνα.Η δερματολόγος μου είπε ότι ήταν δερματίτιδα και μου έδωσε μια ειδική κρέμα που την έφτιαξαν στο φαρμακείο,με κορτιζόνη.Στις 5 μέρες ήμουν καλά.παιδιά βοήθεια! ξεντύθηκα πριν και είδα ότι έχω 10 μικρά ροζ εξανθήματα σαν σπυράκια στον αγκώνα και δύο τρία στο χέρι... τι έπαθα? πρώτη φορά βγάζω τέτοια σημάδια, λέτε να φταίει το μαλακτικό ρούχων?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

10-11-21

21:09
μου πέρασε σχεδόν κατευθείαν... εμένα ήταν από το ξύλο στο πανεπιστήμιο... θυμήθηκα ότι και στο σχολείο στο θρανίο το ίδιο πάθαινα!Αν και το βλέπω 8 μέρες μετά,ελπίζω να πήγες σε δερματολόγο.Είχα πάθει κάτι παρόμοιο αλλά και σε χέρια και σε πόδια και ήταν από βρώμικη πισίνα.Η δερματολόγος μου είπε ότι ήταν δερματίτιδα και μου έδωσε μια ειδική κρέμα που την έφτιαξαν στο φαρμακείο,με κορτιζόνη.Στις 5 μέρες ήμουν καλά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 248 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Μήτσος10
- Βασιλης1234
- charmander
- Unboxholics
- Joji
- johnsala
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- fockos
- iew
- Paragontas7000
- mixaelaaa
- Δροσουλίτης
- Libertus
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- marww
- fmarulezkd
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- jj!
- Wonderkid
- χημεια4λαιφ
- Roulaki
- User2350
- camil
- J.Cameron
- Scandal
- Appolon
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- louminis
- constansn
- Deadly_sorrowX
- oups
- Peter Pan13
- sophia<3
- Hased Babis
- P.Dam.
- Nala
- Αναστασία197
- SoyN
- Κλημεντίνη
- eirinipap
- Pharmacist01
- Kitana
- Than003
- Μαραθ22
- nucomer
- Mammy Nun
- george777
- margik
- Τρελας123
- ggl
- danny
- το κοριτσι του μαη
- katia.m
- tfghp
- Johnman97
- kiyoshi
- alpha.kappa
- Sherlockina
- adonman
- estrela
- Antonius
- nobody8
- Αλκης Κ.
- damn
- PanosBat
- Citylights
- koukdespoina2004
- Panagiotis849
- Meow
- Ziekr
- GeorgePap2003
- effiee
- Χάρις
- Manuela98
- jorahtheexplorah
- sophiaa
- roud
- Maynard
- spring day
- Basiliki.kiki
- snowy
- Athens2002
- katerinavld
- Ioanna98
- Dr. Gl. Luminous
- Theodora03
- kost28
- Νομάρχης
- rosemary
- Γιωργος15773
- Miranda32
- theodoraooo
- Magigi
- Kitkat2000
- Nikoletaant
- eleniiib
- Nocommingback
- valantis21
- Έμμα
- Johanna Mark
- Satan Claus
- TehWinnerGR
- Red
- Πα.Κ
- Specon
- xakounaamatata
- Kokro
- Giii
- beckyy
- Lider
- Gus Roger10
- usernamesim2222
- hlias2000
- Lia 2006
- anastasia papa
- George_dr
- QWERTY23
- panosveki
- jYanniss
- Stelios725
- panagiotis23
- nimbus
- barkos
- Idontknoww
- Ryuzaki
- the purge
- jims
- maria2001
- Nikoleta_Giann
- Panos_02
- Mashiro@Iberan
- Ιωάννης1234
- nicks1999
- globglogabgalab
- nikoleta59
- L0st
- maria12344
- Ameliak
- n1ki20
- KingPoul
- Ksenia. Ksenia77
- neurogirl
- SlimShady
- buffon85
- Georgekk
- jim2015
- T C
- 042003
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- Ανώνυμη
- Stroka
- GiwrgosLxs
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.