Νιαου!
Νεοφερμένο μέλος
Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα.

25-10-06

12:59
Το θεμα μπορει να ειναι λιγο ασχετο με γατες γιατι αφορα την κακοποιηση σκυλων, αλλα νιωθω οτι με καποιον επρεπε να το μοιραστω αυτο που περναω...
Ειχα μολις σχολασει απο το μαθημα αγγλικων μου, (κανω ιδιαιτερα στο σπιτι της καθηγητριας μου) οταν ακουσα φωνες και ενα κουταβι να κλαιει.Παραξενευτηκα και αναρωτηθηκα γιατι να εκλαιγε το κουταβι. Το σκηνικο γινοταν στη βεραντα της γειτονισσας της καθηγητριας μου. Στη βεραντα υπηρχε ενα τετραγωνικο μετρο συρματοπλεγμα. Μια ''κυρια'' μιλουσε πολυ ασχημα, ή μαλλον εβριζε καποιον ή κατι μεσα στο συρματοπλεγμα. Σε καποια στιγμη φωναξε: Α ετσι εισαι, ετσι; Πηρε την παντοφλα της η οποια για να πω την αληθεια θα πρεπει να ηταν τσοκαρο ή πλατφορμα κι αρχισε να χτυπαει το κουταβι πολυ αγρια. Το κουταβι εκλαιγε κι εκλαιγε...Μου ερχοταν να βαλω τις φωνες, τα κλαματα δεν ξερω...
Τελικα αρχισα να της φωναζω:Τι νομιζετε οτι ειναι το σκυλι και το χτυπατε ετσι;κανα σκουπιδι; Ημουν εξαλλη απο θυμο...Εκεινη αρχισε να με βριζει και να απειλει πως θα κατεβει κατω να με ''περιλαβει''. Η κατασταση ειναι απελπιστικη σας λεω...
Τι με συμβουλευετε, θα επρεπε να της κανω καταγγελια για κακοποιηση ζωων;

Ειχα μολις σχολασει απο το μαθημα αγγλικων μου, (κανω ιδιαιτερα στο σπιτι της καθηγητριας μου) οταν ακουσα φωνες και ενα κουταβι να κλαιει.Παραξενευτηκα και αναρωτηθηκα γιατι να εκλαιγε το κουταβι. Το σκηνικο γινοταν στη βεραντα της γειτονισσας της καθηγητριας μου. Στη βεραντα υπηρχε ενα τετραγωνικο μετρο συρματοπλεγμα. Μια ''κυρια'' μιλουσε πολυ ασχημα, ή μαλλον εβριζε καποιον ή κατι μεσα στο συρματοπλεγμα. Σε καποια στιγμη φωναξε: Α ετσι εισαι, ετσι; Πηρε την παντοφλα της η οποια για να πω την αληθεια θα πρεπει να ηταν τσοκαρο ή πλατφορμα κι αρχισε να χτυπαει το κουταβι πολυ αγρια. Το κουταβι εκλαιγε κι εκλαιγε...Μου ερχοταν να βαλω τις φωνες, τα κλαματα δεν ξερω...
Τελικα αρχισα να της φωναζω:Τι νομιζετε οτι ειναι το σκυλι και το χτυπατε ετσι;κανα σκουπιδι; Ημουν εξαλλη απο θυμο...Εκεινη αρχισε να με βριζει και να απειλει πως θα κατεβει κατω να με ''περιλαβει''. Η κατασταση ειναι απελπιστικη σας λεω...
Τι με συμβουλευετε, θα επρεπε να της κανω καταγγελια για κακοποιηση ζωων;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Νεοφερμένο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα.

25-10-06

13:05

Μπορει καποιος εστω να την απειλησει οτι θα την καταγγειλει, αλλα νομιζω οτι αν ειναι ενηλικος (δυστυχως) θα τον παρει πιο σοβαρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Νεοφερμένο μέλος
Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

25-10-06

14:34
** νομιζω οτι αν ειναι ενηλικος (δυστυχως) θα τον παρει πιο σοβαρα.
Συμφωνώ!

sardela
Νεοφερμένο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα.

25-10-06

14:40
Επιτελους, μια πιο μικρη και απο εμενα!!
Καλως ηρθες νιαου...
Αχ, δυστυχως, αν δεν εισαι ενηλικας, κανενας δεν σε περνει στα σοβαρα.
Καλο θα ηταν να το αναφερεις στην καθηγητρια σου, ή στους γονεις σου εαν θες. Ισως η "κυρια" που χτυπουσε το κουταβι, ισχυριστει οτι λες ψεμματα, και τοτε ποιον θα πιστεψουν?
Γι'αυτο, αν θες να κανεις κατι δραστικο, καλυτερα ζητα τη βοηθεια καποιου ενηλικα!

Καλως ηρθες νιαου...
Αχ, δυστυχως, αν δεν εισαι ενηλικας, κανενας δεν σε περνει στα σοβαρα.

Καλο θα ηταν να το αναφερεις στην καθηγητρια σου, ή στους γονεις σου εαν θες. Ισως η "κυρια" που χτυπουσε το κουταβι, ισχυριστει οτι λες ψεμματα, και τοτε ποιον θα πιστεψουν?

Γι'αυτο, αν θες να κανεις κατι δραστικο, καλυτερα ζητα τη βοηθεια καποιου ενηλικα!
Mariel
Νεοφερμένο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα.

25-10-06

14:44
συζητησε το με τους γονεις σου και αν θελετε μπορειτε να ζητησετε τη βοηθεια καποιας φιλοζωικης(π.χ. του stray.gr)εχουν δικηγορους και μπορει να καταφερουν να τους παρουν το σκυλο
ladycat
Δραστήριο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 437 μηνύματα.

25-10-06

22:51
ναι συμφωνω κ εγω με τα κοριτσια μπορεις να δηλωσεις το ονομα της σε καποια φιλοζωικη κ να της κανουν συσταση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...