Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.

28-08-24

13:25
Δεν νομίζω ότι αρκεί μόνο αυτό για να χαρακτηριστεί ως κρίση πανικού.Κρίση πανικού είναι αυτό. Το είχα πάθει για πρώτη φορά στα 13-14 και είχαν μουδιάσει τα χέρια μου και το πρόσωπο μου σε βαθμό που για 4-5 λεπτά δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα..
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.

28-08-24

13:34
I'm not an expert αλλά την έχεις ακούσει την έκφραση : "πάγωσα από τον φόβο μου" ; Ε δεν έχει βγει τυχαία.Καλησπερα ,
Ανεκαθεν οταν αγχωνομαι ή οταν νευριαζω με πιανει ενα ελαφρυ τρεμουλο το οποιο ξερω οτι ειναι φυσιολογικο συμπτωμα . Ωστοσο σημερα με χτυπησε πολυ εντονα και αισθανθηκα οτι για καποια ελαχιστα δευτερολεπτα εχασα τον ελεγχο των κινησεων μου , πρωτη φορα το βιωσα τοσο εντονα και με προβληματισε . Εχει κανεις παρομοια εμπειρια ;![]()
Όταν αγχώνεσαι για κάτι πολύ, μερικές φορές δημιουργείται και φόβος. Εάν είναι αρκετά έντονο το συναίσθημα μπορεί να σε παγώσει. Εάν είχες και άλλα συμπτώματα όπως ταχυκαρδία ή ότι πνίγεται κτλπ. μπορεί να ήταν μια μικρή κρίση πανικού όπως λέει η Εριφύλη.
Υπόθεση κάνω φυσικά, αλλά γενικά το ανθρώπινο σώμα να ξέρεις μπορεί να αντιδράσει με ποικίλους τρόπους στο στρες και το άγχος...μεταξύ των οποίων είναι και το να παγώνεις ή να νιώθεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τις κινήσεις σου. Στην κρίση πανικού είναι χαρακτηριστικό ορισμένες φορές και το αίσθημα ότι θα χάσεις τον έλεγχο των κινήσεων ή των πράξεών σου.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

28-08-24

17:35
Και εγω δεν θεωρω οτι ηταν κριση πανικου , κυριως λογο διαρκειας . Βασικα ετρεμα και ειχα ταχυκαρδια για καποια λεπτα αλλα ηταν σε διαχειρισιμο βαθμο , η φαση που δεν μπορουσα να ελεγξω τις κινησεις μου να κρατησε 3 δευτερολεπτα ? Μετα μαλακωσε αλλα δεν εφυγε 
Καμια αρχη παρκινσον μην ηταν μονο

Καμια αρχη παρκινσον μην ηταν μονο

fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

28-08-24

20:12
ο τρόμος ήταν και στα δύο χέρια συμμετρικός ; ήταν στην ηρεμια ή ενώ έκανες κινήση, μπορείς να περιγράψεις λιγο συχνότητα και εύρος τρόμου (πχ ειναι σαν όταν έχουμε ρίγη στο πυρετόΚαι εγω δεν θεωρω οτι ηταν κριση πανικου , κυριως λογο διαρκειας . Βασικα ετρεμα και ειχα ταχυκαρδια για καποια λεπτα αλλα ηταν σε διαχειρισιμο βαθμο , η φαση που δεν μπορουσα να ελεγξω τις κινησεις μου να κρατησε 3 δευτερολεπτα ? Μετα μαλακωσε αλλα δεν εφυγε
Καμια αρχη παρκινσον μην ηταν μονο![]()

τπτ άλλο που να έχεις σε χρόνια φάση; πχ να κουνας τα πόδια σου το βράδυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Coroner
- synthnightingale
- p************.gr
- American Economist
- fockos
- johnsala
- Dr. Gl. Luminous
- vasilis123321
- Εριφύλη
- fourkaki
- Lia 2006