The Unknown
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
telis80
Νεοφερμένο μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Κοιτα..αν με εβλεπε κοπέλα γυμνο καταλάθος...κ μ αρεσε η κοπέλα..δν θα χα κανα προβλημα![]()
Αν δεν σου άρεσε θα ντρεπόσουν και θα την κατηγορούσες για αδιακρισία να φανταστώ

telis80
Νεοφερμένο μέλος

καλα φανταστηκεςΑν δεν σου άρεσε θα ντρεπόσουν και θα την κατηγορούσες για αδιακρισία να φανταστώ![]()

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Μιας και δεν μου έχει τύχει θα μιλήσω υποθετικά... Δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερο θέμα, γιατί λίγο πολύ έχουμε δει όλοι τους φίλους/ες μας σχεδόν γυμνούς, τουλάχιστον με όσους έχουμε πάει στην παραλία... Ε, και μην λέμε βλακείες, όλοι μπορούμε να υποθέσουμε τι βρίσκεται κάτω από τα μέρη που δεν έχουμε δει και να πέσουμε μέσα... Οπότε δεν πιστεύω πως θα το έκανα ιδιαίτερο θέμα...
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα κοκκινιζα απο....ντροπη μαλλον γιατι θα τον εφερνα σε δυσκολη θεση που εγω ημουν ακομη ντυμενη...

Αν μου αρεσε ...θα επαιζε ισως φιλικο παιχνιδι....

The Unknown
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν, πέρα από την χαζομάρα που πέταξα στην αρχή, γιατί δεν άντεχα να μην πω καφρίλα το θέμα είναι αρκετά ενδιαφέρον...
Μιας και δεν μου έχει τύχει θα μιλήσω υποθετικά... Δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερο θέμα, γιατί λίγο πολύ έχουμε δει όλοι τους φίλους/ες μας σχεδόν γυμνούς, τουλάχιστον με όσους έχουμε πάει στην παραλία... Ε, και μην λέμε βλακείες, όλοι μπορούμε να υποθέσουμε τι βρίσκεται κάτω από τα μέρη που δεν έχουμε δει και να πέσουμε μέσα... Οπότε δεν πιστεύω πως θα το έκανα ιδιαίτερο θέμα...
Σε αυτό που λες έχεις δίκιο ποιος δεν έχει δει τις φίλες του με μαγιό , λίγα (εως καθόλου) μένουν στην φαντασία ... Άρα δεν υπάρχει και μεγάλη ντροπή αλλά δεν είναι όλα τα άτομα έτσι . Υπάρχουν πολλοί που είναι αρνητικοί στο θέμα γυμνίσμου.
Θα λυποθημουσα απ' τη χαρα μου ισως...
Θα κοκκινιζα απο....ντροπη μαλλον γιατι θα τον εφερνα σε δυσκολη θεση που εγω ημουν ακομη ντυμενη...
Αν μου αρεσε ...θα επαιζε ισως φιλικο παιχνιδι....![]()
Να φανταστώ δεν σου έχει τύχει ε? Να σου πώ την αλήθεια και έγω που είχα δει μια φίλη γυμνή μια φορά στην αρχή κοκκίνησα όπως και αυτή και μετά μου χαμογέλασε, αλλά μπορώ να πώ πως μου άρεσε πολύ αυτο που είδα (δεν της το έχω πει ακόμα :Ρ αλλά μαλλον το κατάλαβε χαχαχα)
telis80
Νεοφερμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γδύσου κι εσύ για να αισθανθεί καλύτερα.ντροπη μαλλον γιατι θα τον εφερνα σε δυσκολη θεση που εγω ημουν ακομη ντυμενη...![]()
Iliaso
Περιβόητο μέλος

που δύσκολα σοκαρομαι η ντρέπομαι.
telis80
Νεοφερμένο μέλος

Salokin Somisa
Νεοφερμένο μέλος

kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Μεσ' το μυαλο μου εισαι βρε Γιωργο...αυτο θα εκανα κατα λαθος...Γδύσου κι εσύ για να αισθανθεί καλύτερα.

talismans
Νεοφερμένο μέλος

Ουπς να σηκώσω την πετσέτα που μου έπεσε ή να την αφήσω?

Lonely_Rider
Νεοφερμένο μέλος

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά μολις με είδε πάγωσε λίγο, κοκκινησε και μου λέει " oups , sorry και μου χαμογέλασε"
Θα αντιδρούσα ακριβώς όπως αντέδρασε η φίλη σου,απλά θα γύριζα αμέσως το κεφάλι προς την άλλη μεριά!
Δεν μου έχει τύχει αυτό ποτέ, αλλα γενικά είμαι αρκετά ντροπαλή.. θεωρώ το σώμα μου κάτι πολύ δικό μου και δεν θελω να το βλέπουν και πολλοί..
Το μόνο που μου έτυχε ήταν πριν 3 χρόνια στο κολυμβητήριο με μια συγκάτοικό μου.. κολυμπούσα λίγο ατσούρμπαλα και μου βγήκε το ένα μεμέ απο το μαγιό.. οπότε η φίλη μου που φόραγε σκούφο (δεν άκουγε καλά,οπότε τσίριξε) "μωρή, σου βγήκε το βυζί έξω".. ένιωσα άσχημα γιατι γύρισαν όλοι και έψαχναν το βυζί που δραπέτευσε..

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Με έχουν δει επίσης διάφοροι άγνωστοι σε παραλία (όχι γυμνιστών, αλλά οποιος ήθελε εκανε) και σε ξενοδοχεία (πάντα βγαίνω γυμνή από το μπάνιο και μερικές φορές τύχαινε να είναι ανοιχτή η μπαλκονόπορτα). Αυτά όμως με το boyfriend μαζι, αν είμαι μόνη μου με πιάνουν οι ντροπές και προσέχω περισσότερο να μην συμβεί κάτι τέτοιο.
Πρόσφατα είδα γυμνή και μια πρωην συνάδελφο που είχαμε πάει για ψωνια. Μου είπε να μπω μαζι της στο δοκιμαστήριο, οπου τσιτσιδώθηκε για να δοκιμάσει ένα στενο μαγιο και μετά μου έδειξε τα πιεσμένα βυζιά και με ρώτησε πως μου φαίνεται το μαγιο. Επειδή δεν έχω πολλές φίλες, δεν ξέρω αν γίνονται αυτά τα πράγματα και αν είναι φυσιολογικά. Εμενα μου φάνηκε ότι μου την ψιλοέπεφτε.

ThanosShadow
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.