dark
Νεοφερμένο μέλος

Στο msn μου έχω βάλει αρκετές επαφές απο τις οποίες μερικά άτομα τα ξέρω μόνο με το μικρό τους όνομα.Ένα απο αυτά τα άτομα σήμερα το πρωί μου έβρισε συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού(χωρίς να έχουν γνωριμία)και στην συνέχεια βγήκε εκτός σύνδεσης.Με τον συγκεκριμένο δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη προστριβή απλά δεν νομίζω οτι με συμπαθεί.Υπάρχει περίπτωση να κάνεις μήνυση για εξύβριση σε κάποιον που ξέρεις μόνο το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dark
Νεοφερμένο μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

dark
Νεοφερμένο μέλος

Όχι μήνυση αλλά αν του γινόταν μερικές συστάσεις νομίζω οτι θα συμμορφωνόταν κάπως.Δλδ ; Να κανεις μηνυση σε ατομο με ψυχολογικα προβληματα ;
Δεν σημαίνει οτι όποιος έχει ψυχολογικά προβλήματα θα τα ξεσπάει πάνω μου και εγώ θα τα αποδέχομαι.
Δλδ ; Να κανεις μηνυση σε ατομο με ψυχολογικα προβληματα ;
Είναι και η εύκολη λύση αυτή όμως.Αν αγαπητέ μου αρχίσεις να κυνηγάς όλους όσους έχουν ψυχολογικά προβλήματα και τα ξεσπούν στους άλλους, δεν θα σου μείνει χρόνος για ο,τιδήποτε άλλο στη ζωή σου. Δείξε ανεκτικότητα και ανωτερότητα, γράψε τον τύπο εκεί όπου δεν πιάνει μελάνι και τέλος. Άλλωστε αυτή νομίζω ότι είναι η χειρότερη τιμωρία για τέτοιους τύπους: Να μην ασχολείσαι μαζί τους!!!![]()
Έχω σκοπό να κυνηγάω όσους ενοχλούν εμένα,όχι όλους όσους έχουν ψυχολογικά.Η ανεκτικότητα πολλές φορές εκλαμβάνεται απο τον ψυχοπαθή και ώς αδυναμία.
Niyia
Διάσημο μέλος

καταρχήν καλωσήρθες, κ κατά δεύτερον, μην ασχολείσαι δεν αξίζει... Ξέρεις πόσοι "τρελοί" κ κακόβουλοι άνθρωποι κυκλοφορούν εκεί έξω?

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Υ.Γ. Καλωσόρισες

Sarah_Fest
Νεοφερμένο μέλος

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

(αυτή δεν είναι αρμόδια εφόσον το "έγκλημα" έγινε μέσω ιντερνετ?)
Από το email μπορείς να βρεις τα στοιχεία του άλλου μόνο αν τα δώσει η εταιρία στην οποία έχει το email. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει, άσε που είναι πιθανό να μη έχει βάλει αληθινό ονοματεπώνυμο.
Μου φαίνεται πολύ μάταια όλη η υπόθεση...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αστον να βρει κανεναν αλλων ομιο του να αλληλοβριζονται και βρες εσυ αλλους, καλητερου επιπεδου...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πως μπορεί να σε προσβάλει ό,τι βρισιά και να σου πει κάποιος που δεν γνωρίζεις?
Δλδ στο δρόμο στην κίνηση δεν σου έχει πει ποτέ κανένας τίποτα για τη μάνα σου, για την αδερφή σου κλπ?
Προσωπικά όσες φορές έχει συμβεί στο παρελθόν να "βρίσουν" αγαπημένα μου πρόσωπα, άτομα τα οποία δεν γνωρίζω και δεν πρόκειται και να γνωρίσω.... απλά γελάω μέχρι δακρύων μιας που έχω έτοιμες κάποιες τσιτάτες ατάκες
Στην βρισιά "σου **** τη μάνα" η απάντηση είναι...
Χαράς στο κουράγιο σου βρε παλικάρι μου! Την έχεις δει τη μάνα μου βρε πως είναι?! άντε κάντο...
(κι όταν το λέει... σάμπως θα το κάνει μωρέ? απλά ξέρει ότι σε τσιτώνει γιατί όλοι τσιτώνουμε όταν πουν κάτι κακό για τη μάνα μας)
Στη βρισιά "άντε και ******* ρε! " η απάντηση είναι...
Μωρέ εγώ το κάνω... γιαυτό και δεν έχω νεύρα... μήπως να το έκανες κι εσύ? Θα ηρεμούσες...
κι άλλα τέτοια τέλος πάντων συνοδευόμενα πάντα με ένα χαμόγελο... είτε πραγματικό είτε εικονικό

Δε μπορεί να με προσβάλει/θίξει κανένας άγνωστος άνθρωπος... κανένας ξένος δεν έχει τέτοια δύναμη πάνω μου γιατί δεν του επιτρέπω να έχει τέτοια ισχύ!
Με θίγουν και με προσβάλουν μόνο λόγια που προέρχονται από αγαπημένους μου ανθρώπους!
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Από νομικής πλευράς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς ατράνταχτα στοιχεία, ονοματεπώνυμα κτλ
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κατ'εμε το δύσκολο στην υπόθεση δεν είναι να βρεις τα στοιχεία του (αυτό γίνεται αν κινηθούν νομικές διαδικασίες), το δύσκολο είναι να αποδείξεις ότι όντως συνέβη.
dark
Νεοφερμένο μέλος

Το θέμα είναι οτι γνωριζόμαστε φατσικά και την επόμενη φορά που θα τον δώ δεν ξέρω πως θα αντιδράσω παρόλο που είμαι άνθρωπος με αυτοπειθαρχία.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Κάτι τέτοιο έχω ακούσει, θα μας ενημερώσει κάποιος που ξέρει νομικά
Dark, και να του κάνεις μύνηση έχει την διάθεση να τραβιέσαι σε δικαστήρια και πότε θα δικαστεί και αν θα πάρει αναβολη και αν και άν και άν και να τα σκάς σε δικηγόρους για όλο αυτό το διάστημα?
Άσε που με τον τρόπο που δουλέυουν τα δικαστήρια μπορεί να εκδικαστεί η υπόθεση σε 2 χρόνια, αξίζει?

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.