Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2008 στις 13:59 Ο Lorien έγραψε: #21 26-01-08 13:59 Ναι ισως , αν και λογικα θα το βρισκαν κι αυτο στην νεκροτομη. Δε ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manouela Εκκολαπτόμενο μέλος Η μανουελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η manouela έγραψε: #22 07-12-08 23:21 δεν ξέρω και ναι και όχι.. το ότι το κάνει κάποιος μπορεί να το κάνει και εις γνώση του οπότε δεν το θεωρώ ότι πρέπει να τιμηθεί .. αλλά παρ όλα αυτά είναι ένας άνθρωπος που χάνει τη ζωή του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι ισως , αν και λογικα θα το βρισκαν κι αυτο στην νεκροτομη. Δε ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manouela Εκκολαπτόμενο μέλος Η μανουελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η manouela έγραψε: #22 07-12-08 23:21 δεν ξέρω και ναι και όχι.. το ότι το κάνει κάποιος μπορεί να το κάνει και εις γνώση του οπότε δεν το θεωρώ ότι πρέπει να τιμηθεί .. αλλά παρ όλα αυτά είναι ένας άνθρωπος που χάνει τη ζωή του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δεν ξέρω και ναι και όχι.. το ότι το κάνει κάποιος μπορεί να το κάνει και εις γνώση του οπότε δεν το θεωρώ ότι πρέπει να τιμηθεί .. αλλά παρ όλα αυτά είναι ένας άνθρωπος που χάνει τη ζωή του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.