NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.

01-01-25

12:39
Καλή Χρονιά σε όλους , έχω κλειδώσει εδώ παιδιά
www.cosmodata.gr
Οικονομική κ safe λύση , κ γενικά καλά σχόλια για το συγκεκριμένο μοντέλο
COSMODATA
Οι καλύτερες τιμές σε υπολογιστές, hardware, λάπτοπ, αναλώσιμα, περιφερειακά, λογισμικό και αλλα. Άμεση αποστολή σε όλη τη Ελλάδα. Εγκατάσταση Δικτύων και περιφερειακών, service PC και φορητών υπολογιστών.
Οικονομική κ safe λύση , κ γενικά καλά σχόλια για το συγκεκριμένο μοντέλο
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

01-01-25

14:23
Αξίζουν αλλά αυτά που κοιτάτε είναι μεταχειρισμένα και όχι refurbished. Κανονικά πρέπει να έχουν νέο κουβούλκιο, νέα μπαταρία και νέο product id από τον κατασκευαστή.
Παράδειγμα:
Το πρόβλημα ότι στην Ελλάδα δεν βρίσκεις τέτοια. Μαγαζιά που διαφημίζουν refurbished ουσιαστικά πουλάνε μεταχειρισμένα προϊόντα που τα έχουν ελέγξει οι ίδιοι.
Cosmodata εχω πάρει allinone προιον και μου ήρθε με σπασμένη βάση. Κατά τα άλλα αποδείχθηκε καλό. Τώρα αν έσπασε στη μεταφορά δεν ξέρω. Το παραπάνω Thinkpad κάτω κάτω έχει αυτό:
Άρα έρχεται με μεταχειρισμένη μπαταρία ενώ κανονικά το κουβούκλιο και η μπαταρία στο refurbished είναι καινούρια.
Δεν λέω να μην πάρει κανείς από εκεί. Αλλά να ξέρει ότι αυτό που παίρνει είναι μεταχειρισμένο. Το παραδέχονται έμμεσα στην περιγραφή.
Παράδειγμα:
Refurbished Mac Deals - Apple
Save up to 15% on a refurbished Mac. Tested and certified by Apple including a 1-year warranty. Free delivery and returns.
www.apple.com
Το πρόβλημα ότι στην Ελλάδα δεν βρίσκεις τέτοια. Μαγαζιά που διαφημίζουν refurbished ουσιαστικά πουλάνε μεταχειρισμένα προϊόντα που τα έχουν ελέγξει οι ίδιοι.
Cosmodata εχω πάρει allinone προιον και μου ήρθε με σπασμένη βάση. Κατά τα άλλα αποδείχθηκε καλό. Τώρα αν έσπασε στη μεταφορά δεν ξέρω. Το παραπάνω Thinkpad κάτω κάτω έχει αυτό:
Άρα έρχεται με μεταχειρισμένη μπαταρία ενώ κανονικά το κουβούκλιο και η μπαταρία στο refurbished είναι καινούρια.
Δεν λέω να μην πάρει κανείς από εκεί. Αλλά να ξέρει ότι αυτό που παίρνει είναι μεταχειρισμένο. Το παραδέχονται έμμεσα στην περιγραφή.
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.

01-01-25

14:23
Βρήκα κάτι αλλα Λογικά και εδώ δεν θα πάει κάτι καλά
Γιατί έχει μέσα W11 ενώ λίγο πιο ακριβό από τα public δεν τα είχε μέσα , μου έκανε εντύπωση, σίγουρα έχει κάποιο μειονέκτημα !
Γιατί έχει μέσα W11 ενώ λίγο πιο ακριβό από τα public δεν τα είχε μέσα , μου έκανε εντύπωση, σίγουρα έχει κάποιο μειονέκτημα !
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

02-01-25

11:00
Στο public αυτή τη στιγμή είναι πιο ακριβό:Βρήκα κάτι αλλα Λογικά και εδώ δεν θα πάει κάτι καλά
Toυ shopflix πρέπει να είναι παραεισαγωγή καθώς έχει αγγλικό πληκτρολόγιο. Σε κλειδάδικα βρίσκεις τα windows <20 ευρώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...