garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαρέσει που σου λένε 10 πράγματα και απαντάς στο 1![]()

Καλά το τι ακούγεται από καθηγητές!!! δε λέγεται.
π.χ η θεολόγος του γιου ενός φίλου μου λέει ότι ο Ομπάμα είναι ο αντίχριστος. Η συγκεκριμένη είναι γυναικα ιερέα και οι μαθητές την έχουν πάρει πλέον στο ψιλό. Νομίζω ψηφίζει και Ψ...
Δεν ξέρω πόσο βλαμμένος ήταν ο Γκέμπελς αλλά ήταν πολύ ψωνάρα![]()

Βλαμμένος σαν άνθρωπος όχι σαν iq...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=KqgvAvjOB6E[/ame]
(

A propos
Διάσημο μέλος

πέραν του ότι η Θεία Πλειοψηφία μου σπάει τα νεύρα όταν με αναγκάζει να συμμετέχω στις τελετουργίες της
Δε θέλω να διαφωνήσω μαζί σου αλλά φαντάσου μία μειοψηφία να σε αναγκάζει να συμμετέχεις στις τελετουργίες της. Δε θα'ταν καλύτερα, ίσως πολύ χειρότερα. Δε νομίζω να διαφωνείς ως προς αυτό;
:iagree:Χμ ας μην ειμαστε βιαστικοι να κρινουμε μπορει πραγματι να ναι ο Αντιχριστος , πως εξηγουνται διαφορετικα τοσες ομοιοτητες
()

meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσικά. Μόνο που δεν βλέπω καμιά μειοψηφία να αναγκάζει οποιονδήποτε όμως. Υποθέτω επειδή ως μειοψηφία δεν έχει δύναμη να αμυνθεί, πόσο μάλλον να επιβάλει κάτι.Δε θέλω να διαφωνήσω μαζί σου αλλά φαντάσου μία μειοψηφία να σε αναγκάζει να συμμετέχεις στις τελετουργίες της. Δε θα'ταν καλύτερα, ίσως πολύ χειρότερα. Δε νομίζω να διαφωνείς ως προς αυτό;
Last time a checked, είχα ακόμη ανθρώπινα δικαιώματα.Eσύ ανήκεις στους ομοφυλόφιλους, μη μιλάς, αντίχριστοι όλοι σας, θα καταστρέψετε το ΕΘΝΟΣ.
ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ.
Μπάι δε γουέι, αυτοπροσδιορίζομαι Άχριστος, όχι αντίχριστος.
A propos
Διάσημο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Όχι, δεν έχουν δικαίωμα όταν σπάνε τα νεύρα των υπολοίπων.
Και η μαγκιά είναι να υπάρχει ένα μέτρο. Το μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώσετε, δεν είναι και πολύ τιμητικό.
και οι καμπανες μου σπανε τα νευρα οταν περπαταω στο θησειο, αλλα τις ανεχομαι.
και εσυ μου σπας τα νευρα, αλλα και εσενα σε ανεχομαι
-----------------------------------------
προφανως και δεν ηταν απλα μειοψηφίες.Μειοψηφία με την έννοια της ελίτ. Κάποιες ελίτ π.χ στη Ρωσία που επέβαλλαν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και υποταγής σε στεγανά.
A propos
Διάσημο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Γενικότερα, ποια είναι η θέση του Ισλαμικού κόσμου απέναντι στις θρησκευτικές ελευθερίες και στο αναφαίρετο ανθρώπινο κοινωνικό δικαίωμα της ανεξιθρησκείας κατοίκων με άλλο θρήσκευμα;

meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

And your point is?Στο σκληροπυρηνικό θρησκευόμενο Ισλαμικό Ιραν (Περσία) επιτρέπεται το χτίσιμο Ορθόδοξων Χριστιανικών Ναών;Ποια είναι η πολιτική τακτική της Ισλαμικής Τουρκίας στην συντήρηση και λειτουργία των Ορθόδοξων Χριστιανικών Ναών;
![]()
Γενικότερα, ποια είναι η θέση του Ισλαμικού κόσμου απέναντι στις θρησκευτικές ελευθερίες και στο αναφαίρετο ανθρώπινο κοινωνικό δικαίωμα της ανεξιθρησκείας κατοίκων με άλλο θρήσκευμα;![]()
nPb
Επιφανές μέλος

meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ούτε κι εγώ γνωρίζω λεπτομέριες. Δεν βλέπω κάποια σύνδεση με το θέμα του νήματος όμως.απλά ρωτάω meidei, δεν ξέρω..![]()
Το θέμα είναι -όπως το βλέπω εγώ- ότι ένα ακόμη ανθρώπινο δικαίωμα τίθεται σε δημοψήφισμα σε μια χώρα που θέλει να λέγετε δημοκρατική. Όσο κι αν φαίνεται αντιφατικό το ότι ένα δημοψήφισμα μπορεί να είναι αντιδημοκρατικό.
nPb
Επιφανές μέλος

meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω να πιστεύω ότι το "αυτοί το κάνουν, γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς;" ως ηθική αρχή το ξεπερνάμε κάπου στα 12 μας χρόνια.και όμως έχει σχέση...από πλευράς γιατί οι μουσουλμάνοι να θέλουν να τους δείξουν οι Ελβετοί, ανοχή και σεβασμό στην θρησκευτική τους πίστη όταν οι ίδιοι στις χώρες τους, φέρονται "απολίτιστα" σε θρησκεύματα άλλων μειονοτήτων τους;![]()
miv
Επιφανές μέλος

Στο σκληροπυρηνικό θρησκευόμενο Ισλαμικό Ιραν (Περσία) επιτρέπεται το χτίσιμο Ορθόδοξων Χριστιανικών Ναών;Ποια είναι η πολιτική τακτική της Ισλαμικής Τουρκίας στην συντήρηση και λειτουργία των Ορθόδοξων Χριστιανικών Ναών;
![]()
Γενικότερα, ποια είναι η θέση του Ισλαμικού κόσμου απέναντι στις θρησκευτικές ελευθερίες και στο αναφαίρετο ανθρώπινο κοινωνικό δικαίωμα της ανεξιθρησκείας κατοίκων με άλλο θρήσκευμα;![]()
Η διαφορά της Ευρώπης με την Τουρκία και το Ιράν είναι αυτό ακριβώς...Θεωρείς ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτη η διαφορά;
nPb
Επιφανές μέλος

miv
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.