Καλημερα

Το αν είναι κάπως η συμπεριφορά της το να την κρινεις ωφελεί αυτό εσένα σε κάτι?
Σαφώς και είναι προβληματική η συμπεριφορά της δεν το συζητάμε καν.
Τι θέλω να πω. Μπορεί για το δικό της σκεπτικό να της φάνηκε σωστό όλο αυτό,δεν τη δικαιολογώ καν είναι εκτός τόπου και χρόνου μη έχοντας καν συναίσθηση έτσι του τι εστί καρκίνος και όλα τα συναφή. Επίσης έδειξε μηδέν αξιοπρέπεια.
Δηλαδή ωραία χώρισε. Έπρεπε να κάνει όλα αυτά και σιγα το κελεπουρι θα της έλεγα εγώ που σε άφησε και τρέχεις από πίσω.
Και έγινε και ρεζίλι στους κοινούς φίλους που μαζί με σένα θα την είδαν και άλλοι.
Τέρμα ανώριμη έως εκτός πραγματικότητας έτσι?
Ωραία χώρισες και?
Λοιπόν έχω πολλά τέτοια περιστατικά να πω θα αναφέρω ένα μόνο. Όχι δικά μου γιατί τέτοια κουλά δεν έκανα.
Μια γνωστή παντρεμένη κιόλας με δύο παιδιά ο άντρας της την κερατωσε και ήθελε να φύγει και αυτή έκανε ένα μωρό μαζί του ένα τρίτο παιδί δηλαδή γιατί πίστευε παρακαλώ ότι έτσι αυτός θα μείνει και δεν θα τη παρατήσει.
Τέλος ιστορίας? Αυτή μόνη με τρία παιδιά και αυτός ζει με μια άλλη που από ότι είδα τελευταία ίσως έκανε και μωρό με την αλλην.
Τρέχα γυρευε που λένε.
Είναι και η αξιοπρέπεια του καθενός .
Η ανάγκη ας πούμε η οικονομική κάνει άλλους να μένουν ή να παρακαλάνε να γυρίσει ο άλλος που την έχει χιλιοκερατωσει.
Ειναι πολλά.
Όσο για το περιστατικό που είπες το κρίνω τέρμα ανώριμο. Νόμιζε ότι βρήκε τον Έναν η κοπελιά και μόλις τη χώρισε σταμάτησε και η ζωή της?
Είναι πράγματα αυτά?
Τετοιες αντιδράσεις βλέπουν μετά οι χειριστικοι και κάνουν πάρτυ.
Το έχω δει και σε άντρα αυτό σε σχέση να την παρακαλάει χρόνια πχ πέντε χρόνια αφότου χώρισαν να τα ξαναβρούν.
Κοίταξε λάθη κάνουμε όλοι.
Τώρα μετά είναι αν βγαίνει και στους δύο επανασύνδεση και όχι να πέφτουμε επίπεδο κάνοντας πράγματα που μας υποβαθμίζουν.
Αφού χώρισε ας πάει στο καλό και ας τραβήξει κι αυτή το δρόμο της . Ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία.