Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

08-06-22

09:26
Ξέρετε πως απενεργοποιουνται τα σχόλια στο facebook;
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.940 μηνύματα.

08-06-22

10:48
πατάς τις τρεις τελίτσες και βλέπεις το "ποιοι μπορούν να σχολιάσουν τη τάδε δημοσίευση"Ξέρετε πως απενεργοποιουνται τα σχόλια στο facebook;
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

08-06-22

11:48
Εγώ δε θέλω κανεις να σχολιαζει. Τι πατάω ;πατάς τις τρεις τελίτσες και βλέπεις το "ποιοι μπορούν να σχολιάσουν τη τάδε δημοσίευση"
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

08-06-22

12:00
Εγώ δε θέλω κανεις να σχολιαζει. Τι πατάω ;
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

08-06-22

14:47
Κατάλαβα...
Ευχαριστώ!!!
Πάντως αυτό το πράγμα να κάνεις μία δημοσίευση και να αρχίζει να σου απαντάει από κάτω της κάθε καρυδιάς καρύδι και ότι βλακεία τους κατέβει στο κεφάλι μερικές φορές τσακώνονται κιόλας Είναι φοβερό καλύτερα να έχεις απενεργοποιημένα τα σχόλια και τελειώνει η ιστορία Υποτίθεται ότι κάνεις μία δημοσίευση Όχι για να τσάταρεις αλλά για να πεις την άποψή σου σε κάτι Εκτός αν θες κουβέντα
Ευχαριστώ!!!
Πάντως αυτό το πράγμα να κάνεις μία δημοσίευση και να αρχίζει να σου απαντάει από κάτω της κάθε καρυδιάς καρύδι και ότι βλακεία τους κατέβει στο κεφάλι μερικές φορές τσακώνονται κιόλας Είναι φοβερό καλύτερα να έχεις απενεργοποιημένα τα σχόλια και τελειώνει η ιστορία Υποτίθεται ότι κάνεις μία δημοσίευση Όχι για να τσάταρεις αλλά για να πεις την άποψή σου σε κάτι Εκτός αν θες κουβέντα
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

08-06-22

17:16
Πας στην επιλογή Ρυθμίσεις απόρρητου - Ρυθμίσεις - Σχόλια σε δημόσιες αναρτήσεις, εκεί μπορείς να διαλέξεις ποιος μπορεί να σχολιάσει όλοι, ή φίλοι των φίλων ή μόνο φίλοι, αν σε ενοχλεί ο σχολιασμός κάποιου φίλου να τον διαγράψεις.
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

08-06-22

22:06
Οκ ευχαριστώ πολυ
Ε μα πια
Κουτσομπόληδες

Ε μα πια
Κουτσομπόληδες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...