Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση ακριβώς (με μια φίλη μου). Με την κοπέλα είμαστε κολλητές εδώ και 6 χρόνια, αλλά πριν 2-3 βδομάδες έκανα μια χαζομάρα. Το κατάλαβα αμέσως, πριν καν μου πει κάτι, το συζήτησα μαζί της, απολογήθηκα, αναίρεσα αυτό που έκανα. Δέχτηκα ψυχρότητα. Της εξήγησα ότι είναι σημαντική για μένα και η απάντηση που έλαβα ήταν "καλά ας μην το κάνουμε τόσο δραματικό, θα το λύσουμε κάποια στιγμή από κοντά" (είμαστε μακριά αυτόν τον καιρό). Της λέω "και μέχρι τότε τι κάνουμε;" και μου λέει "δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά". Δεν έχει ξαναμιλήσει από τότε και ομολογώ ότι πειραχτηκα γιατί τη βρήκα υπερβολικά αυστηρή και ψυχρή μαζί μου, ενώ είχαμε πολύ ουσιαστική φιλία (μέχρι και συγκάτοικοι είχαμε υπάρξει ένα φεγγάρι). Στη συγκεκριμένη περίπτωση αποκλείεται να έψαχνε αφορμή από πριν, οπότε υποθέτω ότι απλώς πειραχτηκε υπερβολικά και δεν ξέρει να συγχωρεί. Ούτε εγώ είμαι καλά μ αυτό το θέμα αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Έτσι κι εσύ λοιπόν, αν θεωρείς ότι έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες για να επανορθώσεις, από εδώ και πέρα δε φταις. Θες να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια; κάνε αλλά δεν ξέρω αν θα οδηγήσει πουθενά.