Guest 254537
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

03-11-20

20:35
Μαλώνεις με κάποιον...
Το μετανιώνεις κ ζητάς συγνώμη.
Λαμβάνεις απάθεια,απάθεια κ απάθεια.
Τι κάνεις? -δε έχει ειπωθεί κάτι σοβαρό -
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.

03-11-20

20:48
Μπορεί να είναι η αρχική αντίδραση. Να είναι δηλαδή ακόμη θυμωμένος άσχετα αν ζήτησες συγνώμη. Δώσε λίγο χρόνο.
Guest 712911
Επισκέπτης

03-11-20

21:00
Λύθηκε η παρεξήγηση; Αν ναι, τότε είναι χαζό να κρατάει κάποιος μούτρα. Είτε λύνεις ένα ζήτημα είτε όχι.
Guest 254537
Επισκέπτης

03-11-20

21:12
Δεν ξέρωΛύθηκε η παρεξήγηση; Αν ναι, τότε είναι χαζό να κρατάει κάποιος μούτρα. Είτε λύνεις ένα ζήτημα είτε όχι.

03-11-20

21:35
Ίσως λοιπόν απλά έψαχνε ευκαιρία για να απομακρυνθεί και του την έδωσες. Σκέψου αν αξίζει να χαλιέσαι για κάποιον που χρησιμοποίησε μια κατάσταση για να σταματήσει να ενδιαφέρεται.Μαλώνεις με κάποιον...
Guest 254537
Επισκέπτης

03-11-20

21:43
Εκεί καταλήγω..Ίσως λοιπόν απλά έψαχνε ευκαιρία για να απομακρυνθεί και του την έδωσες. Σκέψου αν αξίζει να χαλιέσαι για κάποιον που χρησιμοποίησε μια κατάσταση για να σταματήσει να ενδιαφέρεται.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

04-11-20

01:19
Μαλώνεις με κάποιον...
Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση ακριβώς (με μια φίλη μου). Με την κοπέλα είμαστε κολλητές εδώ και 6 χρόνια, αλλά πριν 2-3 βδομάδες έκανα μια χαζομάρα. Το κατάλαβα αμέσως, πριν καν μου πει κάτι, το συζήτησα μαζί της, απολογήθηκα, αναίρεσα αυτό που έκανα. Δέχτηκα ψυχρότητα. Της εξήγησα ότι είναι σημαντική για μένα και η απάντηση που έλαβα ήταν "καλά ας μην το κάνουμε τόσο δραματικό, θα το λύσουμε κάποια στιγμή από κοντά" (είμαστε μακριά αυτόν τον καιρό). Της λέω "και μέχρι τότε τι κάνουμε;" και μου λέει "δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά". Δεν έχει ξαναμιλήσει από τότε και ομολογώ ότι πειραχτηκα γιατί τη βρήκα υπερβολικά αυστηρή και ψυχρή μαζί μου, ενώ είχαμε πολύ ουσιαστική φιλία (μέχρι και συγκάτοικοι είχαμε υπάρξει ένα φεγγάρι). Στη συγκεκριμένη περίπτωση αποκλείεται να έψαχνε αφορμή από πριν, οπότε υποθέτω ότι απλώς πειραχτηκε υπερβολικά και δεν ξέρει να συγχωρεί. Ούτε εγώ είμαι καλά μ αυτό το θέμα αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Έτσι κι εσύ λοιπόν, αν θεωρείς ότι έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες για να επανορθώσεις, από εδώ και πέρα δε φταις. Θες να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια; κάνε αλλά δεν ξέρω αν θα οδηγήσει πουθενά.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.

04-11-20

01:32
Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση ακριβώς (με μια φίλη μου). Με την κοπέλα είμαστε κολλητές εδώ και 6 χρόνια, αλλά πριν 2-3 βδομάδες έκανα μια χαζομάρα. Το κατάλαβα αμέσως, πριν καν μου πει κάτι, το συζήτησα μαζί της, απολογήθηκα, αναίρεσα αυτό που έκανα. Δέχτηκα ψυχρότητα. Της εξήγησα ότι είναι σημαντική για μένα και η απάντηση που έλαβα ήταν "καλά ας μην το κάνουμε τόσο δραματικό, θα το λύσουμε κάποια στιγμή από κοντά" (είμαστε μακριά αυτόν τον καιρό). Της λέω "και μέχρι τότε τι κάνουμε;" και μου λέει "δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά". Δεν έχει ξαναμιλήσει από τότε και ομολογώ ότι πειραχτηκα γιατί τη βρήκα υπερβολικά αυστηρή και ψυχρή μαζί μου, ενώ είχαμε πολύ ουσιαστική φιλία (μέχρι και συγκάτοικοι είχαμε υπάρξει ένα φεγγάρι). Στη συγκεκριμένη περίπτωση αποκλείεται να έψαχνε αφορμή από πριν, οπότε υποθέτω ότι απλώς πειραχτηκε υπερβολικά και δεν ξέρει να συγχωρεί. Ούτε εγώ είμαι καλά μ αυτό το θέμα αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Έτσι κι εσύ λοιπόν, αν θεωρείς ότι έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες για να επανορθώσεις, από εδώ και πέρα δε φταις. Θες να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια; κάνε αλλά δεν ξέρω αν θα οδηγήσει πουθενά.
Αγάπη κι εμένα πριν 1,5 χρόνο με είχε στεναχωρήσει αρκετά η καλύτερη μου φίλη. Για ένα διάστημα είχαμε μια παγωμάρα μεταξύ μας χωρίς να διακόψουμε τις επαφές, αλλά δεν ήταν τα πράγματα όπως είναι κανονικά. Δεν το συζητήσαμε ποτέ, ούτε μου ζήτησε συγνώμη (δεν είναι από τα άτομα που το κάνουν εύκολα). Από μόνη μου αποφάσισα ότι δε θα χαλάσω τη φιλία μας γιατί έβλεπα ότι ήταν σημαντική για μένα και ήταν πολύ σημαντικό που σταδιακά η συμπεριφορά της γινόταν όλο και καλύτερη. Αλλά μου πήρε χρόνο να αφήσω πίσω μου εκείνη τη συμπεριφορά της που με πλήγωσε. Τώρα πια είμαστε στα καλύτερά μας. Θέλουν χρόνο οι πληγές για να κλείσουν, όπως και ο θυμός για να περάσει. Απαραίτητη και η καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Έτσι όπως τα γράφεις νομίζω ότι θέλει λίγο το χρόνο της. Από τη στιγμή ειδικά που παραδέχτηκες το λάθος σου, πιστεύω ότι σύντομα θα είστε όπως πριν

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

04-11-20

01:39
Αγάπη κι εμένα πριν 1,5 χρόνο με είχε στεναχωρήσει αρκετά η καλύτερη μου φίλη. Για ένα διάστημα είχαμε μια παγωμάρα μεταξύ μας χωρίς να διακόψουμε τις επαφές, αλλά δεν ήταν τα πράγματα όπως είναι κανονικά. Δεν το συζητήσαμε ποτέ, ούτε μου ζήτησε συγνώμη (δεν είναι από τα άτομα που το κάνουν εύκολα). Από μόνη μου αποφάσισα ότι δε θα χαλάσω τη φιλία μας γιατί έβλεπα ότι ήταν σημαντική για μένα και ήταν πολύ σημαντικό που σταδιακά η συμπεριφορά της γινόταν όλο και καλύτερη. Αλλά μου πήρε χρόνο να αφήσω πίσω μου εκείνη τη συμπεριφορά της που με πλήγωσε. Τώρα πια είμαστε στα καλύτερά μας. Θέλουν χρόνο οι πληγές για να κλείσουν, όπως και ο θυμός για να περάσει. Απαραίτητη και η καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Έτσι όπως τα γράφεις νομίζω ότι θέλει λίγο το χρόνο της. Από τη στιγμή ειδικά που παραδέχτηκες το λάθος σου, πιστεύω ότι σύντομα θα είστε όπως πριν![]()
Μακάρι να είναι όπως τα λες!! Σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον

Guest 254537
Επισκέπτης

04-11-20

17:35
Η κατάσταση υγείας που βρίσκομαι δε μου επιτρέπει.να ασχοληθώ περαιτέρω. Ενήλικες είμαστε,αν θέλει να μιλήσει.Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση ακριβώς (με μια φίλη μου). Με την κοπέλα είμαστε κολλητές εδώ και 6 χρόνια, αλλά πριν 2-3 βδομάδες έκανα μια χαζομάρα. Το κατάλαβα αμέσως, πριν καν μου πει κάτι, το συζήτησα μαζί της, απολογήθηκα, αναίρεσα αυτό που έκανα. Δέχτηκα ψυχρότητα. Της εξήγησα ότι είναι σημαντική για μένα και η απάντηση που έλαβα ήταν "καλά ας μην το κάνουμε τόσο δραματικό, θα το λύσουμε κάποια στιγμή από κοντά" (είμαστε μακριά αυτόν τον καιρό). Της λέω "και μέχρι τότε τι κάνουμε;" και μου λέει "δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά". Δεν έχει ξαναμιλήσει από τότε και ομολογώ ότι πειραχτηκα γιατί τη βρήκα υπερβολικά αυστηρή και ψυχρή μαζί μου, ενώ είχαμε πολύ ουσιαστική φιλία (μέχρι και συγκάτοικοι είχαμε υπάρξει ένα φεγγάρι). Στη συγκεκριμένη περίπτωση αποκλείεται να έψαχνε αφορμή από πριν, οπότε υποθέτω ότι απλώς πειραχτηκε υπερβολικά και δεν ξέρει να συγχωρεί. Ούτε εγώ είμαι καλά μ αυτό το θέμα αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Έτσι κι εσύ λοιπόν, αν θεωρείς ότι έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες για να επανορθώσεις, από εδώ και πέρα δε φταις. Θες να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια; κάνε αλλά δεν ξέρω αν θα οδηγήσει πουθενά
Αλλοι έχουν αρχίδια κ άλλοι είναι αρχίδια,deal with it.

04-11-20

18:07
Η κατάσταση υγείας που βρίσκομαι δε μου επιτρέπει.να ασχοληθώ περαιτέρω. Ενήλικες είμαστε,αν θέλει να μιλήσει.
Αλλοι έχουν αρχίδια κ άλλοι είναι αρχίδια,deal with it.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.