peach Νεοφερμένο μέλος Ο peach αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 00:48 Ο peach έγραψε: #1 26-10-09 00:48 Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να στείλω ένα γράμμα (ή ένα μικρό δεματάκι) χωρίς να χρειάζεται να περιμένω με τις ώρες στην ουρά του ταχυδρομείου? Δεν αναφέρομαι στις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (που είναι και ακριβότερες ) αλλά απλά να στείλω ένα δέμα (και ας αργήσει λίγονα πάει) χωρίς να περιμένω στην ουρά... Μπορώ να το βάλω στο κίτρινο κουτί; Και αν ναι πως πληρώνω; Κολλάω γραμματόσημα; Και αν δεν φτάσει το ποσό? Συγγνώμη, αλλά είμαι άσχετος γιατί μέχρι τώρα έστελνα μόνο με κούριερ. Δεν εμπιστεύομαι τα ΕΛΤΑ, αλλά θέλω να στείλω κάποια μικρής αξίας πράγματα και δεν αξίζει να δώσω 10? για τη μεταφορά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η Himela έγραψε: #2 27-10-09 11:52 Αναλόγως το μέγεθος I guess... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:21 Η dimitral έγραψε: #3 27-10-09 13:21 απο οσο ξερω στα ταχυδρομεια υπαρχει ειδικο κεσε μονο για δεματα οπου δεν χρειαζεται να περιμενεις στην ουρα που περιμενουν για λογαριασμους ,γραμματα και τετοια.συμπληρωνεις καποια χαρτια που σου δινουν εκει (σαν δελτιο αποστολης ) και πληρωνεις αναλογως το βαρος και το που το στελνεις.αν δεν ειναι βαρια νομιζω οτι σε συμφερει το curier. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deslic Νεοφερμένο μέλος Η Deslic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:49 Η Deslic έγραψε: #4 15-11-09 03:49 οντως ετσι ειναι , υπαρχει ειδικο γκισε για δεματα χωρις να περημενεις στην ουρα των λογαριασμων , οσο για την τιμη του δεματος , τα ζυγηζουν , και αναλογα με το βαρος ειναι και το αντιτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:35 Η Εριφύλη έγραψε: #5 28-12-23 11:35 Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Αα τέλεια, μόλις διάβασα ότι είναι απάτη και εγώ πάτησα το λινκ Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:46 Η Himela έγραψε: #6 28-12-23 11:46 Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:47 Η Εριφύλη έγραψε: #7 28-12-23 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Click για ανάπτυξη... Μαλακία μου.. δεν έγραψα τίποτα βέβαια, απλά το πάτησα.. τι μπορεί να γίνει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 28-12-23 11:50 ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:53 Η Εριφύλη έγραψε: #9 28-12-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Click για ανάπτυξη... Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δεν έχω τραπεζικούς λογαριασμούς στο κινητό μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:55 Ο Guest 765889: #10 28-12-23 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #11 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έγραψα τίποτα απολύτως.. μόνο την πάτησα την μαλακία.. Δεν ξέρω γιατί, βλακεία μου, αφού ξέρω πως είναι τα μηνύματα των ΕΛΤΑ αυτό φαινόταν ψεύτικο Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 765889: #12 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #13 28-12-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να στείλω ένα γράμμα (ή ένα μικρό δεματάκι) χωρίς να χρειάζεται να περιμένω με τις ώρες στην ουρά του ταχυδρομείου? Δεν αναφέρομαι στις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (που είναι και ακριβότερες ) αλλά απλά να στείλω ένα δέμα (και ας αργήσει λίγονα πάει) χωρίς να περιμένω στην ουρά... Μπορώ να το βάλω στο κίτρινο κουτί; Και αν ναι πως πληρώνω; Κολλάω γραμματόσημα; Και αν δεν φτάσει το ποσό? Συγγνώμη, αλλά είμαι άσχετος γιατί μέχρι τώρα έστελνα μόνο με κούριερ. Δεν εμπιστεύομαι τα ΕΛΤΑ, αλλά θέλω να στείλω κάποια μικρής αξίας πράγματα και δεν αξίζει να δώσω 10? για τη μεταφορά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η Himela έγραψε: #2 27-10-09 11:52 Αναλόγως το μέγεθος I guess... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:21 Η dimitral έγραψε: #3 27-10-09 13:21 απο οσο ξερω στα ταχυδρομεια υπαρχει ειδικο κεσε μονο για δεματα οπου δεν χρειαζεται να περιμενεις στην ουρα που περιμενουν για λογαριασμους ,γραμματα και τετοια.συμπληρωνεις καποια χαρτια που σου δινουν εκει (σαν δελτιο αποστολης ) και πληρωνεις αναλογως το βαρος και το που το στελνεις.αν δεν ειναι βαρια νομιζω οτι σε συμφερει το curier. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deslic Νεοφερμένο μέλος Η Deslic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:49 Η Deslic έγραψε: #4 15-11-09 03:49 οντως ετσι ειναι , υπαρχει ειδικο γκισε για δεματα χωρις να περημενεις στην ουρα των λογαριασμων , οσο για την τιμη του δεματος , τα ζυγηζουν , και αναλογα με το βαρος ειναι και το αντιτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:35 Η Εριφύλη έγραψε: #5 28-12-23 11:35 Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Αα τέλεια, μόλις διάβασα ότι είναι απάτη και εγώ πάτησα το λινκ Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:46 Η Himela έγραψε: #6 28-12-23 11:46 Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:47 Η Εριφύλη έγραψε: #7 28-12-23 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Click για ανάπτυξη... Μαλακία μου.. δεν έγραψα τίποτα βέβαια, απλά το πάτησα.. τι μπορεί να γίνει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 28-12-23 11:50 ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:53 Η Εριφύλη έγραψε: #9 28-12-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Click για ανάπτυξη... Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δεν έχω τραπεζικούς λογαριασμούς στο κινητό μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:55 Ο Guest 765889: #10 28-12-23 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #11 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έγραψα τίποτα απολύτως.. μόνο την πάτησα την μαλακία.. Δεν ξέρω γιατί, βλακεία μου, αφού ξέρω πως είναι τα μηνύματα των ΕΛΤΑ αυτό φαινόταν ψεύτικο Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 765889: #12 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #13 28-12-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναλόγως το μέγεθος I guess... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:21 Η dimitral έγραψε: #3 27-10-09 13:21 απο οσο ξερω στα ταχυδρομεια υπαρχει ειδικο κεσε μονο για δεματα οπου δεν χρειαζεται να περιμενεις στην ουρα που περιμενουν για λογαριασμους ,γραμματα και τετοια.συμπληρωνεις καποια χαρτια που σου δινουν εκει (σαν δελτιο αποστολης ) και πληρωνεις αναλογως το βαρος και το που το στελνεις.αν δεν ειναι βαρια νομιζω οτι σε συμφερει το curier. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deslic Νεοφερμένο μέλος Η Deslic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:49 Η Deslic έγραψε: #4 15-11-09 03:49 οντως ετσι ειναι , υπαρχει ειδικο γκισε για δεματα χωρις να περημενεις στην ουρα των λογαριασμων , οσο για την τιμη του δεματος , τα ζυγηζουν , και αναλογα με το βαρος ειναι και το αντιτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:35 Η Εριφύλη έγραψε: #5 28-12-23 11:35 Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Αα τέλεια, μόλις διάβασα ότι είναι απάτη και εγώ πάτησα το λινκ Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:46 Η Himela έγραψε: #6 28-12-23 11:46 Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:47 Η Εριφύλη έγραψε: #7 28-12-23 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Click για ανάπτυξη... Μαλακία μου.. δεν έγραψα τίποτα βέβαια, απλά το πάτησα.. τι μπορεί να γίνει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 28-12-23 11:50 ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:53 Η Εριφύλη έγραψε: #9 28-12-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Click για ανάπτυξη... Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δεν έχω τραπεζικούς λογαριασμούς στο κινητό μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:55 Ο Guest 765889: #10 28-12-23 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #11 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έγραψα τίποτα απολύτως.. μόνο την πάτησα την μαλακία.. Δεν ξέρω γιατί, βλακεία μου, αφού ξέρω πως είναι τα μηνύματα των ΕΛΤΑ αυτό φαινόταν ψεύτικο Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 765889: #12 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #13 28-12-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απο οσο ξερω στα ταχυδρομεια υπαρχει ειδικο κεσε μονο για δεματα οπου δεν χρειαζεται να περιμενεις στην ουρα που περιμενουν για λογαριασμους ,γραμματα και τετοια.συμπληρωνεις καποια χαρτια που σου δινουν εκει (σαν δελτιο αποστολης ) και πληρωνεις αναλογως το βαρος και το που το στελνεις.αν δεν ειναι βαρια νομιζω οτι σε συμφερει το curier. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deslic Νεοφερμένο μέλος Η Deslic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 03:49 Η Deslic έγραψε: #4 15-11-09 03:49 οντως ετσι ειναι , υπαρχει ειδικο γκισε για δεματα χωρις να περημενεις στην ουρα των λογαριασμων , οσο για την τιμη του δεματος , τα ζυγηζουν , και αναλογα με το βαρος ειναι και το αντιτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:35 Η Εριφύλη έγραψε: #5 28-12-23 11:35 Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Αα τέλεια, μόλις διάβασα ότι είναι απάτη και εγώ πάτησα το λινκ Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:46 Η Himela έγραψε: #6 28-12-23 11:46 Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:47 Η Εριφύλη έγραψε: #7 28-12-23 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Click για ανάπτυξη... Μαλακία μου.. δεν έγραψα τίποτα βέβαια, απλά το πάτησα.. τι μπορεί να γίνει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 28-12-23 11:50 ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:53 Η Εριφύλη έγραψε: #9 28-12-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Click για ανάπτυξη... Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δεν έχω τραπεζικούς λογαριασμούς στο κινητό μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:55 Ο Guest 765889: #10 28-12-23 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #11 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έγραψα τίποτα απολύτως.. μόνο την πάτησα την μαλακία.. Δεν ξέρω γιατί, βλακεία μου, αφού ξέρω πως είναι τα μηνύματα των ΕΛΤΑ αυτό φαινόταν ψεύτικο Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 765889: #12 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #13 28-12-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οντως ετσι ειναι , υπαρχει ειδικο γκισε για δεματα χωρις να περημενεις στην ουρα των λογαριασμων , οσο για την τιμη του δεματος , τα ζυγηζουν , και αναλογα με το βαρος ειναι και το αντιτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:35 Η Εριφύλη έγραψε: #5 28-12-23 11:35 Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Αα τέλεια, μόλις διάβασα ότι είναι απάτη και εγώ πάτησα το λινκ Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:46 Η Himela έγραψε: #6 28-12-23 11:46 Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:47 Η Εριφύλη έγραψε: #7 28-12-23 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Click για ανάπτυξη... Μαλακία μου.. δεν έγραψα τίποτα βέβαια, απλά το πάτησα.. τι μπορεί να γίνει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 28-12-23 11:50 ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:53 Η Εριφύλη έγραψε: #9 28-12-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Click για ανάπτυξη... Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δεν έχω τραπεζικούς λογαριασμούς στο κινητό μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:55 Ο Guest 765889: #10 28-12-23 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #11 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έγραψα τίποτα απολύτως.. μόνο την πάτησα την μαλακία.. Δεν ξέρω γιατί, βλακεία μου, αφού ξέρω πως είναι τα μηνύματα των ΕΛΤΑ αυτό φαινόταν ψεύτικο Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 765889: #12 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #13 28-12-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Αα τέλεια, μόλις διάβασα ότι είναι απάτη και εγώ πάτησα το λινκ
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:46 Η Himela έγραψε: #6 28-12-23 11:46 Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:47 Η Εριφύλη έγραψε: #7 28-12-23 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Click για ανάπτυξη... Μαλακία μου.. δεν έγραψα τίποτα βέβαια, απλά το πάτησα.. τι μπορεί να γίνει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 28-12-23 11:50 ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:53 Η Εριφύλη έγραψε: #9 28-12-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Click για ανάπτυξη... Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δεν έχω τραπεζικούς λογαριασμούς στο κινητό μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:55 Ο Guest 765889: #10 28-12-23 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #11 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έγραψα τίποτα απολύτως.. μόνο την πάτησα την μαλακία.. Δεν ξέρω γιατί, βλακεία μου, αφού ξέρω πως είναι τα μηνύματα των ΕΛΤΑ αυτό φαινόταν ψεύτικο Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 765889: #12 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #13 28-12-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:47 Η Εριφύλη έγραψε: #7 28-12-23 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Click για ανάπτυξη... Μαλακία μου.. δεν έγραψα τίποτα βέβαια, απλά το πάτησα.. τι μπορεί να γίνει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 28-12-23 11:50 ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:53 Η Εριφύλη έγραψε: #9 28-12-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Click για ανάπτυξη... Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δεν έχω τραπεζικούς λογαριασμούς στο κινητό μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:55 Ο Guest 765889: #10 28-12-23 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #11 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έγραψα τίποτα απολύτως.. μόνο την πάτησα την μαλακία.. Δεν ξέρω γιατί, βλακεία μου, αφού ξέρω πως είναι τα μηνύματα των ΕΛΤΑ αυτό φαινόταν ψεύτικο Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 765889: #12 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #13 28-12-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εννοείται οτι δεν πατάμε ποτέ κανένα λινκ. Click για ανάπτυξη... Μαλακία μου.. δεν έγραψα τίποτα βέβαια, απλά το πάτησα.. τι μπορεί να γίνει;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 28-12-23 11:50 ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:53 Η Εριφύλη έγραψε: #9 28-12-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Click για ανάπτυξη... Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δεν έχω τραπεζικούς λογαριασμούς στο κινητό μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:55 Ο Guest 765889: #10 28-12-23 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #11 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έγραψα τίποτα απολύτως.. μόνο την πάτησα την μαλακία.. Δεν ξέρω γιατί, βλακεία μου, αφού ξέρω πως είναι τα μηνύματα των ΕΛΤΑ αυτό φαινόταν ψεύτικο Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 765889: #12 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #13 28-12-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:53 Η Εριφύλη έγραψε: #9 28-12-23 11:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Click για ανάπτυξη... Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δεν έχω τραπεζικούς λογαριασμούς στο κινητό μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:55 Ο Guest 765889: #10 28-12-23 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #11 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έγραψα τίποτα απολύτως.. μόνο την πάτησα την μαλακία.. Δεν ξέρω γιατί, βλακεία μου, αφού ξέρω πως είναι τα μηνύματα των ΕΛΤΑ αυτό φαινόταν ψεύτικο Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 765889: #12 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #13 28-12-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ετσι ακριβως , ατεχνη απατη ειναι...φαινεται ευκολα απο το ονομα του σαιτ Click για ανάπτυξη... Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Να πω ότι δεν έχω τραπεζικούς λογαριασμούς στο κινητό μου
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:55 Ο Guest 765889: #10 28-12-23 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #11 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έγραψα τίποτα απολύτως.. μόνο την πάτησα την μαλακία.. Δεν ξέρω γιατί, βλακεία μου, αφού ξέρω πως είναι τα μηνύματα των ΕΛΤΑ αυτό φαινόταν ψεύτικο Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 765889: #12 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #13 28-12-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορεί να γίνει μαλακία που πάτησα μόνο το λινκ; τι κάνω; Click για ανάπτυξη... Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #11 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έγραψα τίποτα απολύτως.. μόνο την πάτησα την μαλακία.. Δεν ξέρω γιατί, βλακεία μου, αφού ξέρω πως είναι τα μηνύματα των ΕΛΤΑ αυτό φαινόταν ψεύτικο Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 765889: #12 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #13 28-12-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όχι. Εκτός αν έδωσες στοιχεία τύπου ΙΒΑΝ, αριθμό PIN κάρτας κλπ. Δηλαδή το γνωστό "phishing". Μόνο και μόνο να πατάς λινκ και μαγικά να "μπει" ιός στο κινητό σου δε γίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έγραψα τίποτα απολύτως.. μόνο την πάτησα την μαλακία.. Δεν ξέρω γιατί, βλακεία μου, αφού ξέρω πως είναι τα μηνύματα των ΕΛΤΑ αυτό φαινόταν ψεύτικο Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 Ο Guest 765889: #12 28-12-23 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #13 28-12-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!!
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #13 28-12-23 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: lmao sure Έχουν ήδη φτάσει μέχρι και το DNA σου οι χακεράδες του σατανά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ξέρω κι εγώ, δεν ασχολούμαι με αυτά
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:51 Η Himela έγραψε: #14 28-12-23 12:51 Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάτη με δόλωμα δήθεν λάθος διεύθυνση πακέτου από τα ΕΛΤΑ - Δείτε το SMS που στέλνουν οι απατεώνες Οι απατεώνες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διακίνηση προϊόντων και δώρων για την Πρωτοχρονιά www.protothema.gr
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:03 Ο ultraviolence: #15 28-12-23 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το sms, αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει τίποτα απολύτως Click για ανάπτυξη... Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:05 Ο giannhs2001: #16 28-12-23 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 Εριφύλη iew touvlo fmarulezkd Scandal Δροσουλίτης Kely1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ρωτάω επειδή κάποιοι γράφουν ότι και μόνο αν πατήσεις το λινκ σε χακαρουν Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:25 Η Εριφύλη έγραψε: #17 28-12-23 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Από το λινκ και μόνο καταλαβαίνεις τι είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκινά με μικρό κι όχι με κεφαλαίο, έχει θαυμαστικά και χρησιμοποιεί μια γλώσσα που δεν την περιμένεις από αυτοματοποιημένα μηνύματα. Και το κυριότερο; Σου δίνει ένα ό,τι να'ναι λινκ και σου λέει δώσε μας τα στοιχεία σου. Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε, καταρχάς δεν στέλνουν από κινητό.. γράφει ΕΛΤΑ πάνω, 200 φορές έχω παραγγείλει.. δεν ξέρω καν γιατί το άνοιξα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν είναι τόσο εύκολο απαραίτητα. Απλά αν θες να είσαι σίγουρη κάνε ένα delete all cookies και κατέβασε στο κινητό το CM Security και σκάναρε για ιούς. Click για ανάπτυξη...
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:35 Ο giannhs2001: #18 28-12-23 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όλα. Εφ'όσον δεν έβαλες κάπου προσωπικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς όλα καλά.