santibel
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

μονο σας παρακαλω μην με χλευασετε![]()
Ο χλευασμός είναι αντίθετος με τους κανόνες του forum οπότε αν κάποιος σε χλευάσει πολύ απλά θα πάρει ποινή και μια ωραίοτατη διαγραφή του μηνύματος του.

Καλωσόρισες παρεμπιπτόντως.

Έχε υπόψιν ότι επειδή έχουμε κάποια άλλα θέματα για την πλαστική χειρουργική ενδέχεται σύντομα το θέμα σου να συγχωνευτεί με κάποιο εξ αυτών και να συνεχιστεί η συζήτηση εκεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
santibel
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μωρέ τη γνώμη μου ευχαρίστως να στην πω, αλλά δεν έχω να σου προτείνω κάποιον πλαστικό χειρούργο

Ναι ξέρω ότι περιμένεις απαντήσεις και όχι ερωτήσεις αλλά τι να κάνω που δεν βρίσκεις κάθε μέρα ανθρώπους που έχουν κάνει ρινοπλαστική οπότε άδραξα την ευκαιρία

santibel
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κάτι ακόμα... πόνεσε; Πολύ;
santibel
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Βέβαια όσοι με βλέπουν μου λένε ότι δεν έχω πρόβλημα αλλά μόνο κ μόνο το ότι εμένα με χαλάει τόσο είναι υπέραρκετός λόγος νομίζω...
// memo to self: Να θυμηθώ να μεταφέρω τα τελευταία μηνύματα στο θέμα για τη ρινοπλαστική
santibel
Νεοφερμένο μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Επίσης συμφωνώ με την Άντζ, ότι πρέπει να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας. Όλοι μας με ελαττώματα γεννηθήκαμε εξάλλου.
Κ μη ξεχνάμε, η τελειότητα είναι το πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο

santibel
Νεοφερμένο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μισέλ μια χαρά τη βλέπω τη μύτη σου παιδί μου!![]()
και γω οπως σε βλεπω δεν εχεις προβλημααλλα σε καταλαβαινω...μια αποφαση ειναι να το κανεις απλα οσο και να το ψαξεις ειναι κ λιγο θεμα τυχης για το πως θα βγεις.εκτος κ αν ο γιατρος ειναι φιλος οποτε θα εισαι σιγουρη για το αποτελεσμα
.μια απορια,διαβασα και κατι αλλα μηνυματα δικα σου γυρω απο αυτο το θεμα,θα σου ελεγα πως,καλες οι γνωμες απο γνωστους αλλα πιο καλα θα ηταν να πας να μιλησεις με εναν γιατρο...με 3 η 4 γιατρους ακομα πιο καλα....μην κανεις το λαθος το δικο μου και πεις αυτος ειναι φιρμα αρα καλο το αποτελεσμα.....μυθος!!!!!!
![]()
Από μπροστά μια χαρά είναι, σε προφίλ είναι το πρόβλημα.
Εννοείται βρε ότι αμα τό πάρω σοβαρά απόφαση θα κάνω μια "έρευνα αγοράς". Απλά τώρα που δεν το έχω αποφασίσει ακόμα, παίρνω γενικώς γνώμες.

kalypso
Περιβόητο μέλος

Από μπροστά μια χαρά είναι, σε προφίλ είναι το πρόβλημα.
Εννοείται βρε ότι αμα τό πάρω σοβαρά απόφαση θα κάνω μια "έρευνα αγοράς". Απλά τώρα που δεν το έχω αποφασίσει ακόμα, παίρνω γενικώς γνώμες.![]()
Πωπω εγώ θα φοβόμουν πολύ... Και μόνο με τα όσα έχω ακούσει να γίνονται μέσα σε χειρουργεία... Είναι ρίσκο, όπως και να 'χει...

Subject to change
e-steki.gr Founder

kalypso
Περιβόητο μέλος

Είναι ρίσκο αλλά μικρό πιστεύω... Πχ ακόμα και η santibel που δεν είχε καλή εμπειρία, λέει ότι η μύτη της είναι καλύτερη από πριν...
Τι μικρό, τι μεγάλο-still είναι χειρουργείο...

santibel
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Προσωπικά μόνο και μόνο για αυτό θα έφευγα.η πλακα ειναι οτι για τα 4.300 μου δωσε μια αποδειξη μολις 600eο συγκεκριμενος πιο παλια ειχε κατηγορηθει για φοροδιαφυγη,αν ψαξετε λιγο στο google θα καταλαβετε για ποιον μιλαω...
την πατησα εγω αλλα μην την πατησουν και αλλες!
Ένας πλαστικός χειρούργος είναι κάποιος που βγάζει ΠΟΛΛΑ χρήματα. Το να κοιτάει να γλιτώσει από τους φόρους είναι γυφτιά και μόνο καλό επαγγελματία δεν δείχνει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.