22natalia22
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sotiris_Toumpa
Νεοφερμένος
Θα πρέπει να πας στην κατηγορία που σ'ενδιαφέρει (π.χ. Γ΄λυκείου)και να κάνεις scroll down μέχρι κάτω τν σελίδα...εκεί γράφει ¨νέο Θέμα¨και έχει μια φωτιά δίπλα (όλα αυτά σε ένα κόκκινο ορθογώνιο) ...κάνει click εκεί και γράφεις...Ελπίζω να σε βοήθεισα ΒΒ...πωσ φτιαχνω την δικια μου δημοσιευση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα κείμενα που ανεβαίνουν στα Άρθρα ή στις Παρουσιάσεις Φυλών πρέπει πρώτα να διαβαστούν / διορθωθούν / εγκριθούν από τα μέλη της ομάδας διαχείρισης, πριν δημοσιευθούν. Αυτό συνήθως μας παίρνει κάποιες μέρες...
Eυχαριστώ!
SweetyCat
Νεοφερμένος
Desdemona
Νεοφερμένος
Ο administrator του, προφανώςΠοιος χρηστης στο site του my cat γραφτηκε πρωτος???
SweetyCat
Νεοφερμένος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ααααααα....εγω νομιζα οτι ηταν ο χρηστης moukellis επειδη εχει πολλα μηνυματα γραψει.
Η κυρία Δώρα γράφτηκε το 2008 νομίζω.Το site είναι από το 2006 νομίζω.Αλλά εκτός από τους administators,τους χορηγούς κλπ. ποιος ήταν ο πρώτος που γράφτηκε;
Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος
νομιζω οτι δυσκολα θα βρεθει αυτος-η να μας πει αν γραφτηκε πρωτος-η.εχουμε και αλλη επιλογη.να δουμε τις ημερομινιες.Η κυρία Δώρα γράφτηκε το 2008 νομίζω.Το site είναι από το 2006 νομίζω.Αλλά εκτός από τους administators,τους χορηγούς κλπ. ποιος ήταν ο πρώτος που γράφτηκε;
Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ααααααα....εγω νομιζα οτι ηταν ο χρηστης moukellis επειδη εχει πολλα μηνυματα γραψει συγνωμη που κανω καταχρηση .μπορει να εχει γραφτει πρωτη η κα.Δωρα π.χ λεμε τωρα.μπορει οχι.επειδη δλδ εχει πια πολλα μηνυματα σημαινει οτι γρατηκε πρωτη;;;;;;;;;;;;μπορει να ειχε γραφτει καποιος αλλος αλλα να εκανε καιρο να γραψει ή να μην συμμετηχε πολυ οποτε να τον περασαν στα μηνυματακαταλαβες
και επειδη καποιοι(δεν λεω ονοματα)παρεξηγουντε
φιλικα παντα
vasileia
Νεοφερμένος
σε ευχαρηστώ πολύ,τα κατάφερα,απλά δεν ήξερα οτι έπρεπε να τη σύρω στο πινακάκιΘα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ευχαρηστώ πολύ,τα κατάφερα,απλά δεν ήξερα οτι έπρεπε να τη σύρω στο πινακάκι
Παρακαλώ!
Πολύ όμορφη γατούλα έχετε στην υπογραφή!
vasileia
Νεοφερμένος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος
SweetyCat
Νεοφερμένος
ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος
SweetyCat
Νεοφερμένος
ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- Reader
- Memetchi
- Libertus
- nearos
- American Economist
- Paragontas7000
- chester20080
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Fernando_A
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- jj!
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.