Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι απλως ο αριθμος των posts που εχεις κανει.:Ρ
Και δεν παιζει και κανεναν ρολο βασικα.
Α, και αποκλειεται χθες να ηταν 91 και σημερα 67.
Ειναι πρακτικα αδυνατο, απλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος
πώς να σου το εξηγήσω...είμαι και καινούρια και δεν ξέρω από αυτά!εκεί που λέει δημοσιεύσεις και λέει όλα τα θέματα που αφορούν γυμνάσιο λύκειο και τετοια..θέλω να φτιάξω και εγώ ένα δικό μου!!δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις!Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα θέμα που ήδη υπάρχει.
(Μάλλον, μπορείς αλλά θα κλειδωθεί)
Σε ποιο αναφέρεσαι όμως; Ίσως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον αυτό είναι!!Είναι ο αριθμός μηνυμάτων σου. Μπορεί να μειώθηκε επειδή σε κάποια θέματα ήσουν off-topic.
Υ.Γ. Ας μεταφερθεί το θέμα στο "Απορίες που αφορούν το site" αν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.
-----------------------------------------
Ευχαριστώ.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Αχεμ αχεμ.
Ειναι απλως ο αριθμος των posts που εχεις κανει.:Ρ
Και δεν παιζει και κανεναν ρολο βασικα.
Α, και αποκλειεται χθες να ηταν 91 και σημερα 67.
Ειναι πρακτικα αδυνατο, απλα.
αν διαγραφουν τα μηνυματα ισως κατεβαινει;
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Alessandra
Διάσημο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
πώς να σου το εξηγήσω...είμαι και καινούρια και δεν ξέρω από αυτά!εκεί που λέει δημοσιεύσεις και λέει όλα τα θέματα που αφορούν γυμνάσιο λύκειο και τετοια..θέλω να φτιάξω και εγώ ένα δικό μου!!δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις!
Απ' ότι βλέπω είσαι μαθήτρια Λυκείου. Αν θέλεις να φτιάξεις ένα θέμα που αφορά τη Β' Λυκείου (https://www.ischool.gr/forumdisplay.php?f=5) θα επιλέξεις την κατεύθυνσή σου αν το επιθυμείς:
Για Θετική & Τεχνολογική: https://www.ischool.gr/forumdisplay.php?f=23
Για Θεωρητική: https://www.ischool.gr/forumdisplay.php?f=24
Για Γενική Παιδεία: https://www.ischool.gr/forumdisplay.php?f=53.
Στη συνέχεια θα πατήσεις το κόκκινο κουμπάκι "Νέο θέμα" πάνω αριστερά .
(1) Από το πεδίο "Περιεχόμενο" μπορείς να επιλέξεις μάθημα.
(2) Στο πεδίο τίτλο πληκτρολογείς τον επιθυμητό τίτλο.
(3) Και στο πεδίο κειμένου πληκτρολογείς.
Αφού ολοκληρώσεις πατάς την "Υποβολή νέου θέματος" και τελείωσες!
Ελπίζω να ήταν κατανοητά. Αν όχι πες μου να σου ανεβάσω εικόνες με τη διαδικασία βήμα- βήμα.
Υ.Γ. Καλώς όρισες.
Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυυ!!!δεν ηθελα για λυκειο αλλα για ξενες γλωσσες!!!το βρηκα παντος!!!ευχαριστω για το καλωσορισμα και για τις συμβουλες σου!!!! :thanks:Αφού ολοκληρώσεις πατάς την "Υποβολή νέου θέματος" και τελείωσες!
Ελπίζω να ήταν κατανοητά. Αν όχι πες μου να σου ανεβάσω εικόνες με τη διαδικασία βήμα- βήμα.
Υ.Γ. Καλώς όρισες.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυυ!!!δεν ηθελα για λυκειο αλλα για ξενες γλωσσες!!!το βρηκα παντος!!!ευχαριστω για το καλωσορισμα και για τις συμβουλες σου!!!! :thanks:
Να 'σαι καλά.
Καλώς όρισες και πάλι.
Franco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Franco
Εκκολαπτόμενο μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
aoristos
Νεοφερμένος
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχει συλλογή και έτοιμων avatars αν θέλεις κάποιο από τώρα.
papas
Διάσημο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- Reader
- Memetchi
- Libertus
- nearos
- American Economist
- Paragontas7000
- chester20080
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Fernando_A
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- jj!
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.