Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
Δε πιάνει το έχω δοκιμάσει. Λέει ότι δεν βρίσκει κάτι που να αντιστοιχεί στους όρους. :/Πας στο θέμα που θες..πατάς Αναζήτηση στο θέμα (δεξιά) και επιλέγεις Εξελιγμένη Αναζήτηση και δεξιά στο πλαίσιο βάζεις το username που θέλεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e?Δε πιάνει το έχω δοκιμάσει. Λέει ότι δεν βρίσκει κάτι που να αντιστοιχεί στους όρους. :/
πάντα έτσι κάνω και δεν ξέρω άλλον τρόπο...
Θέλε το ακριβές όνομα χρήστη και το βάζεις στο δεξί πλαίσιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Σόρρυ αν τα γράφω λίγο μπερδεμένα...
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Πχ αν μαρκαρεις καποια απο την 2η σελιδα και καποια απο την 5η θα διαγραφουν μονα αυτα που βρισκονται στη σελιδα που πατησες διαγραφη...
Με λιγα λογια δεν ειναι λαθος καθως συμβαινει σε ολους!
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σε αυτο το θεμα..
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42337&page=112
στη σελιδα 111 εγραψα κατι...
ειχα καποια λογικη παρατηρηση απο τον Anarki
και εγω σαν απαντηση εδωσα ενα ονομα ενος μελους που μαλλον δεν επρεπε να αναφερω αλλα ξερω πως αυτο το μελος συχναζει σε αυτα τα θεματα και θα μπορουσε να απαντησει σε αυτο που με ρωτησε ο Anarki...και εγω εκανα την διευκρινηση στο πρωτο μου ποστ σελ. 111 μονο και μονο για να μην ακουσω καποια "εξυπναδα"....
τελος παντων.... πολυ λογικα το μελος που ανεφερα σχολιασε το ποστ μου και επειδη εκανε πλακα την συνεχισα και εγω...
Σβηστικαν ομως τα ποστ και δε φαινεται πως καταληγει αυτη η πλακα....
ΕΡΩΤΗΣΗ..:γιατι δεν σβυστικαν ολα τα ποστ απο το δευτερο κιολας που ποσταρα εγω και ανεφερα το ονομα του και σβηστικαν μεχρι την μεση ????
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως κάνεις αναζήτηση στην Διασκέδαση;Δε πιάνει το έχω δοκιμάσει. Λέει ότι δεν βρίσκει κάτι που να αντιστοιχεί στους όρους. :/
Εκεί δεν δουλεύει η αναζήτηση...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Δε πειραζει.. Θα το ξανα ποσταρω...
Μικρη παρατηρηση και θα ηθελα απαντηση..
Σε αυτο το θεμα..
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42337&page=112
στη σελιδα 111 εγραψα κατι...
ειχα καποια λογικη παρατηρηση απο τον Anarki
και εγω σαν απαντηση εδωσα ενα ονομα ενος μελους που μαλλον δεν επρεπε να αναφερω αλλα ξερω πως αυτο το μελος συχναζει σε αυτα τα θεματα και θα μπορουσε να απαντησει σε αυτο που με ρωτησε ο Anarki...και εγω εκανα την διευκρινηση στο πρωτο μου ποστ σελ. 111 μονο και μονο για να μην ακουσω καποια "εξυπναδα"....
τελος παντων.... πολυ λογικα το μελος που ανεφερα σχολιασε το ποστ μου και επειδη εκανε πλακα την συνεχισα και εγω...
Σβηστικαν ομως τα ποστ και δε φαινεται πως καταληγει αυτη η πλακα....
ΕΡΩΤΗΣΗ..:γιατι δεν σβυστικαν ολα τα ποστ απο το δευτερο κιολας που ποσταρα εγω και ανεφερα το ονομα του και σβηστικαν μεχρι την μεση ????
-----------------------------------------
υ.γ δεν ειχαμε γεμισει δα και 5 σελ με off .. μια σελιδα ηταν ...
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
μηπως o opera ''φταιει'';Αυτό, μου 'χει σπάσει τα νεύρα ε.
View attachment 27419
Ναι αγαπημένο μου σάιτ, δεν είμαι ηλίθια να πατήσω έξοδος καταλάθος, θέλω να αποσυνδεθώ. Φεύγει κάπως; :xixi:
και με explorer που εμπαινα και με mozilla δεν μου βγαζει κατι τετοιο....
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
μου το εμφανιζει:zilia:
Anarki
Διάσημο μέλος
Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα
Τραλαλά.
Anarki
Διάσημο μέλος
Επίσης, μην αναφέρετε σελίδα του thread, δε βοηθάει και πολύ γιατί ο καθένας έχει επιλέξει να εμφανίζεται διαφορετικός αριθμός μηνυμάτων ανά σελίδα. Η σελίδα 111 που λες εσύ για παράδειγμα, για μένα είναι σελίδα 38
Καλύτερα να αναφέρετε αριθμό μηνύματος.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- Reader
- Memetchi
- Libertus
- nearos
- American Economist
- Paragontas7000
- chester20080
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Fernando_A
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- jj!
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.