Subject to change
e-steki.gr Founder
Εδώ και μια εβδομάδα και το αναφέρεις τώρα;Γιατί όταν κάνω μια αναζήτηση μου βγάζει αυτό
Fatal error: Call to undefined function func($thread[replies]) * $replyscore() in /var/www/vhosts/e-steki.gr/httpdocs/includes/functions_search.php on line 753
Εδώ κ μια εβδομάδα περίπου.
Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα βρε παιδιά.
Επίσης, το σωστό μέρος για να αναφέρονται bugs είναι στο bug tracker και όχι εδώ.
Πάντως προσπάθησα τώρα να κάνω αναζήτηση και όλα ήταν οκ. Σε σένα συμβαίνει ακόμα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
μου έβγαλε...
Sorry , έκανα αναζήτηση κ το αποτέλεσμα ήταν αυτό το μνμ κ θυμήθηκα ότι είχε ξανά γίνει στην τελευταία μου αναζήτηση κ δεν είχα δώσει σημασία τότε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Σε: Τίτλους & μηνύματα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σαν: Μηνύματα
bunny
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω!(Νο καταλαβαίνει!-που λέει και ο μαθηματικός!)Να κάνω τώρα εγώ μια χαζή ερώτηση αλλά μη με κοροΪδέψετε!Τι είναι τα cookies;
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
κάντε ένα σπαμ μέιλ για τέτοιου είδους θέματα... είναι όντως πολύ βαρετή η διαδικασία...
Αισχοζ!! :s
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
μα γιατί? τι θα έχεις όλα τα μέιλ απο φορουμς κτλ στο επίσημο σ?
Παιδί μου έχεις ιδέα τι είναι spam mail?
Επίσης, αν δεν θες να λαμβάνεις emails από forums, απλά κάνε τις ανάλογες ρυθμίσεις, είναι μακράν ταχύτερο από το να δημιουργείς καινούρια emails που δεν κοιτάς (και αν έτσι κάποια στιγμή το εν λόγω forum σου στείλει κάτι πραγματικά σημαντικό θα το λάβεις, σε αντίθεση με τη "λύση" σου).
ΥΓ: Το να γράφετε το "σου" ως "σ" δεν φαίνεται έξυπνο επειδή γλιτώνετε 2 γράμματα, φαίνεται απλά βλάχικο (ναι, έτσι μιλάνε στα χωριά you know).
Scandal
Διαχειριστής
Μα μόνο μια φορά πρέπει να την κάνεις και δε σου ξανά έρχεται e-Mail αλλά ούτε προστίθενται και άλλα θέματα στη λίστα θεμάτων υπό παρακολούθηση. :iagree:κάντε ένα σπαμ μέιλ για τέτοιου είδους θέματα... είναι όντως πολύ βαρετή η διαδικασία...
-petros
Iliaso
Περιβόητο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
ΥΓ: Το να γράφετε το "σου" ως "σ" δεν φαίνεται έξυπνο επειδή γλιτώνετε 2 γράμματα, φαίνεται απλά βλάχικο (ναι, έτσι μιλάνε στα χωριά you know).
Και επειδή μ' αρέσει όταν γίνομαι άκυρος, ποιό το θέμα με τον τρόπο που μιλάνε στα χωριά;
Scandal
Διαχειριστής
Βρε Iliaso, αν πας εδώ και αλλάξεις το Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα σε "Δεν επιθυμώ παρακολούθηση", δε θα χρειαστεί να ξανά επιλέξεις σε κάθε θέμα "ακύρωση παρακολούθησης".ποιος μίλησε για πολλά μέιλ? για ένα είπα εγώ... και δεν είναι ταχύτερο τουλάχιστον για μένα να επιλέγω σε κάθε θέμα ακύρωση παρακουλούθησης...
Και αυτό επειδή από default δε θα μπαίνει κανένα θέμα υπό παρακολούθηση.
2 βήματα είναι για να ακυρωθεί η παρακολούθηση δια παντός. Τα έχω αναφέρει καμια 10ρια φορές στο θέμα με τις απορίες αλλά αναφέρονται και σε κάθε ενημερωτικό e-Mail.
Το παραπάνω και η διαγραφή των υπαρχουσών συνδρομών από εδώ. :no1:
-petros
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Βρε Iliaso, αν πας εδώ και αλλάξεις το Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα σε "Δεν επιθυμώ παρακολούθηση", δε θα χρειαστεί να ξανά επιλέξεις σε κάθε θέμα "ακύρωση παρακολούθησης".
Και αυτό επειδή από default δε θα μπαίνει κανένα θέμα υπό παρακολούθηση.
2 βήματα είναι για να ακυρωθεί η παρακολούθηση δια παντός. Τα έχω αναφέρει καμια 10ρια φορές στο θέμα με τις απορίες αλλά αναφέρονται και σε κάθε ενημερωτικό e-Mail.
Το παραπάνω και η διαγραφή των υπαρχουσών συνδρομών από εδώ. :no1:
-petros
Εγώ δεν ήθελα τα mail, αλλά ξεχνούσα να το ενεργοποιήσω, όλο έλεγα να το κάνω αλλά δεν το θυμόμουν ποτέ.
Και τσουπ! Ως δια μαγείας σταμάτησαν να έρχονται! Γιατί;
jimmy$$$
Νεοφερμένος
ultimater
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε περιπτωση που βρηκαν τον κωδικο σου αλλαξε τον
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- Reader
- Memetchi
- Libertus
- nearos
- American Economist
- Paragontas7000
- chester20080
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Fernando_A
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- jj!
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.