Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν βγαίνει από ΚΕΠ, πόσο καιρό κάνει (από εφορία ξέρω ότι βγαίνει αμέσως); Πρέπει να πάω σε συγκεκριμένο ΚΕΠ ή σε οποιοδήποτε;
Μπορώ να πάρω δύο μαζί;
Πήγα στην ιστοσελίδα των ΚΕΠ (https://www.kep.gov.gr/) αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Λογικά παίρνεις όσα αντίγραφα θες. Αν πας σε ΚΕΠ (που αμφιβαλλω πως μπορούν να στο κάνουν), δεν έχει σημασία σε ποιο θα πας. Αν το κάνουν πάντως, μπορούν και τηλεφωνικά. Πάρε το 1564 να μάθεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Λοιπόν, πήρα τώρα και έμαθα ότι:
- Μπορείς να το πάρεις από οποιοδήποτε ΚΕΠ
- Πρέπει να έχεις μαζί την ταυτότητα σου και να θυμάσαι το ΑΦΜ σου
- Βγαίνει αμέσως
- Τα ΚΕΠ ανοίγουν 8 το πρωί

Για το αν μπορώ να πάρω 2 δεν ρώτησα, αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό ούτως ή άλλως, το δεύτερο μπορεί να περιμένει λίγο αν χρειαστεί.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το ΑΦΜ μου νομίζω ότι πλέον το έχω μάθει

Φίλη δικηγόρο έχω, ε;

Άρα όλα καλά

Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...