Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

30-12-23

20:32
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με εμάς τους άνδρες στην αποτρίχωση. Μέχρι στιγμής έχω πάει σε δύο κέντρα αισθητικής και ξεκίνησα συνεδρίες σε τρίτο. Όποτε μου κάνουν δεν έχω τίποτα για ένα μήνα και μετά ξαναβγαίνουν πάλι τι να κάνω επιτέλους. Ξεκίνησα πριν 2 χρόνια. Υπάρχει μεν μια βελτίωση σε σχέση με το πώς ήμουν στα 17 αλλά ρε παιδιά εγώ νόμιζα μετά από 8 συνεδρίες επιτέλους θα είχα μόνο χνούδι. Τι μπορεί να γίνεται λάθος και δεν έχουν πετύχει το αποτέλεσμα που θέλω? Στο πρώτο κέντρο μας λέγανε τεράστια διαφορά μετά από 8 συνεδρίες και τίποτα, στο δεύτερο τα ίδια (πιστεύω στο δεύτερο έγινε καλύτερη δουλειά παρόλα αυτά) αλλά πάλι βγαίνουν πολλές ειδικά στήθος κοιλιά και ωμοπλάτη. Πόσοι από άνδρες/γυναίκες έχετε πάει για ριζική αποτρίχωση? Ποια ήταν εμπειρία σας?
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

30-12-23

21:41
Για λέιζερ μιλας; Μετά από 8 συνεδρίες θα επρεπε να είσαι γυαλί και να χρειάζεσαι μόνο συντήρηση 1 φορά το χρόνο και αν.
Μάλλον τα κέντρα που πηγες η/και οι αισθητικοί τους δεν ήταν πολύ καλοί. Τι μηχάνημα χρησιμοποιούσαν;
Η άλλη περίπτωση είναι ισως λόγω ηλικίας επειδή είσαι ακόμα στο στάδιο όπου οι ορμόνες κάνουν πάρτυ και αναπτύσσεται το σώμα σου; Εικάζω, αλλά θα έπρεπε να σε ειχαν προειδοποιήσει στα κέντρα σε αυτήν την περίπτωση.
Μάλλον τα κέντρα που πηγες η/και οι αισθητικοί τους δεν ήταν πολύ καλοί. Τι μηχάνημα χρησιμοποιούσαν;
Η άλλη περίπτωση είναι ισως λόγω ηλικίας επειδή είσαι ακόμα στο στάδιο όπου οι ορμόνες κάνουν πάρτυ και αναπτύσσεται το σώμα σου; Εικάζω, αλλά θα έπρεπε να σε ειχαν προειδοποιήσει στα κέντρα σε αυτήν την περίπτωση.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

30-12-23

21:51
Οι ανδρες δε κανουν αποτριχωση
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

13-02-24

01:37
Γιατί δε κάνουν οι άνδρες αποτρίχωση?Οι ανδρες δε κανουν αποτριχωση
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Στο δεύτερο κέντρο που πήγα με προειδοποίησαν, παρόλα αυτά το ξεκινήσαμε να δούμε τι αποτελέσματα θα έχει, στην αρχή ήμουν πεντακάθαρος αλλά μετά πάλι άρχισαν να βγαίνουν. Το μηχάνημα στο πρώτο ήταν κάτι παρόμοιο με Αλεξανδρίτη, στο δεύτερο ήταν κανονικό Αλεξανδρίτης και στο τρίτο το ίδιο , τελευταία αποτρίχωση στο 3ο κέντρο ήταν 12/1 αυτή τη στιγμή 1 μήνας μετά μου έχουν βγει πολύ λίγες και μαλακεςΓια λέιζερ μιλας; Μετά από 8 συνεδρίες θα επρεπε να είσαι γυαλί και να χρειάζεσαι μόνο συντήρηση 1 φορά το χρόνο και αν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...