Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.662 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 00:57 Ο Scandal έγραψε: #1 16-07-05 00:57 Ποιά σελίδα έχετε ορίσει ως αρχική στον browser σας, για να είναι η πρώτη που επισκέπτεστε απο τη στιγμή που συνδέεστε στο διαδίκτυο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 00:59 Η nv έγραψε: #2 16-07-05 00:59 Του πανεπιστημίου μου, ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:03 Ο emufear έγραψε: #3 16-07-05 01:03 www.google.com ΟΧΙ com.gr ΟΥΤΕ .gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:06 Ο giostau έγραψε: #4 16-07-05 01:06 Καμία! Όταν ο browser μου είναι ανοιχτός, έχει μόνιμα το e-steki και το google (λόγω διπλωματικής ψάχνω συνέχεια) και κάνα δυο άλλες σελίδες σχετικές με τη διπλωματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.662 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:10 Ο Scandal έγραψε: #5 16-07-05 01:10 Α, εγώ ξέχασα να αναφέρω: Ως αρχική έχω ορίσει το site του περιοδικού PC Magazine [ www.e-pcmag.gr ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:48 Ο Dark_kronos: #6 16-07-05 01:48 Αυτην την στιγμη εχω το FF Forum αλλα θελω να το αλλαξω. αλλα δεν ξερω με πια, με το KISS Online.gr με το e-steki η με το my phone; για πειτε καμια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:52 Ο emufear έγραψε: #7 16-07-05 01:52 e-steki φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:56 Η Subject to change: #8 16-07-05 01:56 Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 02:11 Ο Dark_kronos: #9 16-07-05 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Click για ανάπτυξη... Cool, τοτε θα βαλω και τις τρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 04:38 Ο iJohnnyCash: #10 16-07-05 04:38 Εγώ μόνο www.e-steki.com :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2005 στις 06:17 Ο YoMaNaTiOn: #11 18-07-05 06:17 www.forums.gr / www.worldofwar.net / www.nintendo.gr Προτείνω sticky. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keaster Νεοφερμένο μέλος Ο keaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 15:55 Ο keaster έγραψε: #12 20-07-05 15:55 blank (κενή) Γιατί μέχρι να φορτώσει συνήθως μου σπάει τα νεύρα. Επίσης είναι εκνευριστικό όταν δεν είσαι συνδεμένος και ανοίγεις είτε τον Firefox είτε τον IE (internet Explorer) να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα του σφάλματος. Ναι όπως όλοι καταλάβατε είμαι ένας από αυτούς με αργό υπολογιστή και με PSTN σύνδεση. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι με τέτοια εξαρτήματα και συνδέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 08:52 Η bunny217 έγραψε: #13 11-09-05 08:52 εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιά σελίδα έχετε ορίσει ως αρχική στον browser σας, για να είναι η πρώτη που επισκέπτεστε απο τη στιγμή που συνδέεστε στο διαδίκτυο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 00:59 Η nv έγραψε: #2 16-07-05 00:59 Του πανεπιστημίου μου, ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:03 Ο emufear έγραψε: #3 16-07-05 01:03 www.google.com ΟΧΙ com.gr ΟΥΤΕ .gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:06 Ο giostau έγραψε: #4 16-07-05 01:06 Καμία! Όταν ο browser μου είναι ανοιχτός, έχει μόνιμα το e-steki και το google (λόγω διπλωματικής ψάχνω συνέχεια) και κάνα δυο άλλες σελίδες σχετικές με τη διπλωματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.662 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:10 Ο Scandal έγραψε: #5 16-07-05 01:10 Α, εγώ ξέχασα να αναφέρω: Ως αρχική έχω ορίσει το site του περιοδικού PC Magazine [ www.e-pcmag.gr ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:48 Ο Dark_kronos: #6 16-07-05 01:48 Αυτην την στιγμη εχω το FF Forum αλλα θελω να το αλλαξω. αλλα δεν ξερω με πια, με το KISS Online.gr με το e-steki η με το my phone; για πειτε καμια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:52 Ο emufear έγραψε: #7 16-07-05 01:52 e-steki φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:56 Η Subject to change: #8 16-07-05 01:56 Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 02:11 Ο Dark_kronos: #9 16-07-05 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Click για ανάπτυξη... Cool, τοτε θα βαλω και τις τρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 04:38 Ο iJohnnyCash: #10 16-07-05 04:38 Εγώ μόνο www.e-steki.com :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2005 στις 06:17 Ο YoMaNaTiOn: #11 18-07-05 06:17 www.forums.gr / www.worldofwar.net / www.nintendo.gr Προτείνω sticky. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keaster Νεοφερμένο μέλος Ο keaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 15:55 Ο keaster έγραψε: #12 20-07-05 15:55 blank (κενή) Γιατί μέχρι να φορτώσει συνήθως μου σπάει τα νεύρα. Επίσης είναι εκνευριστικό όταν δεν είσαι συνδεμένος και ανοίγεις είτε τον Firefox είτε τον IE (internet Explorer) να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα του σφάλματος. Ναι όπως όλοι καταλάβατε είμαι ένας από αυτούς με αργό υπολογιστή και με PSTN σύνδεση. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι με τέτοια εξαρτήματα και συνδέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 08:52 Η bunny217 έγραψε: #13 11-09-05 08:52 εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Του πανεπιστημίου μου, ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:03 Ο emufear έγραψε: #3 16-07-05 01:03 www.google.com ΟΧΙ com.gr ΟΥΤΕ .gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:06 Ο giostau έγραψε: #4 16-07-05 01:06 Καμία! Όταν ο browser μου είναι ανοιχτός, έχει μόνιμα το e-steki και το google (λόγω διπλωματικής ψάχνω συνέχεια) και κάνα δυο άλλες σελίδες σχετικές με τη διπλωματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.662 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:10 Ο Scandal έγραψε: #5 16-07-05 01:10 Α, εγώ ξέχασα να αναφέρω: Ως αρχική έχω ορίσει το site του περιοδικού PC Magazine [ www.e-pcmag.gr ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:48 Ο Dark_kronos: #6 16-07-05 01:48 Αυτην την στιγμη εχω το FF Forum αλλα θελω να το αλλαξω. αλλα δεν ξερω με πια, με το KISS Online.gr με το e-steki η με το my phone; για πειτε καμια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:52 Ο emufear έγραψε: #7 16-07-05 01:52 e-steki φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:56 Η Subject to change: #8 16-07-05 01:56 Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 02:11 Ο Dark_kronos: #9 16-07-05 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Click για ανάπτυξη... Cool, τοτε θα βαλω και τις τρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 04:38 Ο iJohnnyCash: #10 16-07-05 04:38 Εγώ μόνο www.e-steki.com :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2005 στις 06:17 Ο YoMaNaTiOn: #11 18-07-05 06:17 www.forums.gr / www.worldofwar.net / www.nintendo.gr Προτείνω sticky. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keaster Νεοφερμένο μέλος Ο keaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 15:55 Ο keaster έγραψε: #12 20-07-05 15:55 blank (κενή) Γιατί μέχρι να φορτώσει συνήθως μου σπάει τα νεύρα. Επίσης είναι εκνευριστικό όταν δεν είσαι συνδεμένος και ανοίγεις είτε τον Firefox είτε τον IE (internet Explorer) να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα του σφάλματος. Ναι όπως όλοι καταλάβατε είμαι ένας από αυτούς με αργό υπολογιστή και με PSTN σύνδεση. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι με τέτοια εξαρτήματα και συνδέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 08:52 Η bunny217 έγραψε: #13 11-09-05 08:52 εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
www.google.com ΟΧΙ com.gr ΟΥΤΕ .gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:06 Ο giostau έγραψε: #4 16-07-05 01:06 Καμία! Όταν ο browser μου είναι ανοιχτός, έχει μόνιμα το e-steki και το google (λόγω διπλωματικής ψάχνω συνέχεια) και κάνα δυο άλλες σελίδες σχετικές με τη διπλωματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.662 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:10 Ο Scandal έγραψε: #5 16-07-05 01:10 Α, εγώ ξέχασα να αναφέρω: Ως αρχική έχω ορίσει το site του περιοδικού PC Magazine [ www.e-pcmag.gr ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:48 Ο Dark_kronos: #6 16-07-05 01:48 Αυτην την στιγμη εχω το FF Forum αλλα θελω να το αλλαξω. αλλα δεν ξερω με πια, με το KISS Online.gr με το e-steki η με το my phone; για πειτε καμια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:52 Ο emufear έγραψε: #7 16-07-05 01:52 e-steki φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:56 Η Subject to change: #8 16-07-05 01:56 Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 02:11 Ο Dark_kronos: #9 16-07-05 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Click για ανάπτυξη... Cool, τοτε θα βαλω και τις τρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 04:38 Ο iJohnnyCash: #10 16-07-05 04:38 Εγώ μόνο www.e-steki.com :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2005 στις 06:17 Ο YoMaNaTiOn: #11 18-07-05 06:17 www.forums.gr / www.worldofwar.net / www.nintendo.gr Προτείνω sticky. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keaster Νεοφερμένο μέλος Ο keaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 15:55 Ο keaster έγραψε: #12 20-07-05 15:55 blank (κενή) Γιατί μέχρι να φορτώσει συνήθως μου σπάει τα νεύρα. Επίσης είναι εκνευριστικό όταν δεν είσαι συνδεμένος και ανοίγεις είτε τον Firefox είτε τον IE (internet Explorer) να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα του σφάλματος. Ναι όπως όλοι καταλάβατε είμαι ένας από αυτούς με αργό υπολογιστή και με PSTN σύνδεση. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι με τέτοια εξαρτήματα και συνδέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 08:52 Η bunny217 έγραψε: #13 11-09-05 08:52 εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καμία! Όταν ο browser μου είναι ανοιχτός, έχει μόνιμα το e-steki και το google (λόγω διπλωματικής ψάχνω συνέχεια) και κάνα δυο άλλες σελίδες σχετικές με τη διπλωματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.662 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:10 Ο Scandal έγραψε: #5 16-07-05 01:10 Α, εγώ ξέχασα να αναφέρω: Ως αρχική έχω ορίσει το site του περιοδικού PC Magazine [ www.e-pcmag.gr ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:48 Ο Dark_kronos: #6 16-07-05 01:48 Αυτην την στιγμη εχω το FF Forum αλλα θελω να το αλλαξω. αλλα δεν ξερω με πια, με το KISS Online.gr με το e-steki η με το my phone; για πειτε καμια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:52 Ο emufear έγραψε: #7 16-07-05 01:52 e-steki φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:56 Η Subject to change: #8 16-07-05 01:56 Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 02:11 Ο Dark_kronos: #9 16-07-05 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Click για ανάπτυξη... Cool, τοτε θα βαλω και τις τρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 04:38 Ο iJohnnyCash: #10 16-07-05 04:38 Εγώ μόνο www.e-steki.com :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2005 στις 06:17 Ο YoMaNaTiOn: #11 18-07-05 06:17 www.forums.gr / www.worldofwar.net / www.nintendo.gr Προτείνω sticky. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keaster Νεοφερμένο μέλος Ο keaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 15:55 Ο keaster έγραψε: #12 20-07-05 15:55 blank (κενή) Γιατί μέχρι να φορτώσει συνήθως μου σπάει τα νεύρα. Επίσης είναι εκνευριστικό όταν δεν είσαι συνδεμένος και ανοίγεις είτε τον Firefox είτε τον IE (internet Explorer) να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα του σφάλματος. Ναι όπως όλοι καταλάβατε είμαι ένας από αυτούς με αργό υπολογιστή και με PSTN σύνδεση. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι με τέτοια εξαρτήματα και συνδέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 08:52 Η bunny217 έγραψε: #13 11-09-05 08:52 εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α, εγώ ξέχασα να αναφέρω: Ως αρχική έχω ορίσει το site του περιοδικού PC Magazine [ www.e-pcmag.gr ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:48 Ο Dark_kronos: #6 16-07-05 01:48 Αυτην την στιγμη εχω το FF Forum αλλα θελω να το αλλαξω. αλλα δεν ξερω με πια, με το KISS Online.gr με το e-steki η με το my phone; για πειτε καμια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:52 Ο emufear έγραψε: #7 16-07-05 01:52 e-steki φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:56 Η Subject to change: #8 16-07-05 01:56 Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 02:11 Ο Dark_kronos: #9 16-07-05 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Click για ανάπτυξη... Cool, τοτε θα βαλω και τις τρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 04:38 Ο iJohnnyCash: #10 16-07-05 04:38 Εγώ μόνο www.e-steki.com :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2005 στις 06:17 Ο YoMaNaTiOn: #11 18-07-05 06:17 www.forums.gr / www.worldofwar.net / www.nintendo.gr Προτείνω sticky. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keaster Νεοφερμένο μέλος Ο keaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 15:55 Ο keaster έγραψε: #12 20-07-05 15:55 blank (κενή) Γιατί μέχρι να φορτώσει συνήθως μου σπάει τα νεύρα. Επίσης είναι εκνευριστικό όταν δεν είσαι συνδεμένος και ανοίγεις είτε τον Firefox είτε τον IE (internet Explorer) να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα του σφάλματος. Ναι όπως όλοι καταλάβατε είμαι ένας από αυτούς με αργό υπολογιστή και με PSTN σύνδεση. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι με τέτοια εξαρτήματα και συνδέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 08:52 Η bunny217 έγραψε: #13 11-09-05 08:52 εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτην την στιγμη εχω το FF Forum αλλα θελω να το αλλαξω. αλλα δεν ξερω με πια, με το KISS Online.gr με το e-steki η με το my phone; για πειτε καμια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:52 Ο emufear έγραψε: #7 16-07-05 01:52 e-steki φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:56 Η Subject to change: #8 16-07-05 01:56 Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 02:11 Ο Dark_kronos: #9 16-07-05 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Click για ανάπτυξη... Cool, τοτε θα βαλω και τις τρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 04:38 Ο iJohnnyCash: #10 16-07-05 04:38 Εγώ μόνο www.e-steki.com :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2005 στις 06:17 Ο YoMaNaTiOn: #11 18-07-05 06:17 www.forums.gr / www.worldofwar.net / www.nintendo.gr Προτείνω sticky. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keaster Νεοφερμένο μέλος Ο keaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 15:55 Ο keaster έγραψε: #12 20-07-05 15:55 blank (κενή) Γιατί μέχρι να φορτώσει συνήθως μου σπάει τα νεύρα. Επίσης είναι εκνευριστικό όταν δεν είσαι συνδεμένος και ανοίγεις είτε τον Firefox είτε τον IE (internet Explorer) να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα του σφάλματος. Ναι όπως όλοι καταλάβατε είμαι ένας από αυτούς με αργό υπολογιστή και με PSTN σύνδεση. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι με τέτοια εξαρτήματα και συνδέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 08:52 Η bunny217 έγραψε: #13 11-09-05 08:52 εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
e-steki φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 01:56 Η Subject to change: #8 16-07-05 01:56 Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 02:11 Ο Dark_kronos: #9 16-07-05 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Click για ανάπτυξη... Cool, τοτε θα βαλω και τις τρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 04:38 Ο iJohnnyCash: #10 16-07-05 04:38 Εγώ μόνο www.e-steki.com :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2005 στις 06:17 Ο YoMaNaTiOn: #11 18-07-05 06:17 www.forums.gr / www.worldofwar.net / www.nintendo.gr Προτείνω sticky. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keaster Νεοφερμένο μέλος Ο keaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 15:55 Ο keaster έγραψε: #12 20-07-05 15:55 blank (κενή) Γιατί μέχρι να φορτώσει συνήθως μου σπάει τα νεύρα. Επίσης είναι εκνευριστικό όταν δεν είσαι συνδεμένος και ανοίγεις είτε τον Firefox είτε τον IE (internet Explorer) να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα του σφάλματος. Ναι όπως όλοι καταλάβατε είμαι ένας από αυτούς με αργό υπολογιστή και με PSTN σύνδεση. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι με τέτοια εξαρτήματα και συνδέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 08:52 Η bunny217 έγραψε: #13 11-09-05 08:52 εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 02:11 Ο Dark_kronos: #9 16-07-05 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Click για ανάπτυξη... Cool, τοτε θα βαλω και τις τρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 04:38 Ο iJohnnyCash: #10 16-07-05 04:38 Εγώ μόνο www.e-steki.com :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2005 στις 06:17 Ο YoMaNaTiOn: #11 18-07-05 06:17 www.forums.gr / www.worldofwar.net / www.nintendo.gr Προτείνω sticky. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keaster Νεοφερμένο μέλος Ο keaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 15:55 Ο keaster έγραψε: #12 20-07-05 15:55 blank (κενή) Γιατί μέχρι να φορτώσει συνήθως μου σπάει τα νεύρα. Επίσης είναι εκνευριστικό όταν δεν είσαι συνδεμένος και ανοίγεις είτε τον Firefox είτε τον IE (internet Explorer) να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα του σφάλματος. Ναι όπως όλοι καταλάβατε είμαι ένας από αυτούς με αργό υπολογιστή και με PSTN σύνδεση. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι με τέτοια εξαρτήματα και συνδέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 08:52 Η bunny217 έγραψε: #13 11-09-05 08:52 εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Εγώ έχω το www.thmmy.gr και το e-steki. Hint: Όσοι έχετε firefox το ξέρατε οτι μπορείτε να βάλετε πάνω απο μια αρχικές σελίδες και να ανοίγουν σε διαφορετικά tabs? Απλα στη διευθυνση της homepage χωρίζετε τις σελίδες με | Click για ανάπτυξη... Cool, τοτε θα βαλω και τις τρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 04:38 Ο iJohnnyCash: #10 16-07-05 04:38 Εγώ μόνο www.e-steki.com :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2005 στις 06:17 Ο YoMaNaTiOn: #11 18-07-05 06:17 www.forums.gr / www.worldofwar.net / www.nintendo.gr Προτείνω sticky. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keaster Νεοφερμένο μέλος Ο keaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 15:55 Ο keaster έγραψε: #12 20-07-05 15:55 blank (κενή) Γιατί μέχρι να φορτώσει συνήθως μου σπάει τα νεύρα. Επίσης είναι εκνευριστικό όταν δεν είσαι συνδεμένος και ανοίγεις είτε τον Firefox είτε τον IE (internet Explorer) να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα του σφάλματος. Ναι όπως όλοι καταλάβατε είμαι ένας από αυτούς με αργό υπολογιστή και με PSTN σύνδεση. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι με τέτοια εξαρτήματα και συνδέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 08:52 Η bunny217 έγραψε: #13 11-09-05 08:52 εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ μόνο www.e-steki.com :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2005 στις 06:17 Ο YoMaNaTiOn: #11 18-07-05 06:17 www.forums.gr / www.worldofwar.net / www.nintendo.gr Προτείνω sticky. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keaster Νεοφερμένο μέλος Ο keaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 15:55 Ο keaster έγραψε: #12 20-07-05 15:55 blank (κενή) Γιατί μέχρι να φορτώσει συνήθως μου σπάει τα νεύρα. Επίσης είναι εκνευριστικό όταν δεν είσαι συνδεμένος και ανοίγεις είτε τον Firefox είτε τον IE (internet Explorer) να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα του σφάλματος. Ναι όπως όλοι καταλάβατε είμαι ένας από αυτούς με αργό υπολογιστή και με PSTN σύνδεση. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι με τέτοια εξαρτήματα και συνδέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 08:52 Η bunny217 έγραψε: #13 11-09-05 08:52 εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
www.forums.gr / www.worldofwar.net / www.nintendo.gr Προτείνω sticky. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
keaster Νεοφερμένο μέλος Ο keaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 15:55 Ο keaster έγραψε: #12 20-07-05 15:55 blank (κενή) Γιατί μέχρι να φορτώσει συνήθως μου σπάει τα νεύρα. Επίσης είναι εκνευριστικό όταν δεν είσαι συνδεμένος και ανοίγεις είτε τον Firefox είτε τον IE (internet Explorer) να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα του σφάλματος. Ναι όπως όλοι καταλάβατε είμαι ένας από αυτούς με αργό υπολογιστή και με PSTN σύνδεση. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι με τέτοια εξαρτήματα και συνδέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 08:52 Η bunny217 έγραψε: #13 11-09-05 08:52 εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
blank (κενή) Γιατί μέχρι να φορτώσει συνήθως μου σπάει τα νεύρα. Επίσης είναι εκνευριστικό όταν δεν είσαι συνδεμένος και ανοίγεις είτε τον Firefox είτε τον IE (internet Explorer) να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα του σφάλματος. Ναι όπως όλοι καταλάβατε είμαι ένας από αυτούς με αργό υπολογιστή και με PSTN σύνδεση. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι με τέτοια εξαρτήματα και συνδέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 08:52 Η bunny217 έγραψε: #13 11-09-05 08:52 εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγώ έχω το www.agrotypos.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.