Εχω ωρα να φαω και ο εγκεφαλός μου υπολειτουργει.
Ιδου το αποτελεσμα

:
Σκεφτομουν πως κρινουμε ακουσματα που δεν εχουμε. Ειδη μουσικης και κομματια απο ειδη μουσικης , που δεν ακουμε, που δεν μας ενδιαφερουν, ή ακομα και που μας απωθουν, ή που δεν εχουμε ακουσει καν ή δε ξεραμε οτι υπαρχει "αυτος ο ηχος".
Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε πχ πως κρινει ενας μεταλάς, ενα ελαφρολαικο. Ενας που ακουει σκυλαδικα, τι αποκομιζει απο ενα τραγουδι rave. Να μας περιγραψει οχι απλα αν του αρεσε και τι βαθμο απο 1 ως 10 του βαζει, αλλα και πως ακουγοταν στα αυτια του, τι εντυπωση του εδωσε, τι τον ενοχλησε, τι τον κουρασε, πιο σημειο βρηκε ενδιαφερον. Ετσι ισως και διευρυνθουν τα ακουσματα μας μεσα απο ενα χαβαλε, αλλα και δουμε τι βρισκουν οι αλλοι στα δικα τους ακουσματα.
πχ μπαινει το Χ κομματι απο τον Χ καλλιτεχνη. Περιγραφει αυτος που το εβαλε τι του προσφερει. Το ακουνε ολοι (σχετικα ευκολο σημερα) και σχολιαζουμε αυτο το κομματι, μεχρι να μαζευτουν Χ νουμερο απο γνωμες. Μετα αλλαζουμε κομματι. Ο καθενας που το ακουσε και εκρινε , θα αναφερει και ποια ειναι τα ακουσματά του, να ξερουμε απο που ερχονται τα αυτιά του.
Επισης μπορουν να πεφτουν και προτασεις για το ποτε κολλαει να ακουστει καθε τραγουδι (διαβαζοντας, τρεχοντας, κανοντας homework, ποδηλατο, γυμναστικη, σε παρτυ, δειπνο, κλπ).
Απλα πεταω την ιδεα, (κι ας μην εχει αποδοχη) γιατι ετσι μου ειπε μια...νοτα.