Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Εδώ μπορούμε να ανταλλάζουμε εμπειριες, να δίνουμε συμβουλές και γενικά να συζητάμε οτιδήποτε έχει σχέση με το συγκεκριμένο άθλημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Βεβαια φοβάμαι χιαστούς σε αυτήν την θέση...
American Economist
Επιφανές μέλος

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Και εγώ τις περισσοτερες φορές λιμπερο ήμουναλλά φέτος με ορισανε 4άρι και ευχαριστιέμαι να καρφώνω
.
Βεβαια φοβάμαι χιαστούς σε αυτήν την θέση...
Να μην φοβάσαι, Σόφι, αν δεν έχεις κάποιο θέμα ήδη με τους χιαστούς σου. Να είσαι απλά προσεκτική και πολύ τυπική με την warm up και το cool down και να μην καταπονείς τον οργανισμό σου! Συγκεντρωμένη όταν κάνεις άλματα και να προσέχεις την τεχνική σου.

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Να μην φοβάσαι, Σόφι, αν δεν έχεις κάποιο θέμα ήδη με τους χιαστούς σου. Να είσαι απλά προσεκτική και πολύ τυπική με την warm up και το cool down και να μην καταπονείς τον οργανισμό σου! Συγκεντρωμένη όταν κάνεις άλματα και να προσέχεις την τεχνική σου.![]()
Προς το παρόν όχι ευτυχώς δεν έχω θέμα με χιαστούς, απλά έχω ιστορικό 2-3 μικροδιαστρεμμάτων εκτός από ένα που με πήρε και με σήκωσε για 1 εβδομάδα δεν μπορούσα καν να το πατήσω πριν λίγους μήνες και φοβάμαι μην εξασθένησε. Αλλά έχω απευθυνθεί στον φυσικοθεραπευτή της ομάδας/σχολής και ακολουθώ πρόγραμμα ενδυνάμωσης τετρακέφαλων και γενικά μυϊκών ομάδων οπότε θα είμαι κομπλέ πιστεύω

Ναι το βόλεϊ εκτός από άθλημα ψυχολογίας, είναι και θέμα τεχνικής, συγκέντρωσης αλλά και αντανακλαστικών, ιδιαίτερα όμως να είσαι στο σωστό timing στο σημείο που πρέπει, να σκεφτείς ποια είναι η καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις και παράλληλα να εφαρμόσεις και τον κατάλληλο τρόπο εκτέλεσής της. Έχει πηγαία ομορφιά

Guest 092312
Επισκέπτης

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Tι είναι το άθλημα ψυχολογίας;![]()
Κάθε άθλημα όπως και το βόλεϊ χαρακτηρίζονται και αθλήματα ψυχολογίας εάν κάνεις αναζήτηση στο διαδίκτυο πρώτα.
Για το βόλει συγκεκριμένα για να σε διευκολύνω δες
Εδώ
αλλά και εδώ
Σε κλείνω τώρα έχω και διάβασμα

Guest 092312
Επισκέπτης

Άρα είναι περιττός χαρακτηρισμός εφόσον όλα τα αθλήματα είναι ψυχολογίας. Δεκτό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.