Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ποιός μπορεί να μου φτιάξει ενα ωραίο Widget που θα προβάλλει σε στυλ συνεχώς κινούμενων κάθετων χαρακτήρων (πχ την πράσινη βροχή του Μάτριξ) οποιεσδήποτε πληροφορίες αρκεί να τις προβάλλει στο Ancient αλφάβητο σαν αυτό που έχω στην υπογραφή μου;
Γιοστάου στο επισόδειο του ατλάντις 2-14 με την Κάρτερ, εκεί στο tablet pc που κρατάει ο McKay έχει ενα τέτοιο στυλάκι αν δεις εσυ που βλέπεις ατλάντις όπως κι εγω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο φόντος, το χρώμα του background, και το τρικ με τις περσίδες στους φόντους θα μπορούν να ρυθμισθούν από τον χρήστη.
Ο φόντος που χρησιμοποιώ εδώ είναι ο μοντέρνος Εβραϊκός (Αραμαϊκός) ο οποίος έχει κάποια κοινά σημεία με τον φόντο του Matrix μιας και αναφέρθηκες σε αυτό.
Αν μπορείς υπόδειξε μου που μπορώ να κατεβάσω το font που θες και χρησιμοποιείς στην υπογραφή σου για να βελτιστοποιήσω (εάν χρειάζεται) τις ρουτίνες μου.

Ακολουθεί ένα ενδεικτικό screenshot με γραμματοσειρά τύπου Atlantis Ancient, όπως την κατέβασα από ένα fan-site της ομώνυμης σειράς:

Το memwidget μπορείτε να το κατεβάσετε από το www.geocities.com/unosedai/memwidget.zip σε μορφή zip, όπου συμπεριλαμβάνεται και το απαραίτητο disclaimer (readme.txt).
Ελπίζω να φανεί διασκεδαστικό!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μου έπεσε το σαγόνι... Ειλικρινά... Τόσο γρήγορα βρε??? Respect τρελό

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τι έγινε εδω πέρα ρε παιδιά; Ο άνθρωπος είναι μάστορας!!! Εγω εχω τη γραμματοσειρά Ancient Virtual 0,60 και όποτε θέλεις στη δίνω!!!!!!

Είσαι άπαιχτος!!!
Ω πω πω! Την έβαλα τώρα! ΤΡΕΛΟ!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!!!!

Χαίρομαι που σας άρεσε!
Μάλιστα προσπάθησα να ακολουθήσω κατά γράμμα την περιγραφή του φίλου Valder για την εμφάνιση των χαρακτήρων αφού ομολογώ πως έχω δει μόλις 2 - 3 επεισόδια από την σειρά, νομίζω στην Ε.Τ.3., αν δεν την μπερδεύω με κάποια άλλη παρόμοια (ο πρωταγωνιστής ήταν ο γνωστός Hercules)!

Να είστε καλά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...