Subject to change
e-steki.gr Founder

Με αφορμή ένα βιβλίο που διάβαζα χτες στο οποίο αναφερόταν το command line ως γραμμή ...διαταγών

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Προφανώς αναθέτουν τη δουλειά σε μεταφραστικά γραφεία που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο που πραγματεύονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Τι εννοείς;Και πώς το μετέφραζε το CAD/CAM???
Γιατί εγώ εννοώ τα μενού του προγράμματος.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως το θέμα έχει περισσότερο σκοπό να παραθέσουμε τέτοιες αστείες μεταφράσεις, όχι τόσο να σχολιάσουμε το φαινόμενο (άλλωστε νομίζω είναι κάτι γνωστό σε όλους όσους ασχολούμαστε).
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αυτός: Εκει με τη σωλήνωση ηταν δύσκολα.
Εγώ: Pardon; Υδραυλικός;;
Αυτός: Χαχα, οχι ρε, εκει που εκτελείς σε κομμάτια διαδοχικά τις εντολές
Εγω: Πες μου οτι δεν εννοείς pipelining (ναι, εννοουσε). Φτου φτου φτου (φτύνω στον κόρφο μου, στροφές, σκορδα βγαζω..)

Άκου παρουσιάστηκε μια ανεπανόρθωτη εξαίρεση....

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μήπως ήταν εξαιρετική ανεπανόρθωση;

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το βρήκα στην ελληνική μετάφραση του βιβλίου Human-Computer Interaction, των Dix, Finlay, Abowd, Beale.
Βέβαια εγώ πάλι το screenshot θα χρησιμοποιώ, αλλά το αναφέρω γιατί μου έκανε εντύπωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.