sokolatina_kat
Νεοφερμένο μέλος

"Το Αστρικό Ταξίδι είναι όταν η ψυχή απαλλάσσεται προσωρινά από το σώμα και «ταξιδεύει» ως ενέργεια. Κάθε φορά που το σώμα φτάνει σε κατάσταση REM (πολύ βαθύς ύπνος) η ψυχή απελευθερώνεται και ταξιδεύει. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας, δεν είμαστε όμως όλοι ικανοί να το θυμηθούμε όταν ξυπνάμε. Άλλοι το θυμούνται σαν θολό όνειρο άλλοι όμως δεν το θυμούνται καθόλου."
Δεν ξέρω αν είναι καλό που ψάχνομαι με τα μεταφυσικά. Αλλά μια φίλη μου είπε ότι αυτά είναι φαινόμενα παραψυχολογίας. Επίσης είχα ακούσει για ένα παιδί κοντά στην γειτονιά που μένω ότι κάποια περίοδο της ζωής του είχε διαταραχές στον ύπνο...Εμένα μου είπαν ότι τον "πλάκωνε" η σκιά του και ότι κοιμόταν με ανοιχτή μπαλκονόπορτα για να μπορεί να αναπνέει. Επίσης, ότι πάντα μετά από αυτό το φαινόμενο, έβρισκε σημάδια από την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του. Διάβασα παρόμοια περιστατικά και κάποιοι το ονόμασα "Μόρα".
Εσείς τι λέτε; Μπορούν να είναι πραγματικά αυτά τα φαινόμενα, ή είναι απλά για να μας τραβάνε την προσοχή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Αποτελεί θέμα σε πολές ταινίες και ειδικά θρίλερ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sokolatina_kat
Νεοφερμένο μέλος

To φαινόμενο αυτό λέγεται αστρική προβολή και φυσικά υπάρχει
Αποτελεί θέμα σε πολές ταινίες και ειδικά θρίλερ.
Το πρώτο φαινόμενο εννοείς;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Γενικοτερα για ολα αυτα τα παραφυσικα, δεν ξερω, δεν ασχολουμε! Ειχε φαγωθει καποτε ο Χαρδαβελας και σαν βλαμενα ασχολουμασταν ολοι, μεχρι που το γυρισε στην θρησκεια

sokolatina_kat
Νεοφερμένο μέλος

Για την Μορα υπαρχει νομιζω θεμα στο φορουμ.
Γενικοτερα για ολα αυτα τα παραφυσικα, δεν ξερω, δεν ασχολουμε! Ειχε φαγωθει καποτε ο Χαρδαβελας και σαν βλαμενα ασχολουμασταν ολοι, μεχρι που το γυρισε στην θρησκειαΤι να πω, αν ασχολιθει κανεις σε σοβαρο επιπεδο και οχι σε επιπεδο χαρδαβελα θα ειχε ενδιαφερων, αν και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι υφιστατε οτιδηποτε τετοιο.
Μπορείς να μου στείλεις το link;
Κι εμένα, επειδή όλα αυτά μου ακούγονται κάπως...ήθελα κάποια δεύτερη γνώμη! Αν και δεν πιστεύω ότι είμαι κ πολύ μακριά απ'το να πιστέψω!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

sokolatina_kat
Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστώ

Scandal
Διαχειριστής

Ό,τι βλέπουμε σε ένα όνειρο είναι στοιχεία του εαυτού μας και της εικόνας που διατηρούμαι για τον εξωτερικό/φυσικό κόσμο και τα πρόσωπα που συναντάμε. Εγώ προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι έχω την τάση να φαντάζομαι ότι ξυπνάω/σηκώνομαι από το κρεβάτι μου μέσα σε όνειρο και ταξιδεύω πετώντας σε έναν κόσμο που είναι σε αρκετό βαθμό ίδιος με τον κόσμο που βρίσκεται το φυσικό μου σώμα, όμως όπως είπα είναι καθαρά τμήμα της φαντασίας μου επειδή ξέρω που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή το φυσικό μου σώμα και γνωρίζω το περιβάλλον.
sokolatina_kat
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό που θεωρούμαι ενεργειακό σώμα (στην ουσία ένα φανταστικό είδωλό μας μαζί με το πεδίο όρασής μας)
Δηλαδή το σώμα μας ουσιαστικά απλά φιλοξενεί την ψυχή μας μέχρι να "κλατάρει" και η ψυχή συνεχίζει να υπάρχει;!

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Δηλαδή το σώμα μας ουσιαστικά απλά φιλοξενεί την ψυχή μας μέχρι να "κλατάρει" και η ψυχή συνεχίζει να υπάρχει;!![]()
να κανεις ενα πιο κοντινο στο τατου, δεν φαίνεται τπτ.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Χτες το βράδυ είδα ένα όνειρο στο οποιό ήξερα ότι ονειρευόμουν, το έβλεπα πολύ καθαρά και όταν άνοιγα τα μάτια μου έβλεπα το σκοτεινό υπνοδωμάτιό μου κανονικά. Μετά τα ξαναέκλεινα και συνέχιζα να βλέπω το όνειρο ξεκάθαρα. Οπότε, γιατί κάποιοι να μην έχουν κάτι παρόμοιο?
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα μια συζήτηση με μια φιλη σχετικα με αυτο το θεμα!!
Εχω ακουσει απο πολλους ανθρωπους να διηγούνται μια ανάλογη εμπειρία...
Βρήκα αυτο το θεμα μεσω του Pyles.tv ... Νομιζω πως εχει αρκετο ενδιαφερον!!

sokolatina_kat
Νεοφερμένο μέλος

να κανεις ενα πιο κοντινο στο τατου, δεν φαίνεται τπτ.![]()
Δεν είμαι εγώ αυτή..

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Δεν το γνωρίζω, δεν το έχω βιώσει. Κάτι όμως κάτι μου έκανε πραγματική εντύπωση όταν σε μια συνομιλία που είχα με ενα κοριτσάκι 6,5 χρονών μου εξομολογήθηκε πως στον ύπνο της νομίζει πως δεν είναι εκείνη και πώς είναι μια άλλη. Τη ρώτησα αν κοιμόταν εκείνη την ώρα ή αν ήταν ξύπνια (για να τεστάρω αν ήταν όνειρο) και μου είπε πως ήταν ξύπνια. Ο μπαμπάς της - δε ζει η μητέρα της- την καθησύχαζε δίχως να το αναλύσει περαιτέρω. Συζητιέται αυτό, τί είναι; Είναι κάτι κακό; Είναι ψυχολογικό;

υγ.
έχω παρόμοιο στην κοιλιά..
νομίζω πως και οι δυο συμπάσχετε στην έλλειψη καλού γούστου

sokolatina_kat
Νεοφερμένο μέλος

νομίζω πως και οι δυο συμπάσχετε στην έλλειψη καλού γούστου
![]()
πολύ γλυκός!!

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το γνωρίζω, δεν το έχω βιώσει. Κάτι όμως κάτι μου έκανε πραγματική εντύπωση όταν σε μια συνομιλία που είχα με ενα κοριτσάκι 6,5 χρονών μου εξομολογήθηκε πως στον ύπνο της νομίζει πως δεν είναι εκείνη και πώς είναι μια άλλη. Τη ρώτησα αν κοιμόταν εκείνη την ώρα ή αν ήταν ξύπνια (για να τεστάρω αν ήταν όνειρο) και μου είπε πως ήταν ξύπνια. Ο μπαμπάς της - δε ζει η μητέρα της- την καθησύχαζε δίχως να το αναλύσει περαιτέρω. Συζητιέται αυτό, τί είναι; Είναι κάτι κακό; Είναι ψυχολογικό;
Καλά, κι εγώ σε αυτή την ηλικία είχα την ιδέα πως βρίσκομαι κάπου πολύ μακριά και κινώ το ανθρώπινο σώμα μου, βλέποντας μέσα από αυτό και νιώθοντας πράγματα. Ημουν σίγουρη ώρες ώρες ότι αυτό γίνεται. Αλλες πάλι νόμιζα ότι με παρακολουθούσαν κάμερες παντού και όλοι γύρω μου ήταν ηθοποιοί.
Φαντάσου το σοκ που έπαθα αρκετά χρόνια αργότερα με το Truman Show και το Avatar.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Όταν ο εγκέφαλος πλησιάζει το θάνατο ή βρίσκεται κάτω από ειδικές καταστάσεις, θα μπορούσε να διατηρείται περισσότερη ώρα σε κατάσταση "υπέρθεσης" και να δημιουργείται με αυτό τον τρόπο η αίσθηση ενός άλλου σώματος. Εγώ που δεν είμαι εγώ αλλά συνδέομαι με το εγώ και αιωρούμαι ανάμεσα στα δύο. Αυτή είναι η πιο "τραβηγμένη" εξήγηση που θα μπορούσε κάποιος επιστήμονας να θεωρήσει, εκτός φυσικά από την οποιαδήποτε άλλη παραίσθηση.
Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω. Όσο τον μετράμε (τον σκεφτόμαστε) τόσο μας κρύβει τα μυστικά του. Αν τον πιστέψουμε και τον φανταστούμε μέσω της παρατήρησης (visualization), εκεί κάτι καινούργιο μπορεί να φανεί.
xxtraptxx
Νεοφερμένο μέλος

Τελικα λογο της ταινιας 'Incidious' εμαθα οτι ειναι καθε αλλο παρα αγνωστο φαινομενο και απο τοτε εχω διαβασει παρα πολλα βιβλια και εχω εξασκηθει σε αυτο με αποτελεσμα να μπορω να το ελέγχω οταν μου συμβαινει.
Φυσικα και ειναι αληθινο αλλά θέλει προσοχή, ειδικά αν το δοκιμάσεις απλά 'για την εμπειρια'.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.