fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

13-03-20

23:57
Ένας άνθρωπος 4 σκυλιά ένας πολιτικός και ένα όραμα. Αυτή είναι η αστυνομία ζώων ένα όνειρο του ακτιβιστή Παναγιώτη Μίλα που γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα με την βοήθεια του πολιτικού Άδωνη Γεωργιάδη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

14-03-20

00:33
Ψήφισε μονο ο Φωκακικος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

14-03-20

00:36
εγώ ψήφισα ναι ο ακικος δεν ξέρω αν ψήφισεΨήφισε μονο ο Φωκακικος;
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

14-03-20

00:41
Λέει ότι δεν χρειάζονται κονδύλια και μετά καπάκι αναφέρει για 6 άτομα προσωπικό και τηλεφωνικό κέντρο. Ένας από τους λόγους που ψήφισα κατά.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

14-03-20

01:52
Δεν μου αρέσει που προβάλλεται ο Άδωνις.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

14-03-20

10:41
Ο πιο κατάλληλος υποψήφιος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...