Ironboy
Δραστήριο μέλος
Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα.

04-06-09

16:30
Παιδια ενω εδώ και καιρο ειχα ασυρματο Internet κατι πατησα χτες και ενω δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο δεν τρεχει τις σελιδες.Μπορει καποιος να μου πει πως το επαναφερω τις ρυθμισεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aroukart
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Aroukart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.

05-06-09

00:53
Αναλογα με τον παροχεα σ εχει εναν συγκεκριμενο ip κ πας κ κανεις τις ρυθμησεις του rooter
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα.

05-06-09

01:11
Αναλογα με τον παροχεα σ εχει εναν συγκεκριμενο ip κ πας κ κανεις τις ρυθμησεις του rooter
Δεν πάει ανάλογα με την παροχέα, είναι αναλόγως ποια είναι η gateway του router.
run - cmd -ipconfig /all και βλέπεις το gateway.
Συνήθως είναι 192.168.1.1 ή 192.168.1.2 ή 192.168.1.254 ή 192.168.2.1
Ανεξάρτητα από αυτό, θα ήθελα να ξέρω ποια λαμπάκια ανάβουν στο router σου.
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα.

05-06-09

10:30
παιδια σιγουρα ο router δεν εχει προβλημα γιατι η αδερφη μου συνδεεται και αυτη στο μοντεμ ασυρματα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...