Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 16:30 Ο Ironboy έγραψε: #1 04-06-09 16:30 Παιδια ενω εδώ και καιρο ειχα ασυρματο Internet κατι πατησα χτες και ενω δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο δεν τρεχει τις σελιδες.Μπορει καποιος να μου πει πως το επαναφερω τις ρυθμισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aroukart Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aroukart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 00:53 Ο Aroukart έγραψε: #2 05-06-09 00:53 Αναλογα με τον παροχεα σ εχει εναν συγκεκριμενο ip κ πας κ κανεις τις ρυθμησεις του rooter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 01:11 Ο Unkown-User: #3 05-06-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Aroukart: Αναλογα με τον παροχεα σ εχει εναν συγκεκριμενο ip κ πας κ κανεις τις ρυθμησεις του rooter Click για ανάπτυξη... Δεν πάει ανάλογα με την παροχέα, είναι αναλόγως ποια είναι η gateway του router. run - cmd -ipconfig /all και βλέπεις το gateway. Συνήθως είναι 192.168.1.1 ή 192.168.1.2 ή 192.168.1.254 ή 192.168.2.1 Ανεξάρτητα από αυτό, θα ήθελα να ξέρω ποια λαμπάκια ανάβουν στο router σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 10:30 Ο Ironboy έγραψε: #4 05-06-09 10:30 παιδια σιγουρα ο router δεν εχει προβλημα γιατι η αδερφη μου συνδεεται και αυτη στο μοντεμ ασυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια ενω εδώ και καιρο ειχα ασυρματο Internet κατι πατησα χτες και ενω δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο δεν τρεχει τις σελιδες.Μπορει καποιος να μου πει πως το επαναφερω τις ρυθμισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aroukart Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aroukart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 00:53 Ο Aroukart έγραψε: #2 05-06-09 00:53 Αναλογα με τον παροχεα σ εχει εναν συγκεκριμενο ip κ πας κ κανεις τις ρυθμησεις του rooter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 01:11 Ο Unkown-User: #3 05-06-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Aroukart: Αναλογα με τον παροχεα σ εχει εναν συγκεκριμενο ip κ πας κ κανεις τις ρυθμησεις του rooter Click για ανάπτυξη... Δεν πάει ανάλογα με την παροχέα, είναι αναλόγως ποια είναι η gateway του router. run - cmd -ipconfig /all και βλέπεις το gateway. Συνήθως είναι 192.168.1.1 ή 192.168.1.2 ή 192.168.1.254 ή 192.168.2.1 Ανεξάρτητα από αυτό, θα ήθελα να ξέρω ποια λαμπάκια ανάβουν στο router σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 10:30 Ο Ironboy έγραψε: #4 05-06-09 10:30 παιδια σιγουρα ο router δεν εχει προβλημα γιατι η αδερφη μου συνδεεται και αυτη στο μοντεμ ασυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναλογα με τον παροχεα σ εχει εναν συγκεκριμενο ip κ πας κ κανεις τις ρυθμησεις του rooter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 01:11 Ο Unkown-User: #3 05-06-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Aroukart: Αναλογα με τον παροχεα σ εχει εναν συγκεκριμενο ip κ πας κ κανεις τις ρυθμησεις του rooter Click για ανάπτυξη... Δεν πάει ανάλογα με την παροχέα, είναι αναλόγως ποια είναι η gateway του router. run - cmd -ipconfig /all και βλέπεις το gateway. Συνήθως είναι 192.168.1.1 ή 192.168.1.2 ή 192.168.1.254 ή 192.168.2.1 Ανεξάρτητα από αυτό, θα ήθελα να ξέρω ποια λαμπάκια ανάβουν στο router σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 10:30 Ο Ironboy έγραψε: #4 05-06-09 10:30 παιδια σιγουρα ο router δεν εχει προβλημα γιατι η αδερφη μου συνδεεται και αυτη στο μοντεμ ασυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Aroukart: Αναλογα με τον παροχεα σ εχει εναν συγκεκριμενο ip κ πας κ κανεις τις ρυθμησεις του rooter Click για ανάπτυξη... Δεν πάει ανάλογα με την παροχέα, είναι αναλόγως ποια είναι η gateway του router. run - cmd -ipconfig /all και βλέπεις το gateway. Συνήθως είναι 192.168.1.1 ή 192.168.1.2 ή 192.168.1.254 ή 192.168.2.1 Ανεξάρτητα από αυτό, θα ήθελα να ξέρω ποια λαμπάκια ανάβουν στο router σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 10:30 Ο Ironboy έγραψε: #4 05-06-09 10:30 παιδια σιγουρα ο router δεν εχει προβλημα γιατι η αδερφη μου συνδεεται και αυτη στο μοντεμ ασυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια σιγουρα ο router δεν εχει προβλημα γιατι η αδερφη μου συνδεεται και αυτη στο μοντεμ ασυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.