vanessa99
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

vanessa99
Δραστήριο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

vanessa99
Δραστήριο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου όπως επίσης και στα επείγοντα πηγαίνεις δωρεάν ακόμα και όντας ανασφάλιστη. Επίσης από την στιγμή που έχεις ΑΜΚΑ, ακόμα και να μην έχεις ασφάλεια, δικαιούσαι συνταγογράφηση σε συμβεβλημένους γιατρούς. Εννοείται ότι από την στιγμή που είσαι ενήλικη μπορείς να πας μόνη.
Επειδή έχω πρόσβαση στο api ηλεκτρονική συνταγογράφισης ως προγραμματιστής κάποιου ιατρικού φακέλου που έιναι υπό κατασκευή όταν κάποιο ΑΜΚΑ δεν καλύπτεται από κάποιο τομέα δεν προχωρά η διαδικασία. Συμβεβλημένος ιατρός με ποιο φορέα (ΕΟΠΥΥ; ). Νομίζω ότι τα φάρμακα των ανασφάλιστων τα καλύπτει το νοσοκομείο.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή έχω πρόσβαση στο api ηλεκτρονική συνταγογράφισης ως προγραμματιστής κάποιου ιατρικού φακέλου που έιναι υπό κατασκευή όταν κάποιο ΑΜΚΑ δεν καλύπτεται από κάποιο τομέα δεν προχωρά η διαδικασία. Συμβεβλημένος ιατρός με ποιο φορέα (ΕΟΠΥΥ; ). Νομίζω ότι τα φάρμακα των ανασφάλιστων τα καλύπτει το νοσοκομείο.
Στο κέντρο υγείας θυμάμαι δεχόμασταν ανασφάλιστους για συνταγογράφηση και μάλιστα αυτοί και οι άνεργοι πλήρωναν 0% συμμετοχή στα φάρμακα όταν πήγαιναν στο φαρμακείο (επιλέγαμε κάτι αντίστοιχο μετά την εισαγωγή του ΑΜΚΑ που αυτή την στιγμή επειδή δεν έχω κωδικούς για το σύστημα μου διαφεύγει). Πρώτη φορά άκουσα να γίνεται λόγος για συνταγογράφηση σε ανασφάλιστους στους Γιατρούς του Κόσμου, όπου τους έλεγαν ότι αν έχουν ΑΜΚΑ, ακόμα και να είναι ανασφάλιστοι τώρα, μπορούν να πάνε σε ένα ΠΕΔΥ και να τους γράψουν φάρμακα (το έλεγαν γιατί έρχονταν και ζητούσαν από τα αποθέματα που δίνουν οι ΓτΚ ούτως ή άλλως). Αυτό πριν 2 χρόνια. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.

Alexander
Νεοφερμένο μέλος

Έκανα αίτηση για ασφάλιση υγείας πρόσφατα στην groupama (με ασφαλιστή την Infomax) και βρήκανε συνταγογραφήσεις στο ΑΜΚΑ μου που δεν έχουν καμιά σχέση με μένα.Στο κέντρο υγείας θυμάμαι δεχόμασταν ανασφάλιστους για συνταγογράφηση και μάλιστα αυτοί και οι άνεργοι πλήρωναν 0% συμμετοχή στα φάρμακα όταν πήγαιναν στο φαρμακείο
Μπορεί κάποιος να συνταγογράφησε κατά λάθος στο δικό μου ΑΜΚΑ ή είναι συχνό να συνταγογραφούν στους ΑΜΚΑ άλλων;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.