Guest 781029
Επισκέπτης

Το πολύ το τίκι-τάκα κάνει το παιδί μαλάκα...ο πολύς αυνανισμός τι προβλήματα προκαλεί; εκτός από το κολλώδες υγρό ως λεκέ εκεί που πέσει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης

Συμπέρασμα;...τις τελευταίες μέρες κάνω πειράματα στο μπάνιο προσπαθώντας να εντοπίσω τη θερμοκρασία μετουσίωσης του σπέρματος.![]()

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

νομίζω πως αυτό είναι το πείραμα-όνειρο κάθε άνδρα αλλά θα το προτιμούσα αν είχα και ένα μικροσκόπιο...τις τελευταίες μέρες κάνω πειράματα στο μπάνιο προσπαθώντας να εντοπίσω τη θερμοκρασία μετουσίωσης του σπέρματος.![]()

Dias
Επιφανές μέλος

Για τη σωστή επιστημονική μελέτη του φαινομένου απαιτείται να έχεις και την κατάλληλη βοηθό.νομίζω πως αυτό είναι το πείραμα-όνειρο κάθε άνδρα αλλά θα το προτιμούσα αν είχα και ένα μικροσκόπιο![]()

Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος

Συμπέρασμα;![]()
Ακριβή θερμοκρασία δε ξέρω,άλλα πρέπει να είναι πολύ υψηλή.Κάνω με καυτό και ίσα που το αντέχω όταν μετουσιώνεται.Έχω απορία βασικά.Το νερό όταν γίνεται η μετουσίωση βγάζει καπνούς.Μπορεί να αλλάξει η υλική κατάσταση του νερού και με λιγότερους από 100 Co;Γιατί αν έκανα μπάνιο στους 100 θα ήταν εμφανές στο δέρμα νομίζω

νομίζω πως αυτό είναι το πείραμα-όνειρο κάθε άνδρα αλλά θα το προτιμούσα αν είχα και ένα μικροσκόπιο![]()
Θα γράψω το 1ο μου ερασιτεχνικό paper πάνω σε αυτό το αντικείμενο,χαχα

Guest 781029
Επισκέπτης

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...Για τη σωστή επιστημονική μελέτη του φαινομένου απαιτείται να έχεις και την κατάλληλη βοηθό.
![]()
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

χαχαχα κι εγω καπως ετσι φιλε ! Καλο πραγμα ο πειραματισμος.Θα πω και εγω την ιστορια μου
Τσοντες κτλ ειχα δει. Ναι μου σηκωνοταν οταν εβλεπα κατι αλλα δεν του ειχα δωσει σημασια. Μια φορα στο μπανιο λοιπον, εκανα μια απο τις γνωστες τοτε ανακαλυψεις του σωματος μουΕ δεν θυμαμαι πως φτασαμε σε εκεινο το σημειο, αλλα τελοσπαντων μετα απο λιγη ωρα αρχισα να την παιζω. Και συνεχιζα χωρις λογο, ετσι, ουτε προσπαθουσα να πετυχω κατι, εντελως τυχαια. Ε μεχρι που παιξε παιξε ξαφνικα μου ερχοταν κατι σαν (εντονο γαργαλιτο στο πεος το ελεγα τοτε). Και αυτο ηταν παιδες. Με το που αυξανοταν αυτο ... το σταματησα γιατι φοβηθηκα και δεν ηξερα τι μου γινοταν
. Ωσπου μετα απο καποιες μερες, εκει που καθομουν και κοιτουσα το ταβανι καθησα και σκεφτηκα το εξης, οντας ατομο της σκεψης και του πειραματισμου 8).
<<Αμα δηλαδη κατσουν και μου δεσουν τα χερια καποιοι, και αυτοι οι καποιοι αρχιζουν να μου την παιζουν ενω μου ερχεται αυτο το γαργαλιτο ξανα, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ρε παιδι μου? Θα πεθανω απο το γαργαλιτο? Αν ειναι δυνατον>>
Και καπως ετσι γεννηθηκε η πραγματικη απορια, οποτε την αλλη μερα, με τα καταλληλα συνεργα παω στο μπανιο και τακα τουκα τουκα τακα, εγενετο το φως το αληθινο απο το πεος μου
Η συνεχεια της ιστοριας γνωστη και θρυλικη 8)

nPb
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.