qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα.

06-07-12

12:13
Ο υπολογιστής είναι ρυθμισμένος να μπαίνει σε κατάσταση αναστολή λειτουργίας μετά από 30 λεπτά. Από ό,τι ξέρω, αυτό σημαίνει ότι αν σε 30 λεπτά δεν έχει κουνηθεί το ποντίκι ή δεν έχει πατηθεί κάποιο πλήκτρο, τότε ο υπολογιστής μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας. Τι γίνεται όμως αν κατεβάζω αρχεία ή σαρώνω τον υπολογιστή με το antivirus, ενέργειες που δεν απαιτούν την παρέμβαση του χρήστη; Η εκάστοτε ενέργεια θα διακοπεί και ο υπολογιστής θα μπει σε αναστολή λειτουργίας μετά το πέρας των 30 λεπτών;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

07-07-12

18:00
Αναλόγως την εφαρμογή, μια σωστά γραμμένη εφαρμογή θα το έχει προβλέψει και θα δίνει το κατάλληλο "σήμα" στα windows να μην σε αυτόματη αναστολή.
Προσωπικά όταν θέλω να μείνει ο υπολογιστής ανοιχτός αλλάζω στα γρήγορα το power plan.
Προσωπικά όταν θέλω να μείνει ο υπολογιστής ανοιχτός αλλάζω στα γρήγορα το power plan.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.