dark angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

.Πρώτη και καλύτερη η Χρύσα Ρώπα όπου πρωταγωνιστούσε και στις 2 σειρές Λοιπόν θέλω να μάθω και την δική σας γνώμη!!!!!!!!!!
όταν μιλάει αυτή η γυναίκα ,εκκρίνεται μια σπάνια ουσία στον εγκέφαλο μου , η οποία έχει ταυτοποιηθεί σε πολλούς serial killer
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

ΒΙΛΙΣ-21-
Νεοφερμένο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

συμφωνω απολυτα! το "οικογενεια βλπτει" δεν μου αρεσει καθολου γιατι σε καθε επισοδειο ειναι και πιο κρυο και γενικα πολυ ανιαρο. Το 50-50 ειναι απο τις λιγες ελληνικες σειρες που με εκανε να γελασω και να θελω να το δω γιατι ακομα κι αν δεν ηταν κατι το τοοοσοοο σπουδαιο οι προταγωνιστες και οι ατακες τους το εκαναν πολυ ευχαριστο!δεν νομιζω πως μπορει να συγκριθει καμια σειρα με το <<πενηντα - πενηντα>> και τον Φιλιππιδη... εμενα προσωπικα η Ρωπα με εκνευριζει αφανταστα με τις τσιριδες της.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

τα ρεμαλια του μεγκα..εβαλαν τις σαβουροσειρες το βραδυ..και κρατανε το 50-50 για τον Αυγουστο..συμφωνω απολυτα! το "οικογενεια βλπτει" δεν μου αρεσει καθολου γιατι σε καθε επισοδειο ειναι και πιο κρυο και γενικα πολυ ανιαρο. Το 50-50 ειναι απο τις λιγες ελληνικες σειρες που με εκανε να γελασω και να θελω να το δω γιατι ακομα κι αν δεν ηταν κατι το τοοοσοοο σπουδαιο οι προταγωνιστες και οι ατακες τους το εκαναν πολυ ευχαριστο!
ξεφτιλα..εχω νευριασει.γιατι τωρα πια δεν εχω τι να δω το βραδυ..
ειχαμε το 50-50 και ανοιγε η ψυχη μας..τωρα..βλεπουμε τις αισχρες κομπλεξικες κρυαδες του ομοφυλοφιλου Ρηγα.. το τι μισογυνισμος και γενικα διαστροφη βγαζει αυτη η σειρα δεν λεγεται..
αλλα τι λεω?εδω εκανε το τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη..εκει θα κολλαγε?
κριμα και για τον Πυγμαλιωνα Δαδακαριδη που ηταν τοσο καλος στο 50-50 και φαινεται τοσο στημενος και ψευτικος στο οικογενεια βλαπτει....
50-50 κορυφη..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...