Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Έθιξες μεγάλο ζήτημα. Το οποίο σίγουρα θα γίνει άλλο thread.Αλλα προσωπικα με απογοητευει το γεγονος οτι ανθρωποι διαλεγουν το αβολο και μη πρακτικο, γιατι εχουν καλλιεργησει μια συγκεκριμενη εικονα για ενα ρουχο, και κατ επεκταση δινουν μεγαλο βαρος στο τι θα πει ο κοσμος...
Τι έχει σημασία στο ρούχο συγκεκριμένα. Η πρακτικότητα/λειτουργικότητα ή η εμφάνιση. Και τι δείχνει το γεγονός ότι ζορίσεσαι φορώντας ένα μη λειτουργικό ρούχο στους τριγύρους και τι θα έπρεπε να δείχνει. Και δεν μιλάμε για βερμούδες μόνο. Από στολές,κουστούμια,γραβάτες μέχρι όλη την γυναικεία ένδυση που γενικά είναι απίστευτα ανθυγιεινή (παπούτσια πχ) και πολλές φορές άβολη αλλά όλες τρέχουν από πίσω και ακολουθούν την εκάστοτε μόδα.
Όπως κατάλαβες και εγώ μαζί σου, και είναι και κάτι για το οποίο από πολύ μικρός διαφωνούσα με την κοινωνία και ποτέ δεν μπορούσαν να με πείσουν με κάποιον λογικό επιχείρημα
Ένας μεγάλος boss στην δουλειά μου λέει ότι το κουστούμι και η καλή ένδυση δείχνει κάτι σαν τι θυσία κάνεις για την πάρτυ του άλλου που ξέρει ότι ταλαιπωρείσαι και μάλλον θα σε εκτιμά περισσότερο.Ας γελάσω.
Για να αφήσω ασχολίαστα τα μαύρα ράσα και τα πένθιμα ρούχα ή κρητική μαυροφορεσιά σε ένα από τα πιο ζεστά μέρη της Ελλάδας.
Άντε άς φτοιάξει κάποιος το thread και να με κάνει move.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Βασικά μωρε δεν είναι τόσο οτι την θεωρώ παιδική... Αλλά γενικά κακόγουστη... Βέβαια εγώ προτιμώ το σχετικά κυριλέ ντύσιμο στους άντρες, οπότε φταίει αυτο.
Κάτι τέτοιο?

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ιουυυυυυ!! Αυτό είναι μια άθλια μείξη!Κάτι τέτοιο?![]()

(αγόρασε κανά λινό παντελόνι και δε θα χεις πρόβλημα χαχα

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Ιουυυυυυ!! Αυτό είναι μια άθλια μείξη!
Μα γιατί βρε συνδυάζει και τα 2

Απο πάνω γραφείο απο κάτω παραλία!

Demelene
Διάσημο μέλος

και πιο κάτω ποδαρίλα.Μα γιατί βρε συνδυάζει και τα 2![]()
Απο πάνω γραφείο απο κάτω παραλία!![]()

dooo
Διακεκριμένο μέλος

εγώ πάντως δε φοράω ποτέ βερμούδα ούτε φούστα στη δουλειά και δε με ενοχλεί για τον απλούστατο λόγο οτι μέσα στο γραφείο έχει παγωνιά.. τώρα αςπούμε έχω παγώσει

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.