Βιβλιοπωλείο σε επαρχιακή πόλη

MaryLou

Νεοφερμένο μέλος

Η MaryLou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα.
Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα την γνώμη σας!
Σκέφτομαι να ανοίξω ένα παιδικό βιβλιοπωλείο, στο οποίο θα υπάρχουν και καλής ποιότητας παιχνίδια, υλικά ζωγραφικής κ.α
Επιπλέον σκέφτομαι να εντάξω και τμήματα μουσικοκινιτικής στον ίδιο χώρο, εργαστήρια ζωγραφικής, παρουσιάσεις βιβλίων, παιδικά θεατράκια 1 φορά το μήνα κ.α. πολλά.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σταθεί σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο.
Εγώ κατοικώ σε μία μικρή κωμόπολη 3500 κατοίκων.
Τι γνώμη έχετε; αξίζει το ρίσκο;
Να αναφέρω ότι στην ίδια πόλη υπάρχουν 2 ακόμα παλιά καταστήματα παιχνιδιών αλλά με κακής ποιότητας παιχνίδια-βιβλία κτλ.

edouardos

Νεοφερμένο μέλος

Ο edouardos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής/ρια. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
Τελικά, τι έκανες με αυτό το όνειρο; Το παράτησες; Άμα έχεις την δυνατότητα και τα χρήματα για να το ανοίξεις, μην περιμένεις!

Ειδικά αν δεν σου αρέσει η δουλειά που κάνεις τώρα, γιατί να μην κινηθείς σε κάτι που θα σε ευχαριστεί; Σιγουρα θα είναι δύσκολα και κουραστικά στην αρχή, όμως θα αξίζει γιατί θα είναι κάτι που θα το θες! Μου περνάει και μένα από το μυαλό συχνά αλλά όνειρο θα μείνει.:book:

Θα ήταν ένα μικρό cozy βιβλιοπωλείο με μεταχειρισμένα βιβλία αλλά και καινούρια. Βιβλιοπωλείο καφετέρια και εννοείται με τον καιρό θα γινόμουν συγγραφέας :hehe: Προς το παρόν είναι μόνο σενάρια στο κεφάλι μου και τίποτα παραπάνω.

Ariana2018

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.
Πολυ ωραίο ακουγεται, ξεκινά το και βλέπεις
Εγώ πιστευω όταν έχεις μεράκι όλα καλά πανε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια