maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

LOGITECH 1
LABTEC1, LABTEC2
TRUST1, TRUST2
INNOVATOR
Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι το TRUST2. Το κακό είναι πως απ' ότι μου είπαν, τα trust δεν είναι καθόλου καλά πληκτρολόγια. Ήθελα να πάω σε κάποιο μαγαζί να τα δω και από κοντά όμως δεν τα βρήκα κάπου εκτός από το internet.
Αν κάποιος γνωρίζει ποια μάρκα θεωρείται καλύτερη/χειρότερη ή αν δούλεψε με flat πληκτρολόγιο και έχει να προτείνει κάτι, θα παρακαλούσα να βοηθήσει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εγώ αυτό που θα αγόραζα είναι το Logitech. Πολύ καλό όνομα στον τομέα αυτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roof3770
Νεοφερμένο μέλος

Εχω δουλεψει με το Logitech που εχεις πρωτο και μπορω να πω οτι μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις. Αν δεν εχεις παρει ακομα εγω αυτο προτεινω.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ LOGITECH MEDIA KEYBOARD GR

θελω ενα καλο ανθεκτικο στα κουμπια πληκτρολογιο σε αυτην τιμη περιπου.κοινως οχι κανα μαρκα μ'εκαψες

ποιο απο τα δυο προτιματε?
ποιο απο τα δυο να διαλεξω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Περαν αυτου, αν εισαι αναμεσα σε αυτα τα δυο εγω θα προτιμουσα το πρωτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Η πειρα μου μου εχει μαθει να προτιμω τα πληκτρολογια της microsoft αν θελω κατι που θα αντεξει...
αληθεια?γιατι πολλοι λενε το ακριβως αντιθετο!μακρια απο microsoft!
ειναι οντως πιο ανθεκτικα στο χρονο?δεν ειμαι απολυτος...
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

α και απορία από άσχετο , όταν λέτε ανθεκτικό δλδ τι παθαίνει και μετά από πόσα χρόνια , ένα πληκτρολόγιο ;
Άγγελος
Επιφανές μέλος

το φτηνοτερο λαπτο καλο ειναι το curve microsoft
https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575613

εχω λαπτοπ και τα βρισκω πιο ανετα?αξιζουν τα 15 ευρω ?γιατο παραπανω?
γιατι ολα εχουν μικρο εντερ πληκτρο?
δειχνει κατι οτι τα logitech που εδειξα πριν εχουν 3 και 5 χρονια εγγυηση ,ενω το ακριβοτερο απο πανω πληκτρολογιο εχει μονο 1?δειχνει αυτο πραγματικα καποια αντοχη ή δεν παιζει ρολο?
Περιβόητο μέλος

βασικά θα προσθέσω και φλατ 8)κανένα φτηνό με φωτειζόμενα πλήκτρα και ασύρματο (το δεύτερο μόνο άμα εξακολουθεί να είναι φτηνό) σας βρίσκεται ;
α και απορία από άσχετο , όταν λέτε ανθεκτικό δλδ τι παθαίνει και μετά από πόσα χρόνια , ένα πληκτρολόγιο ;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Περιβόητο μέλος

και γενικά ότι έχουνε στα μαγαζιά , άμα είναι φλατ δεν είναι και φωτειζόμενο (που τα χουνε για gamers)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.