Βοήθεια σχετικά με την σελίδα που βρίσκομαι!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Kim.Love31

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς μπορώ να γίνω μέλος?Διότι όταν τοποθετώ απαντήσεις,εμφανίζομαι ως απλός επισκέπτης:'(και επίσης θέλω να χρησιμοποιήσω εικόνα!Σας παρακαλώ!Μια βοήθεια στο νέο σας συνεταιράκι;(αν με βλέπετε έτσι!!!!:iagree:)

Επειγόντως!Επίσης συγγνώμη αν δεν έπρεπε να βάλω γενικό για το περιεχόμενο!Δεν γινόταν να το βάλω ως thread χωρίς αυτό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.559 μηνύματα.
Απ' ότι είδα έχεις ανοίξει εκ παραδρομής δύο λογαριασμούς: Kim.Love31 και Kim.Love. :)

Πες ποιόν θέλεις να κρατήσεις. Ο Kim.Love31 είναι κανονικά ενεργοποιημένος με δικαιώματα μέλους αλλά αν προτιμάς το username Kim.Love, μπορεί να αλλάξει. :iagree:

Εικόνα avatar μπορείς να βάλεις από το μενού Ρυθμίσεις >> Επεξεργασία Avatar
(το μενού βρίσκεται πάνω -αριστερά)

:bye:

-petros

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kim.Love31

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ Πέτρο.Θέλω να κρατήσω τον λογαριασμό Kim.Love31 αν γίνεται να διαγραφεί ο άλλος μου.Τώρα έμαθα να χρησιμοποιώ καλύτερα την σελίδα και όπως βλέπεις έχω και avatar!Έχω όμως μια ακόμα απορία.Γιατί δν μου εμφανίζονται η Περιοχή και το Πραγματικό όνομα;:thanks:

!Βάλια!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα.
εμ ίσως επειδή δεν τα έβαλες?...Λέω εγώ τώρα!Πήγαινε εκεί που λέει ρυθμίσεις-> επεξεργασία προφίλ(νομίζω)

Ηλίας

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα.
Εντάξει το λύσαμε και αυτό. :lock::lock::lock::lock::lock:

miv

Επιφανές μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα.
Έλεος εσύ με τα κλειδώματα και τα λουκέτα! Να πας να γίνεις δεσμοφύλακας!:P

Ηλίας

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα.
Αφού εντάξει λύθυκε η απορία.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.559 μηνύματα.
Ας είναι. :D:D

-petros

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...