Kim.Love31 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:58 Η Kim.Love31: #1 23-04-08 22:58 Μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς μπορώ να γίνω μέλος?Διότι όταν τοποθετώ απαντήσεις,εμφανίζομαι ως απλός επισκέπτηςκαι επίσης θέλω να χρησιμοποιήσω εικόνα!Σας παρακαλώ!Μια βοήθεια στο νέο σας συνεταιράκι;(αν με βλέπετε έτσι!!!!:iagree Επειγόντως!Επίσης συγγνώμη αν δεν έπρεπε να βάλω γενικό για το περιεχόμενο!Δεν γινόταν να το βάλω ως thread χωρίς αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 23:08 Ο Scandal έγραψε: #2 23-04-08 23:08 Απ' ότι είδα έχεις ανοίξει εκ παραδρομής δύο λογαριασμούς: Kim.Love31 και Kim.Love. Πες ποιόν θέλεις να κρατήσεις. Ο Kim.Love31 είναι κανονικά ενεργοποιημένος με δικαιώματα μέλους αλλά αν προτιμάς το username Kim.Love, μπορεί να αλλάξει. :iagree: Εικόνα avatar μπορείς να βάλεις από το μενού Ρυθμίσεις >> Επεξεργασία Avatar (το μενού βρίσκεται πάνω -αριστερά) -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kim.Love31 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:53 Η Kim.Love31: #3 24-04-08 09:53 Ευχαριστώ πολύ Πέτρο.Θέλω να κρατήσω τον λογαριασμό Kim.Love31 αν γίνεται να διαγραφεί ο άλλος μου.Τώρα έμαθα να χρησιμοποιώ καλύτερα την σελίδα και όπως βλέπεις έχω και avatar!Έχω όμως μια ακόμα απορία.Γιατί δν μου εμφανίζονται η Περιοχή και το Πραγματικό όνομα;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 18:34 Η !Βάλια! έγραψε: #4 24-04-08 18:34 εμ ίσως επειδή δεν τα έβαλες?...Λέω εγώ τώρα!Πήγαινε εκεί που λέει ρυθμίσεις-> επεξεργασία προφίλ(νομίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:02 Ο Ηλίας έγραψε: #5 06-05-08 01:02 Εντάξει το λύσαμε και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:03 Ο miv έγραψε: #6 06-05-08 01:03 Έλεος εσύ με τα κλειδώματα και τα λουκέτα! Να πας να γίνεις δεσμοφύλακας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:04 Ο Ηλίας έγραψε: #7 06-05-08 01:04 Αφού εντάξει λύθυκε η απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 04:37 Ο Scandal έγραψε: #8 06-05-08 04:37 Ας είναι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς μπορώ να γίνω μέλος?Διότι όταν τοποθετώ απαντήσεις,εμφανίζομαι ως απλός επισκέπτηςκαι επίσης θέλω να χρησιμοποιήσω εικόνα!Σας παρακαλώ!Μια βοήθεια στο νέο σας συνεταιράκι;(αν με βλέπετε έτσι!!!!:iagree Επειγόντως!Επίσης συγγνώμη αν δεν έπρεπε να βάλω γενικό για το περιεχόμενο!Δεν γινόταν να το βάλω ως thread χωρίς αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 23:08 Ο Scandal έγραψε: #2 23-04-08 23:08 Απ' ότι είδα έχεις ανοίξει εκ παραδρομής δύο λογαριασμούς: Kim.Love31 και Kim.Love. Πες ποιόν θέλεις να κρατήσεις. Ο Kim.Love31 είναι κανονικά ενεργοποιημένος με δικαιώματα μέλους αλλά αν προτιμάς το username Kim.Love, μπορεί να αλλάξει. :iagree: Εικόνα avatar μπορείς να βάλεις από το μενού Ρυθμίσεις >> Επεξεργασία Avatar (το μενού βρίσκεται πάνω -αριστερά) -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kim.Love31 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:53 Η Kim.Love31: #3 24-04-08 09:53 Ευχαριστώ πολύ Πέτρο.Θέλω να κρατήσω τον λογαριασμό Kim.Love31 αν γίνεται να διαγραφεί ο άλλος μου.Τώρα έμαθα να χρησιμοποιώ καλύτερα την σελίδα και όπως βλέπεις έχω και avatar!Έχω όμως μια ακόμα απορία.Γιατί δν μου εμφανίζονται η Περιοχή και το Πραγματικό όνομα;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 18:34 Η !Βάλια! έγραψε: #4 24-04-08 18:34 εμ ίσως επειδή δεν τα έβαλες?...Λέω εγώ τώρα!Πήγαινε εκεί που λέει ρυθμίσεις-> επεξεργασία προφίλ(νομίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:02 Ο Ηλίας έγραψε: #5 06-05-08 01:02 Εντάξει το λύσαμε και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:03 Ο miv έγραψε: #6 06-05-08 01:03 Έλεος εσύ με τα κλειδώματα και τα λουκέτα! Να πας να γίνεις δεσμοφύλακας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:04 Ο Ηλίας έγραψε: #7 06-05-08 01:04 Αφού εντάξει λύθυκε η απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 04:37 Ο Scandal έγραψε: #8 06-05-08 04:37 Ας είναι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απ' ότι είδα έχεις ανοίξει εκ παραδρομής δύο λογαριασμούς: Kim.Love31 και Kim.Love. Πες ποιόν θέλεις να κρατήσεις. Ο Kim.Love31 είναι κανονικά ενεργοποιημένος με δικαιώματα μέλους αλλά αν προτιμάς το username Kim.Love, μπορεί να αλλάξει. :iagree: Εικόνα avatar μπορείς να βάλεις από το μενού Ρυθμίσεις >> Επεξεργασία Avatar (το μενού βρίσκεται πάνω -αριστερά) -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kim.Love31 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:53 Η Kim.Love31: #3 24-04-08 09:53 Ευχαριστώ πολύ Πέτρο.Θέλω να κρατήσω τον λογαριασμό Kim.Love31 αν γίνεται να διαγραφεί ο άλλος μου.Τώρα έμαθα να χρησιμοποιώ καλύτερα την σελίδα και όπως βλέπεις έχω και avatar!Έχω όμως μια ακόμα απορία.Γιατί δν μου εμφανίζονται η Περιοχή και το Πραγματικό όνομα;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 18:34 Η !Βάλια! έγραψε: #4 24-04-08 18:34 εμ ίσως επειδή δεν τα έβαλες?...Λέω εγώ τώρα!Πήγαινε εκεί που λέει ρυθμίσεις-> επεξεργασία προφίλ(νομίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:02 Ο Ηλίας έγραψε: #5 06-05-08 01:02 Εντάξει το λύσαμε και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:03 Ο miv έγραψε: #6 06-05-08 01:03 Έλεος εσύ με τα κλειδώματα και τα λουκέτα! Να πας να γίνεις δεσμοφύλακας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:04 Ο Ηλίας έγραψε: #7 06-05-08 01:04 Αφού εντάξει λύθυκε η απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 04:37 Ο Scandal έγραψε: #8 06-05-08 04:37 Ας είναι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ πολύ Πέτρο.Θέλω να κρατήσω τον λογαριασμό Kim.Love31 αν γίνεται να διαγραφεί ο άλλος μου.Τώρα έμαθα να χρησιμοποιώ καλύτερα την σελίδα και όπως βλέπεις έχω και avatar!Έχω όμως μια ακόμα απορία.Γιατί δν μου εμφανίζονται η Περιοχή και το Πραγματικό όνομα;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 18:34 Η !Βάλια! έγραψε: #4 24-04-08 18:34 εμ ίσως επειδή δεν τα έβαλες?...Λέω εγώ τώρα!Πήγαινε εκεί που λέει ρυθμίσεις-> επεξεργασία προφίλ(νομίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:02 Ο Ηλίας έγραψε: #5 06-05-08 01:02 Εντάξει το λύσαμε και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:03 Ο miv έγραψε: #6 06-05-08 01:03 Έλεος εσύ με τα κλειδώματα και τα λουκέτα! Να πας να γίνεις δεσμοφύλακας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:04 Ο Ηλίας έγραψε: #7 06-05-08 01:04 Αφού εντάξει λύθυκε η απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 04:37 Ο Scandal έγραψε: #8 06-05-08 04:37 Ας είναι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμ ίσως επειδή δεν τα έβαλες?...Λέω εγώ τώρα!Πήγαινε εκεί που λέει ρυθμίσεις-> επεξεργασία προφίλ(νομίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:02 Ο Ηλίας έγραψε: #5 06-05-08 01:02 Εντάξει το λύσαμε και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:03 Ο miv έγραψε: #6 06-05-08 01:03 Έλεος εσύ με τα κλειδώματα και τα λουκέτα! Να πας να γίνεις δεσμοφύλακας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:04 Ο Ηλίας έγραψε: #7 06-05-08 01:04 Αφού εντάξει λύθυκε η απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 04:37 Ο Scandal έγραψε: #8 06-05-08 04:37 Ας είναι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εντάξει το λύσαμε και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:03 Ο miv έγραψε: #6 06-05-08 01:03 Έλεος εσύ με τα κλειδώματα και τα λουκέτα! Να πας να γίνεις δεσμοφύλακας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:04 Ο Ηλίας έγραψε: #7 06-05-08 01:04 Αφού εντάξει λύθυκε η απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 04:37 Ο Scandal έγραψε: #8 06-05-08 04:37 Ας είναι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλεος εσύ με τα κλειδώματα και τα λουκέτα! Να πας να γίνεις δεσμοφύλακας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:04 Ο Ηλίας έγραψε: #7 06-05-08 01:04 Αφού εντάξει λύθυκε η απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 04:37 Ο Scandal έγραψε: #8 06-05-08 04:37 Ας είναι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αφού εντάξει λύθυκε η απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 04:37 Ο Scandal έγραψε: #8 06-05-08 04:37 Ας είναι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ας είναι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.