Βοήθεια σχετικά με την σελίδα που βρίσκομαι!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Kim.Love31

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς μπορώ να γίνω μέλος?Διότι όταν τοποθετώ απαντήσεις,εμφανίζομαι ως απλός επισκέπτης:'(και επίσης θέλω να χρησιμοποιήσω εικόνα!Σας παρακαλώ!Μια βοήθεια στο νέο σας συνεταιράκι;(αν με βλέπετε έτσι!!!!:iagree:)

Επειγόντως!Επίσης συγγνώμη αν δεν έπρεπε να βάλω γενικό για το περιεχόμενο!Δεν γινόταν να το βάλω ως thread χωρίς αυτό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ' ότι είδα έχεις ανοίξει εκ παραδρομής δύο λογαριασμούς: Kim.Love31 και Kim.Love. :)

Πες ποιόν θέλεις να κρατήσεις. Ο Kim.Love31 είναι κανονικά ενεργοποιημένος με δικαιώματα μέλους αλλά αν προτιμάς το username Kim.Love, μπορεί να αλλάξει. :iagree:

Εικόνα avatar μπορείς να βάλεις από το μενού Ρυθμίσεις >> Επεξεργασία Avatar
(το μενού βρίσκεται πάνω -αριστερά)

:bye:

-petros

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ Πέτρο.Θέλω να κρατήσω τον λογαριασμό Kim.Love31 αν γίνεται να διαγραφεί ο άλλος μου.Τώρα έμαθα να χρησιμοποιώ καλύτερα την σελίδα και όπως βλέπεις έχω και avatar!Έχω όμως μια ακόμα απορία.Γιατί δν μου εμφανίζονται η Περιοχή και το Πραγματικό όνομα;:thanks:

εμ ίσως επειδή δεν τα έβαλες?...Λέω εγώ τώρα!Πήγαινε εκεί που λέει ρυθμίσεις-> επεξεργασία προφίλ(νομίζω)

Εντάξει το λύσαμε και αυτό. :lock::lock::lock::lock::lock:

Έλεος εσύ με τα κλειδώματα και τα λουκέτα! Να πας να γίνεις δεσμοφύλακας!:P

Αφού εντάξει λύθυκε η απορία.

Ας είναι. :D:D

-petros

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back