Βομβαρδισμός από e-mails

Crookshanks

Διάσημο μέλος

Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα.
Ήθελα να κάνω το τόπικ αυτό εδώ και αρκετό καιρό. Λοιπόν, παρ' όλο που έχω βάλει από τις ρυθμίσεις να μη μου αποστέλλονται στη διεύθυνση e-mail μου μηνύματα για νέα ποστς στα τόπικ που έχω γράψει/παρακολουθώ, αυτά μου έρχονται και μου μαζεύονται κάμποσα, τα οποία πρέπει αν διαγράφω κάθε φορά. Δε θέλω φυσικά να αποκλείσω το ischool ως αποστολέα, αλλά είναι σπαστικό να πρέπει να διαγράφω τόσα μηνύματα... Αφού σπαμ δε μου έρχονται καθόλου... Αν μπορούσατε να κάνετε κάτι θα σας ήμουν ευγνώμων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

!Βάλια!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα.
Και εγώ το πάθαινα αυτό....Τώρα μου έρχονται 5-6 την μέρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.559 μηνύματα.
Ήθελα να κάνω το τόπικ αυτό εδώ και αρκετό καιρό. Λοιπόν, παρ' όλο που έχω βάλει από τις ρυθμίσεις να μη μου αποστέλλονται στη διεύθυνση e-mail μου μηνύματα για νέα ποστς στα τόπικ που έχω γράψει/παρακολουθώ, αυτά μου έρχονται και μου μαζεύονται κάμποσα, τα οποία πρέπει αν διαγράφω κάθε φορά. Δε θέλω φυσικά να αποκλείσω το ischool ως αποστολέα, αλλά είναι σπαστικό να πρέπει να διαγράφω τόσα μηνύματα... Αφού σπαμ δε μου έρχονται καθόλου... Αν μπορούσατε να κάνετε κάτι θα σας ήμουν ευγνώμων.
Και να κλείσεις την ενημέρωση (από εδώ θέτοντας Δεν επιθυμώ παρακολούθηση), δε θα πάψουν να σου στέλνονται άμα δε σβήσεις και από εδώ όσα είχαν οριστεί ως θέματα που παρακολουθείς (πριν κλείσεις τη μέθοδο εγγραφής σε νέα θέματα).

Στην αρχή του iSchool, από default οι ενημερώσεις ήταν ρυθμισμένες στο "άμεση ενημέρωση με e-Mail" για όσους έκαναν εγγραφή.
Πλέον η ενημέρωση είναι από default μία φορά την εβδομάδα. :bye:

-petros

Valandil

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα.
Στον πίνακα ελέγχου,σβήστε από τα Θέματα που παρακολουθείτε,όσα θέματα υπάρχουν.

Crookshanks

Διάσημο μέλος

Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα.
Ευχαριστώ!

wolfe4ever

Διάσημο μέλος

Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.217 μηνύματα.
εμενα καθε δευτερα μου ρχονται γυρω στα 70 :D

halvas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα.
Στον πίνακα ελέγχου,σβήστε από τα Θέματα που παρακολουθείτε,όσα θέματα υπάρχουν.

Δε νομίζω να χρειάζεται αυτό. Εγώ τα τσέκαρα και πάτησα: "Καμία Παρακολούθηση"

Hey Joy

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα.
Και εγώ το πάθαινα μέχρι πριν καμιά εβδομάδα ώσπου αποφάσισα να ψάξω να βρω πως ακυρώνεται..

~Λένα~

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα.
και εγω..βασικα ακομα ερχονται αλλα δεν βαριεσαι...:)

Crookshanks

Διάσημο μέλος

Εμένα ευτυχώς πια δεν έρχονται! Αλλά την πρώτη φορά που είδα τα μηνύματα του φόρουμ έπαθα την τρομάρα μου. Έχετε 107 αδιάβαστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου... Aye, aye, aye...

yozerehs

Τιμώμενο Μέλος

Ο yozerehs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.969 μηνύματα.
Εμένα ευτυχώς πια δεν έρχονται! Αλλά την πρώτη φορά που είδα τα μηνύματα του φόρουμ έπαθα την τρομάρα μου. Έχετε 107 αδιάβαστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου... Aye, aye, aye...
107;!! Εμένα το μέγιστο μηνυμάτων που μου έχει έρθει είναι 15!

Λουκρητία

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα.
....εμενα 80!

yozerehs

Τιμώμενο Μέλος

Ο yozerehs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.969 μηνύματα.
Και εγώ είχα πάθει....... σοκ:P, όταν είδα τα 15 μηνύματα! Φαντάζομαι εσάς!:D

~Λένα~

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα.
καλε εδω μιλαμε για πολλλλλλλλα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...