RedCat
Νεοφερμένο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα.
13-05-08
17:39
σημερα είχε εξαψεις και ειναι μονο με τη γουνα της...
, το ροζ παλτο το είχε για να γνωρισει εσας τις θειες της βρεεεεεε
(Υ.Γ. σύντομα και φωτό για τους λιγοτερους τυχερους που δεν μας εχουν δει)

, το ροζ παλτο το είχε για να γνωρισει εσας τις θειες της βρεεεεεε(Υ.Γ. σύντομα και φωτό για τους λιγοτερους τυχερους που δεν μας εχουν δει)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
13-05-08
17:45
Έχω σεσουάρΝα σε δω να σβήνεις 4,000 κεράκια!!!!!!!!!!!!!
και όποιος τα καταφέρει δώρο 1 γατάκι της αρεσκείας του!!!!!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Νεοφερμένο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα.
13-05-08
17:58
...εχω τον δολοφονο
.....
.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
13-05-08
18:01
Τον δολοφόνο της τούρτας; και εγώ τον έχω κ μάλιστα πάνω μου...εχω τον δολοφονο.....

Havana
Νεοφερμένο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα.
13-05-08
18:03
σεσουαρ για δολοφονους 4000 μελη επιτυχια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool