Noisette
Περιβόητο μέλος
Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτης και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα.

29-07-11

17:35
Εδώ μπορούμε να αναρτούμε ερωτήσεις και απορίες για τα κινητά Blackberry.
Θέλω να ρωτήσω...μπορώ να έχω Blackberry με καρτοκινητή; ή πρέπει αναγκαστικά να έχω σύνδεση;
Θέλω να ρωτήσω...μπορώ να έχω Blackberry με καρτοκινητή; ή πρέπει αναγκαστικά να έχω σύνδεση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

29-07-11

17:43
Μπορείς αλλά δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει. Με το παραμικρό "ζητάνε" επικοινωνία με το BIS όποτε τα λιγοστά mb που δίνουν στις κάρτες θα φεύγουν γρήγορα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος
Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτης και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα.

29-07-11

18:30
Ευχαριστώ για την απάντηση! 

Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 226 μηνύματα.

16-08-12

21:36
Ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει τι παίζει γενικά με τα Blackberry(είμαι newbie στο μοντέλο αυτό), με τις βασικές εφαρμογές όπως τί είναι και πού χρησιμεύσει το BIS; Δεύτερον, διάβασα πιο πάνω ότι χωρίς πάροχο, δηλαδή με κάρτα δεν συμφέρει για ποιό λόγο(δεν το κατάλαβα αυτό με τα...mb που είπε ο φίλος πιο πάνω). Τρίτον, με ενδιαφέρει πάρα πολύ το μοντέλο Blackberry Bold 9900 και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Με κάρτα και χωρίς πάροχο δεν μπορείς να μπαίνεις διαδίκτυο, μσν και να στέλνεις και να λαμβάνεις μαιλ μέσω της χρήσης του wi-fi; σε wi-fi zones...free internet etc...(Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι που σε βοηθάει και τι καλύπτει ο πάροχος) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...