Εμ το έκανες που το έκανες, δεν περίμενες να το ανοίξεις μόνο του.... έκλεψε την προσοχή το "διαδηλώσεις"
Λοιπόν..... ας πω και γω δυο τρια πέντε πράγματα
Καταρχας ναι..... μου άρεσε το κείμενο καθώς και να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται ότι εγώ είμαι η αιτία που υποφέρεις

(η mod που είχε την κουβέντα) οπότε οφείλω αν μη τι άλλο να υποστηρίξω τις αποψεις μου
Από τη μια μεριά εχεις απόλυτο δίκιο.... υποκρισία ....
τι να γράφουμε μαλάκας τι να γράφουμε μ@λ@κ@ς.... όλοι ξέρουν πολύ καλά τι εννοούμε

όμως.... όλοι επίσης ξέρουν ότι όταν πίνεις κοκα κόλα.... ρεύεσαι ασυστόλως τα άντερα σου! δεν αρχίζεις όμως από εδώ κι από κει μέσα σε κόσμο να ρεύεσαι....
όλοι επίσης ξέρουν ότι είναι απόλυτα φυσική ανάγκη του ανθρώπου να ... αερίζεται! και για να το πω πιο λιανά... να κλάνει!
Δεν το κάνει όμως όλη την ώρα μέσα στον κόσμο....
εσύ δεν το κάνεις με μια κοπελιά δίπλα σου..... (έτσι φαντάζομαι τουλάχιστον

)
Γιατί δεν το κάνεις αυτό??? δεν είναι υποκρισία να εχεις γίνει κατα κόκκινος απ το σφίξιμο και να σε πονάει η κοιλιά σου και να μην κλάνεις μπροστά της??? να τρέχεις πανικοβλητος στην τουαλέτα ή σε κάποιο χώρο που θα είσαι μονος σου για να το κάνεις?
Τη μύτη σου γιατί δεν την σκαλίζεις μπροστά σε άλλους... αφού το κάνεις έτσι κι αλλιως!

Υπάρχει κάποιος που δεν έπιασε το νόημα?
Οκ θα γίνω πιο σαφής.....
Ναι ίσως ειναι υποκρισία....
Αλλά γιατί να το βαφτίσουμε υποκρισία και καθως πρεπισμό και να μην το βαφτίσουμε ευγενια και καλούς τρόπους....
Είναι και η ευγένια υποκρισία?
Ελπίζω πως όχι.....
Ναι στις μέρες μας το μαλακας είναι ισότιμο με το "κολλητε"... και γω το λεω... αλλά θα ειμαι ειλικρινής....
Καθόλου δεν μου αρέσει!
Δε μου αρέσει που ο νεοέλληνας ειναι γνωστός στο εξωτερικό για το τζατζίκι το μουσακά και το Malakas.....
Δε μου αρέσει που βγαινω στο μπαλκονι να πιω καφε και απο κατω παιζουν οι πιτσιρικάδες και αναφωνουν........
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Σώπα ρε... λες να μην ξέρουμε ότι η μάνα του γαμιέται? Φυσικά και γαμιεται γιατι αλλιως δεν θα έκανε τέτοιο φυντανι!
Γιατί ειναι βρισιά το "γαμιεται η μάνα σου" γιατι όπως και να το κάνουμε .... όσο κι αν δεν μας αρέσει να το φανταζόμαστε ή να το ξέρουμε... ΟΛΩΝ οι μάνες γαμιούνται

Μπορεί περιστασιακα... μπορεί στο παρελθόν.... μπορει πλεον καθόλου αλλά ΣΤΑΝΤΑΡ τουλάχιστον μια φορα το έχουν κάνει!!!

Λοιπόν.... ελπιζω να καταλαβαινετε τι θέλω να πω.....
Ολοι κλάνουμε... αλλά δεν το κάνουμε δημόσια (οι περισσότεροι τουλάχιστον, γιαυτο μη πεταχτει κανεις και πει, ώπα ρε μεγαλη εγώ κλανω ανα πάσα ώρα και στιγμή

)
Ολοι βρίζουμε... αλλά αυτος δεν ειναι λογος να το κάνουμε πάντα και παντού....
ανεξαρτήτου καταστάσεων.....
Σε ένα νοσκομείο δεν βρίζεις... σε μια κηδεία δεν βρίζεις.... μπροστα σε μικρά παιδιά... βρίζεις???? εγω όχι....
και δεν ειναι επειδή δεν ξέρουν τις βρισιες... αυτα ξέρουν περισσοτερα από μένα... είναι γιατί έτσι νιώθω κι έτσι κάνω...
λίγος σεβασμός .... έτσι το νιώθω.... λίγος σεβασμός!
Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν.... αντί να πω μαλακας εδώ μεσα.... επειδή δεν μπορώ να ελέγχω το "ποιος με
ακούει διαβάζοντας με" ....λέω μ@λ@κ@ς