Μεταφέρθηκε

Όσο για τις ερωτήσεις πιο πάνω, με λίγο προγραμματισμό γίνονται όλα. Δεν ξέρω πόση ώρα σου παίρνει να βαφτείς, αλλά εγώ σε δέκα λεπτά μπορώ να κάνω φουλ πρωινό μακιγιάζ (μεικ απ, πουδρα, δύο ή τρεις σκιές, μολύβι, ρουζ, κραγιον), οπότε και όταν δούλευα πρωί και έπρεπε να είμαι περιποιημένη, δεν ήθελα παραπάνω από μισή ώρα να κάνω ντουζ, να βαφτώ και να ντυθώ. Τα μαλλιά μου είναι σγουρά, οπότε δεν τίθεται θέμα ισιώματος, αλλά μπορείς να τα πιάνεις. Τα κοσμήματα επίσης βοηθάνε πολύ στο να φαίνεται μια εμφάνιση επίσημη, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο - το ίδιο και τα πουκάμισα, ακόμα κι αν αποκάτω φοράς παντελόνι.
Τα νύχια τώρα, αν βάζεις τον άντρα σου να πλένει τα πιάτα τις πιο πολλές φορές ή τα πλένεις με γάντια, μπορούν να κρατήσουν και πέντε μέρες βαμμένα, ειδικά αν βάλεις ανοιχτόχρωμο μανώ. Η άλλη λύση είναι να βάλεις ψεύτικα: θα σου πάρει τρεις ώρες την πρώτη φορά, αλλά μετά θέλουν συντήρηση κάθε είκοσι μέρες ή και παραπάνω (η επίσκεψη θα σου τρώει καμιά ώρα) και το μανώ δεν φεύγει με τίποτα από πάνω τους (όποιο μανώ και να βάλεις).
Αποτρίχωση τώρα που χειμωνιάζει υποθέτω δεν θες κάθε μέρα, αλλά μπορείς να κάνεις με κερί ή καραμέλα που κρατάει ούτως ή άλλως πιο πολύ.
Αυτά, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω..