Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν ξέρω αν έγραψε ακριβώς τέτοιο άρθρο, απλά το "πνεύμα" των τίτλων του είναι του στυλ "κάντε τον δικό σας με 5 βήματα", "πως να τον τρελάνετε στο κρεβάτι", "της φίλης μου ο φίλος, είναι δυο φορές φίλος μου;"![]()
Μα καλά, από τους τίτλους κρίνετε τι απόψεις προωθεί;
Διαβάσατε ποτέ το συγκεκριμένο άρθρο να δείτε και που καταλήγει;
Δηλαδή αν γράψω άρθρο με θέμα "Είναι καλοί τελικά οι βιαστές;" και καταλήξω ότι είναι εγκληματίες και ορθώς τιμωρούνται, σημαίνει ότι προωθώ τους βιαστές;

Σημείωση Συντονιστή: Το ποστ αυτό προήλθε από το θέμα "Παιδικά χρόνια τότε και τώρα"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδή αν γράψω άρθρο με θέμα "Είναι καλοί τελικά οι βιαστές;" και καταλήξω ότι είναι εγκληματίες και ορθώς τιμωρούνται, σημαίνει ότι προωθώ τους βιαστές;![]()
Πως γινεται αυτο; Μπερδευτηκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ένα άρθρο που έχει ως τίτλο μια ερώτηση πρέπει να καταλήγει τελικά σε "ναι" ως απάντηση στην ερώτηση του τίτλου του;Πως γινεται αυτο; Μπερδευτηκα![]()
Ουσιαστικά αυτό λέω.

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Οι άντρες της παρέας δεν ξέρω αν έχουν διαβάσει, αλλά προσωπικά σε ανάλογα άρθρα με τους τίτλους που αναφέρατε, δεν έχω δει κάτι άλλο περάν από tips που θα τον "απογειώσουν".. και δεν καταλήγουν και κάπουΜα καλά, από τους τίτλους κρίνετε τι απόψεις προωθεί;
Διαβάσατε ποτέ το συγκεκριμένο άρθρο να δείτε και που καταλήγει;

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν αναφέρομαι σε αυτά, αλλά σε τίτλους της μορφής "Ο φίλος της φίλης μου είναι δυό φορές φίλος μου;" που είπες.Πως μπορεί ένας τίτλος "Πως να τον κάνετε να τρέχει από πίσω σας με 10 βήματα" που πρωωθεί ένα άρθρο με 10 bullets να έχει τόση διαφορά από το περιεχόμενο; Πάντως ναι, έχει πέσει στα χέρια μου τέτοιο περιοδικό το οποίο βρήκα αρκετά κατινίστικο![]()
Και δεν διαφωνώ ότι τέτοια περιοδικά είναι σε ένα μεγάλο τους τμήμα κατινίστικα και ενίοτε ακόμα και φαλλοκρατικά. Απλά δεν μου αρέσει αυτή η ισοπέδωση και η υπερβολή που βλέπω συχνά. Δεν έχω δει (τουλάχιστον στο Cosmopolitan, του οποίου έχει τύχει να διαβάσω αρκετά τεύχη) να προωθείται ποτέ θέση του στυλ "κλέψε τον άντρα της φίλης σου" και δεν είναι ΟΟΟΟΛΑ τα άρθρα του κατινίστικα. Σύμφωνοι, αρκετά είναι, αλλά όχι όλα.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Απλά θα συμβεί..... πολύ απλά και πολύ όμορφα... ίσως λίγο αστεία, ίσως λίγο αδέξια......ίσως με αρκετή δόση αυτοπεποίθησης....ισως ίσως....αλλά σίγουρα θα είναι κάτι που θα θυμάστε με ή χωρίς πολύ σημασία στα μετέπειτα χρόνια της ζωή σας, γιατι σημασία δεν έχει το μόνο το πρώτο φιλί.......αλλά αυτό που θα το συνδυάσεις με κάτι σημαντικό στη ζωή σου...
Και τέτοιες στιγμές θα έρθουν πολλές πιστέψτε με......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην ακούτε ποτέ συμβουλές από τους άλλους, μην μαθαίνετε τρόπους για το πως θα φιλήσετε από τους άλλους, μην διαβάζετε cosmopolitan και ότι άλλο κυκλοφορεί στη πιάτσα που σας παραμυθιάζουν ότι θα σας κάνουν ξεφτέρια..... μην βιάζεστε να το κάνετε για να κοκορεύεστε στη παρέα σας ότι το κάνατε κι εσείς....
Απλά θα συμβεί..... πολύ απλά και πολύ όμορφα... ίσως λίγο αστεία, ίσως λίγο αδέξια......ίσως με αρκετή δόση αυτοπεποίθησης....ισως ίσως....αλλά σίγουρα θα είναι κάτι που θα θυμάστε με ή χωρίς πολύ σημασία στα μετέπειτα χρόνια της ζωή σας, γιατι σημασία δεν έχει το μόνο το πρώτο φιλί.......αλλά αυτό που θα το συνδυάσεις με κάτι σημαντικό στη ζωή σου...
Και τέτοιες στιγμές θα έρθουν πολλές πιστέψτε με......![]()
Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο που εκδίδονται τα περιοδικά τύπου Cosmopolitan (πολλές θα πουν "Αγόρι δεν είσαι; Λογικό!".. Μα και κορίτσι να ήμουν, δεν θα αγόραζα ποτέ τέτοιο περιοδικό).. Και με κάτι γελοίες απορίες που περισσότερο θα έπρεπε να απωθούν τα κορίτσια παρά να τα κάνουν να τα αγοράζουν..
"Πως να φιλήσεις;" "Πως να κάνεις την πρώτη κίνηση;" "Πως να κάνετε σεξ;" "Σας αποφεύγει, μήπως έχει άλλη;"..
ΈΛΕΟΣ!! Μ'αυτά που γράφουν είναι λες και όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι.. Δηλαδή, σε ερώτηση του τύπου "Σας δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον τελευταία;" η απάντηση μπορεί να είναι "Μάλλον έχει λερωμένη τη φωλιά του" και έτσι νομίζουν όλες όσες το διαβάζουν ότι το αγόρι/άνδρας τους έχει όντως ερωμένη ενώ μπορεί ο άλλος να θέλει να δείξει περισσότερη στοργή χωρίς λόγο.. Τόσο περίεργο είναι;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο που εκδίδονται τα περιοδικά τύπου Cosmopolitan (πολλές θα πουν "Αγόρι δεν είσαι; Λογικό!".. Μα και κορίτσι να ήμουν, δεν θα αγόραζα ποτέ τέτοιο περιοδικό).. Και με κάτι γελοίες απορίες που περισσότερο θα έπρεπε να απωθούν τα κορίτσια παρά να τα κάνουν να τα αγοράζουν..
"Πως να φιλήσεις;" "Πως να κάνεις την πρώτη κίνηση;" "Πως να κάνετε σεξ;" "Σας αποφεύγει, μήπως έχει άλλη;"..
ΈΛΕΟΣ!! Μ'αυτά που γράφουν είναι λες και όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι.. Δηλαδή, σε ερώτηση του τύπου "Σας δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον τελευταία;" η απάντηση μπορεί να είναι "Μάλλον έχει λερωμένη τη φωλιά του" και έτσι νομίζουν όλες όσες το διαβάζουν ότι το αγόρι/άνδρας τους έχει όντως ερωμένη ενώ μπορεί ο άλλος να θέλει να δείξει περισσότερη στοργή χωρίς λόγο.. Τόσο περίεργο είναι;;![]()
Έχεις δίκιο, στα αγόρια είναι πιο απλά τα πράγματα. Ο νεαρός έφηβος απλώς παίρνει το playboy ή το fhm (υπάρχει ακόμη αυτό btw; ) και απλώς αυνανίζει το πέλαγος με τις φωτογραφίες που υπάρχουν μέσα. Για τους άντρες τα πράγματα είναι απλά στο θέμα τελικά.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Και πάνω από όλα δεν αντιμετωπίζει όλες τις εικονιζόμενες με τον ίδιο τρόπο....ε, iGianni??Έχεις δίκιο, στα αγόρια είναι πιο απλά τα πράγματα. Ο νεαρός έφηβος απλώς παίρνει το playboy ή το fhm (υπάρχει ακόμη αυτό btw; ) και απλώς αυνανίζει το πέλαγος με τις φωτογραφίες που υπάρχουν μέσα. Για τους άντρες τα πράγματα είναι απλά στο θέμα τελικά.

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα έτσι πρέπει να'ναι τα πράγματα.. Απλά.. "Πως να φιλήσετε;" "Πως να το κάνετε;" Τι βλακείες είναι αυτές;; Άντε το πολύ πολύ να το διαβάσεις αν είσαι στην παραλία και δεν έχεις πάρει κάνα κουτσομπολίστικο.. Ο καθένας φιλάει και κάνει σεξ όπως του αρέσει και το βολεύει και όπως λένε τα περιοδικά..Έχεις δίκιο, στα αγόρια είναι πιο απλά τα πράγματα. Ο νεαρός έφηβος απλώς παίρνει το playboy ή το fhm (υπάρχει ακόμη αυτό btw; ) και απλώς αυνανίζει το πέλαγος με τις φωτογραφίες που υπάρχουν μέσα. Για τους άντρες τα πράγματα είναι απλά στο θέμα τελικά.

Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη επί του θέματος γιατί το μόνο Playboy που έχω δει είναι αυτό στο Mafia II..Και πάνω από όλα δεν αντιμετωπίζει όλες τις εικονιζόμενες με τον ίδιο τρόπο....ε, iGianni??![]()

Εξάλλου, τι να το κάνει κανείς στις μέρες μας ένα Playboy;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.