Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.640 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2024 στις 08:25 Ο Buggs έγραψε: #1 02-10-24 08:25 Αν ένας δείκτης νοημοσύνης είναι το να μη μας κοροιδεύουνε, θα χρησιμοποιούσατε τα παρακάτω για να κρίνετε τη νοημοσύνη κάποιων που δεν γνωρίζετε; Και αν ναι με ποιες απαντήσεις θα τους κρίνατε εξυπνους και γιατί; Τελευταία επεξεργασία: 2 Οκτωβρίου 2024 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2024 στις 10:21 Η glayki έγραψε: #2 02-10-24 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Αν ένας δείκτης νοημοσύνης είναι το να μη μας κοροιδεύουνε, θα χρησιμοποιούσατε τα παρακάτω για να κρίνετε τη νοημοσύνη κάποιων που δεν γνωρίζετε; Και αν ναι με ποιες απαντήσεις θα τους κρίνατε εξυπνους και γιατί; Click για ανάπτυξη... Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δε νομίζω πως μπορούν να υποδείξουν το επίπεδο νοημοσύνης κάποιου, δεδομένου πως αυτές είναι συνάρτηση της ιδεολογικής τοποθέτησης του, της ανάπτυξης της κριτικής του σκέψης, της ικανότητας του να ελέγχει την αξιοπιστία της πληροφόρησης που του παρέχεται , τη διάθεση του να ενημερώνεται από ποικίλες πηγές και να μην υιοθετεί μονόπλευρα τη είδηση ή την οπτική που το κυρίαρχο ή το συνομωσιολογικο αφήγημα θα του προσφέρει.Εγω τουλάχιστον δε θα στηρίζουν σε αυτές τις απαντήσεις για συμπεράσματα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αν ένας δείκτης νοημοσύνης είναι το να μη μας κοροιδεύουνε, θα χρησιμοποιούσατε τα παρακάτω για να κρίνετε τη νοημοσύνη κάποιων που δεν γνωρίζετε; Και αν ναι με ποιες απαντήσεις θα τους κρίνατε εξυπνους και γιατί;
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2024 στις 10:21 Η glayki έγραψε: #2 02-10-24 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Αν ένας δείκτης νοημοσύνης είναι το να μη μας κοροιδεύουνε, θα χρησιμοποιούσατε τα παρακάτω για να κρίνετε τη νοημοσύνη κάποιων που δεν γνωρίζετε; Και αν ναι με ποιες απαντήσεις θα τους κρίνατε εξυπνους και γιατί; Click για ανάπτυξη... Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δε νομίζω πως μπορούν να υποδείξουν το επίπεδο νοημοσύνης κάποιου, δεδομένου πως αυτές είναι συνάρτηση της ιδεολογικής τοποθέτησης του, της ανάπτυξης της κριτικής του σκέψης, της ικανότητας του να ελέγχει την αξιοπιστία της πληροφόρησης που του παρέχεται , τη διάθεση του να ενημερώνεται από ποικίλες πηγές και να μην υιοθετεί μονόπλευρα τη είδηση ή την οπτική που το κυρίαρχο ή το συνομωσιολογικο αφήγημα θα του προσφέρει.Εγω τουλάχιστον δε θα στηρίζουν σε αυτές τις απαντήσεις για συμπεράσματα.
Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Αν ένας δείκτης νοημοσύνης είναι το να μη μας κοροιδεύουνε, θα χρησιμοποιούσατε τα παρακάτω για να κρίνετε τη νοημοσύνη κάποιων που δεν γνωρίζετε; Και αν ναι με ποιες απαντήσεις θα τους κρίνατε εξυπνους και γιατί; Click για ανάπτυξη... Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δε νομίζω πως μπορούν να υποδείξουν το επίπεδο νοημοσύνης κάποιου, δεδομένου πως αυτές είναι συνάρτηση της ιδεολογικής τοποθέτησης του, της ανάπτυξης της κριτικής του σκέψης, της ικανότητας του να ελέγχει την αξιοπιστία της πληροφόρησης που του παρέχεται , τη διάθεση του να ενημερώνεται από ποικίλες πηγές και να μην υιοθετεί μονόπλευρα τη είδηση ή την οπτική που το κυρίαρχο ή το συνομωσιολογικο αφήγημα θα του προσφέρει.Εγω τουλάχιστον δε θα στηρίζουν σε αυτές τις απαντήσεις για συμπεράσματα.