Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
09-03-21
23:46
Παιδιά σκοπεύω να εκπαιδεύσω νευρωνικό δίκτυο και χρειάζομαι τα μάτια σας. Άντε μην ντρέπεστε βοηθήστε έναν συνάνθρωπο χάκερ.
Βάζω εγώ πρώτος.
Βάλτε σε αυτό το μέγεθος την φωτό αν μπορείτε.
Βάζω εγώ πρώτος.
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.006 μηνύματα.
10-03-21
00:11
Για νευρωνικό δίκτυο χρειάζεσαι χιλιάδες (ή δεκάδες χιλιάδες) φωτογραφίες, απ'όσο γνωρίζω. Νομίζω θα ήταν καλύτερο να εγκαταστήσεις Jdownloader και να αρχίσεις το κατέβασμα.
Guest 209912
Επισκέπτης
10-03-21
00:13
Ναι ρε, θα βρω πολλά μάτια. Τα δικά σας για την τρολιά τα θέλω.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.263 μηνύματα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.740 μηνύματα.
10-03-21
17:30
Παρακαλώ όχι σχόλια για την τσιμπλίτσα

@hack3r αν δεν κάνει πες μου τι να αλλάξω για να ανεβάσω άλλη.
10-03-21
17:40
Τί άλλο θα μας ζητήσουν εδώ μέσα...
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.883 μηνύματα.
10-03-21
18:20
Ωραια πόρταView attachment 77059
Παρακαλώ όχι σχόλια για την τσιμπλίτσα
@hack3r αν δεν κάνει πες μου τι να αλλάξω για να ανεβάσω άλλη.
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.365 μηνύματα.
10-03-21
18:26
To pin, το δείγμα σάλιου και το δακτυλικό αποτύπωμα το θες τώρα ή σε επόμενο thread; 

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.740 μηνύματα.
10-03-21
18:27
Είναι το κινητό και από μπροστά η μπαλκονόπορτα με τη μπλε κουρτίνα με κάθετες γραμμές.Ωραια πόρτα

Που λέτε, για να συνδεθώ στο στεκι ως διαχειριστής έχω στήσει ένα σύστημα που ελέγχει την ίριδα. Λέτε να μας χακάρει ο @hack3r;

10-03-21
18:29
Θα έλεγα μην του δίνεις ιδέες αλλά στάνταρ το έχει σκεφτεί ήδη.Που λέτε, για να συνδεθώ στο στεκι ως διαχειριστής έχω στήσει ένα σύστημα που ελέγχει την ίριδα. Λέτε να μας χακάρει ο @hack3r;![]()

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.883 μηνύματα.
10-03-21
18:31
Μπορεί να σας χακαρει χωρίς πολύ πληροφορία .....αρκεί να ανοίξετε ένα λινκ μόνο ...just saying 
Guest 209912
Επισκέπτης
10-03-21
19:45
Όταν οι μηχανές κυριαρχήσουν στον πλανήτη όσοι έχουν ποστάσρει τα μάτια τους εδώ θα θεωρηθεί πως βοήθησαν και θα έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση.
[automerge]1615398515[/automerge]
Τι πρόβλημα έχεις εσύ? Νομίζεις δεν έχω καταλάβει ότι είσαι Cylon?
[automerge]1615398515[/automerge]
To pin, το δείγμα σάλιου και το δακτυλικό αποτύπωμα το θες τώρα ή σε επόμενο thread;![]()
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.006 μηνύματα.
10-03-21
19:56
Το Silicon Valley σου και σ'αλλη παραλία..Όταν οι μηχανές κυριαρχήσουν στον πλανήτη όσοι έχουν ποστάσρει τα μάτια τους εδώ θα θεωρηθεί πως βοήθησαν και θα έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση.
Guest 209912
Επισκέπτης
10-03-21
19:57
Ανέβασε το μάτι σου Τασούλη.Το Silicon Valley σου και σ'αλλη παραλία.. View attachment 77080
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
10-03-21
19:59
Ανέβασε το μάτι σου Τασούλη.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα.
10-03-21
20:58
λιγα σωματικα υγρα θα ηταν απαραιτητα για μια ερευνα της KP researchTo pin, το δείγμα σάλιου και το δακτυλικό αποτύπωμα το θες τώρα ή σε επόμενο thread;![]()

Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.365 μηνύματα.
10-03-21
21:23
λιγα σωματικα υγρα θα ηταν απαραιτητα για μια ερευνα της KP research![]()
Το Βυζάντιο είναι στεγνό τώρα. Θα πρέπει να πληρώσει εξτρά υπηρεσία για να του δώσω υγρό πυρ.

Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση τύπε... Θα το θυμάμαι.

Guest 209912
Επισκέπτης
10-03-21
21:24
Το Βυζάντιο είναι στεγνό τώρα. Θα πρέπει να πληρώσει εξτρά υπηρεσία για να του δώσω υγρό πυρ.
Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση τύπε... Θα το θυμάμαι.![]()
Εγώ είμαι ο Αττίλας. Μόλις έρθω θα με πληρώνεις για να φύγω.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα.
11-03-21
01:23
Όχι δεν μπορούμε γιατί την είχαμε έτοιμη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- Scandal
- Poirot
- Kougami
- SweetGirl
- charmander
- giannhs2001
- leo41
- American Economist
- harry akritas
- eukleidhs1821
- orchidea
- johnsala
- johnietraf
- don_vito
- Libertus
- Mhtrogoal
- fockos
- Ryuzaki
- το κοριτσι του μαη
- nucomer
- hirasawayui
- Memetchi
- Nickx
- CiNeFiL
- Ευθυμος
- Αλκης Κ.
- Idontknoww
- me lene
- SlimShady
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool